Royal Canin Chihuahua 28 Adult 1,5 kg

Royal Canin Chihuahua 28 Adult 1,5 kg

13,73 - 20,93
Bestel nu direct voor € 13,73

Royal Canin Adult Chihuahua hondenvoer is een rasspecifiek, volledig voer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden.  * Bevordert de eetlust * Draagt bij aan een goede spijsvertering * Helpt bij het voorkomen van gebitsproblemen (Brekz.nl)

Royal Canin Chihuahua 28. Voeding voor volwassen Chihuahua s vanaf 8 maanden. De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendig en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Chihuahua vanaf 8 maanden Royal Canin Chihuahua Adult is rasspecifieke voeding voor jouw volwassen Chihuahau vanaf 8 maanden oud. Deze hondenbrokken zijn specifiek samengesteld voor de grootte van de kaken van jouw Chihuahua. De voedingsstoffen in het droogvoer beperken de vorming van tandsteen en tandplak. (Medpets.nl)

Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Chihuahua Als het op de gezondheid van jouw volwassen Chihuahua aankomt, is voeding een belangrijke factor. Een complete en uitgebalanceerde voeding vol met voedingsstoffen die zijn gezondheid ondersteunen, is onontbeerlijk. Royal Canin Chihuahua Adult is geschikt voor Chihuahua's van 8 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Chihuahua in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Het is niet ongewoon dat kleine hondjes zoals de Chihuahua kieskeurig van aard zijn. Als je Chihuahua weer eens mistroostig naar zijn eten zit te kijken, weet dan dat deze formule speciaal is ontwikkeld voor kieskeurige eters. Royal Canin Chihuahua Adult is zeer smakelijk en zal zelfs de eetlust van de meest kieskeurige Chihuahua bevredigen, dankzij de combinatie van deze drie factoren: * De aangepaste grootte en vorm van de brokjes * De exclusieve samenstelling * De selectieve smaak De grootte en vorm van de brokjes zijn aangepast aan de kleine kaken van de Chihuahua. De brokjes zijn gemakkelijk op te pakken en te kauwen. Daarnaast helpen de voedingsstoffen de goede darmpassage ondersteunen, wat helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te verminderen. De calciumvangers helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Chihuahua Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Chihuahua Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Chihuahua Adult is verkrijgbaar in 500 gr, 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550728102
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Chihuahua hondenvoer 1,5 kg
€ 16,68
Royal Canin Adult Chihuahua hondenvoer 1,5 kg bestellen
Royal Canin - Chihuahua Adult
€ 17,49
Royal Canin - Chihuahua Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Adult - 1,5 kg
€ 20,55
Royal Canin Chihuahua Adult - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 20,82
Royal Canin Chihuahua Adult - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Royal Canin Chihuahua 1.5 KG
€ 20,93
Royal Canin Chihuahua 1.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Chihuahua 1.5 KG
€ 20,93
Royal Canin Chihuahua 1.5 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: