Royal Canin Chihuahua 30 Junior 1,5 kg

Royal Canin Chihuahua 30 Junior 1,5 kg

13,49 - 20,85
Bestel nu direct voor € 14,39

Royal Canin Dog Chihuahua 30 Voor Chihuahua pups tot 8 maanden. De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendg en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt altijd de... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Chihuahua Puppy hondenvoer is rasspecifiek droogvoer voor Chihuahua pups tot een leeftijd van 8 maanden. * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Zeer smakelijke voeding * Helpt bij ontlasting- en geurreductie (Brekz.nl)

Royal Canin Chihuahua Puppy is geschikt voor Chihuahua’s tot een leeftijd van 8 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Chihuahua in het achterhoofd.De groei is een essentiële fase in het leven van je Chihuahua puppy. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt Royal Canin Chihuahua Puppy de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. De brokjes van Royal Canin Chihuahua Puppy zijn speciaal aangepast aan de kleine kaken van je jonge Chihuahua waardoor hij zijn eten makkelijker kan oppakken en kauwen. De exclusieve samenstelling en geselecteerde smaak draagt bij aan de smakelijkheid van de voeding en zal daardoor zelfs de meest kieskeurige Chihuahua bevallen! Daarnaast bevat Royal Canin Chihuahua Puppy een verscheidenheid aan voedingsstoffen die de spijsvertering helpen te ondersteunen. De zorgvuldig uitgebalanceerde formule helpt niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar vermindert zelfs de geur! Royal Canin Chihuahua Puppy in één oogopslag: Compleet voer voor Chihuahua puppy's tot 8 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's van dit specifieke ras Gepatenteerd antioxidantcomplex: met essentiële vitamine E en luteïne, kan het immuunsysteem van de groeiende puppy ondersteunen Speciaal recept: goed verteerbare, geselecteerde voedingsstoffen die een bijzonder hoge acceptatie bereiken Vermindering van ontlastinggeur: gemakkelijk verteerbare eiwitten, rijst, FOS en EPA / DHA kunnen de hoeveelheid onverteerde voedselresten en dus onaangename ontlastinggeur evenals de hoeveelheid ontlasting minimaliseren Exclusieve brokvorm voor Chihuahua Puppy's: De speciaal gevormde kroketten zijn aangepast aan de zeer kleine kaak en vergemakkelijken de voedselinname en intensief kauwen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Chihuahua Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Chihuahua pups tot 8 maanden Royal Canin Chihuahua Puppy is rasspecifieke voeding voor jouw Chihuahua pup tot 8 maanden oud. Deze hondenbrokken zijn specifiek samengesteld voor de grootte van de kaken van jouw Chihuahua pup. De voedingsstoffen in het droogvoer ondersteunen de natuurlijke weerstand van de pup. (Medpets.nl)

Royal Canin Chihuahua - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Chihuahua Hoewel de Chihuahua tot het kleinste hondenras ter de wereld behoort, heeft hij een levendig karakter en veel energie. Zijn voeding dient dan ook genoeg eiwitten en energie te bevatten om aan te vullen wat hij heeft verbruikt. Royal Canin Chihuahua Puppy is geschikt voor Chihuahua's tot een leeftijd van 8 maanden en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je jonge Chihuahua in het achterhoofd. Geef je puppy de perfecte start De groei is een essentiële fase in het leven van je Chihuahua puppy. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt deze brok de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. De brokjes zijn speciaal aangepast aan de kleine kaken van je jonge Chihuahua waardoor hij zijn eten makkelijker kan oppakken en kauwen. Daarnaast draagt een aangepaste grootte en vorm van de brok, alsmede als de exclusieve samenstelling en geselecteerde smaak bij aan de smakelijkheid van de voeding. Deze zal daardoor zelfs de meest kieskeurige Chihuahua bevallen! Daarnaast bevat Royal Canin Chihuahua Puppy een verscheidenheid aan voedingsstoffen die de spijsvertering helpen te ondersteunen. De zorgvuldig uitgebalanceerde formule helpt niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar vermindert zelfs de geur! Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Chihuahua Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Chihuahua Puppy is verkrijgbaar in 500 gr en 1,5 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550722544
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Chihuahua Junior 30
€ 14,39
Royal Canin - Chihuahua Junior 30 bestellen
Royal Canin Puppy Chihuahua hondenvoer 1,5 kg
€ 17,90
Royal Canin Puppy Chihuahua hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Chihuahua Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 18,48
1,5kg Chihuahua Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Puppy - 1,5 kg
€ 19,50
Royal Canin Chihuahua Puppy - 1,5 kg bestellen
Royal Canin Chihuahua Junior 1.5 KG
€ 20,85
Royal Canin Chihuahua Junior 1.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Junior 1.5 KG
€ 20,85
Royal Canin Chihuahua Junior 1.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg
€ 20,88
Royal Canin Chihuahua - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: