Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Calm Diet Kat 4 kg
Friday, 22 September 2023

Royal Canin Calm Diet Kat 4 kg

51,890 - 228,950
Bestel nu direct voor € 51,89

Ideaal tijdens periodes van aanpassing: Royal Canin Expert Calm droogvoer voor katten is een complete, gezonde voeding voor katten die gevoelig zijn voor gedragsveranderingen in een onbekende omgeving of situatie. De receptuur van het droogvoer is speciaal ontwikkeld om katten in stressvolle situaties te ondersteunen. Royal Canin Expert Calm droogvoer voor katten bevat een speciale vezelmix die kan helpen de vorming van haarballen onder controle te houden. Het haarbalcomplex is ontworpen om ingeslikte haren te helpen verwijderen en elimineren. Het bevat ook ingrediënten die een gezonde huid en haar natuurlijke beschermende functie kunnen ondersteunen. De S/O Index-formule kan ook een urineomgeving bevorderen die ongunstig is voor de vorming van urinestenen. Algemeen advies: Het wordt aanbevolen om voor gebruik het advies van een dierenarts in te winnen. Tijdens het geven van een dieetvoeding moet je je dierenarts regelmatig bezoeken voor controle. Als de gezondheid van de kat verslechtert, moet je onmiddellijk een dierenarts raadplegen. Royal Canin Expert Calm droogvoer voor katten in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor katten Bij stress: met gehydrolyseerd melkeiwit en L-tryptofaan, gekenmerkt door kalmerende eigenschappen Haarbalcomplex: speciale vezelmix met psyllium, helpt ingeslikte haren onder controle te houden Huidondersteuning: kan de normale barrièrefunctie van de huid ondersteunen, bevat ingrediënten die kunnen bijdragen aan een normale huid S/O-index: kan een urineomgeving bevorderen die ongunstig is voor de vorming van urinestenen Goede smaak: wordt door veel katten geaccepteerd Compleet en uitgebalanceerd: geschikt als volledige voeding voor dagelijks gebruik (Zooplus.nl)

Royal Canin Expert Calm kattenvoer helpt uw kat met het vinden van een goede emotionele balans in stressvolle situaties.  * Helpt kalmeren * Ondersteunt de spijsvertering * Reguleert haarbalvorming (Brekz.nl)

Stressvolle situaties Wanneer uw kat last heeft van stress of een stressvolle situatie wordt verwacht, kan uw dierenarts een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Calm Diet is speciaal ontwikkeld voor katten die moeten omgaan met stressvolle situaties. Het kan ook als ondersteunende behandeling worden aanbevolen in combinatie met gedragstherapie. Royal Canin Calm Diet helpt daarnaast om de mogelijke negatieve gevolgen van stress op de spijsvertering en de huid te verminderen en ondersteunt de gezondheid van de urinewegen. Indicaties Stressvolle situaties (verhuizing, vakantie, verbouwing, gezinsuitbreiding, vuurwerk)Stress gerelateerde klachten, zoals spijsverteringsstoornissen, huidklachten en urinewegaandoeningenOndersteuning van gedragstherapie bij angst Contra-indicaties Royal Canin Calm Diet is niet geschikt voor kittens en drachtige of zogende poezen. Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor katten met nier- of hartaandoeningen of tijdens de groeiperiode tot aan de castratie. Eigenschappen Alfa-casozepine heeft een rustgevende werking, L-tryptofaan heeft een positief effect op de gemoedstoestanden zoals onrust, angst, slaap- en eetgedrag en. De speciale combinatie van aminozuren en vitaminen in Royal Canin Calm Diet ondersteunen de huidfuncties, verminderen kans op huidirritaties en beperken vochtverlies via de huid. Voedingsvezels in combinatie met lichtverteerbare eiwitten optimaliseren de vertering en darmflora. Door een combinatie van fermenteerbare en niet fermenteerbare voedingsvezels wordt de vorming van haarballen verminderd en de uitscheiding bevorderd. Door onderverzadiging van de urine (lage S/O Index) wordt de kans op de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen verminderd. Advies Royal Canin Calm Diet is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die levenslang gegeven kan worden. 14 dagen voor aanvang van de voorziene stressperiode starten met de voeding is het meest optimale. De voeding kan indien nodig levenslang vertrekt worden, maar het is aan te bevelen met 2 á 3 maanden te beginnen. Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, tarwegluten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, bietenpulp, mineralen, visolie, psylliumschillen en -zaden, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, hydrolysaat van melkeiwitten, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 36%, ruw vet: 11%, ruwe as: 7,9%, ruwe celstof: 4%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 24900.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 40.00 mg/kg, E2 (jodium): 2.80 mg/kg, E4 (koper): 8.00 mg/kg, E5 (mangaan): 54.00 mg/kg, E6 (zink): 202.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.10 mg/kg, Tryptofaan: 3,6 g/kg. Voor de hond is Royal Canin Calm Diet Hond verkrijgbaar. (Medpets.nl)Categorie
EAN(s)
3182550765367
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Calm - Kattenvoer - 4 kg
€ 51,89
Thuiswinkel Waarborg
4kg Calm Royal Canin Veterinary Kattenvoer
€ 52,99
Royal Canin Expert Calm kattenvoer 4 kg
€ 59,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Calm Diet kat (CC 36) 4 kg
€ 60,25