Royal Canin Babycat Milk Kittenmelk 300 gr

21,990 - 47,950
Bestel nu direct voor € 21,99

Royal Canin Baby Catmilk 300 gram Aanbevolen voor: Kittenmelk vanaf de geboorte tot het spenen Een vervangende moedermelk is noodzakelijk: bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin kittenmelk is te gebruiken bij: Een te groot nestOnvoldoende of geen moedermelkWanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald Eigenschappen: Babycat Milk is een uitstekend alternatief voor moedermelk, aangezien deze over soortgelijke eigenschappen beschikt met een hoog gehalte aan energie en eiwit. De melk heeft een laag lactosegehalte(melksuiker) vanwege problemen die jonge kittens hebben met het verteren van een overmaat aan lactose. Om deze reden is koemelk, die een hoog lactosegehalte heeft, geen geschikte optie.Bevat geen zetmeel zodat een optimale verteerbaarheid wordt bereikt: de vertering van zetmeel is bij pasgeboren kittens beperkt omdat nog onvoldoende amylase (enzym nodig voor de vertering van zetmeel) wordt gevormd.Door de toevoeging van Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) wordt een evenwichtige darmflora in de dikke darm bevorderd.Door de toegevoegde mineralen en vitaminen levert de melk een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten (hersenen, zenuwstelsel, ogen, hart etc.)De combinatie van vitamine E, taurine en omega-3-vetzuren ondersteunt de opbouw van het afweersysteem van de kittens. Verpakking: 3 x 100 gr. melkpoeder, 1 zuigfles,1 speen, 1 maatschepje, 1 gebruiksaanwijzing. Vanwege de snelle gewichtstoename (10 gr/dag) van kittens is het sterk aan te bevelen om de kittens dagelijks te wegen om de groei te controleren.Na het openen van de verpakking is de melkpoeder 1 maand houdbaar.Bewaren in een droge en koele omgeving. Samenstelling Melkeiwitten, oliën en vetten, lactoserum eiwitten, mineralen, L-arginine, lecithine, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), DL-methionine, taurine, aroma. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 33.00 %, ruw vet: 39.00 %, ruwe as: 6.00 %, DHA: 1.00 g/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 25000.00 IE/kg, vitamine D3: 1500.00 IE/kg, E1 (ijzer): 100.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.00 mg/kg, E4 (koper): 15.00 mg/kg, E5 (mangaan): 80.00 mg/kg, E6 (zink): 230.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.43 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Babycat Milk is een complete (poeder)melkvoeding voor kittens vanaf de geboorte tot het spenen. De verpakking bevat een zuigflesje. * Eenvoudig te bereiden * Ondersteunt ontwikkeling * Bevordert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Royal Canin Babycat Milk - Kitten-Kattenvoer - 300 g direct bestellen in onze webshop! Een goede start voor jouw kittens Een vervangende moedermelk is noodzakelijk bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten bij de moeder wordt weggehaald. Babycat Milk van Royal Canin is een uitstekend alternatief, aangezien dit product over soortgelijke eigenschappen beschikt als de moedermelk en zorgt voor een geleidelijke en harmonieuze groei. Voor een gezonde start van het leven Babycat Milk heeft een laag lactosegehalte (melksuiker) omdat jonge kittens lactose niet zo goed kunnen verteren. Deze kittenmelk is dan ook uitstekend verteerbaar en ondersteunt de spijsvertering van de kittens. Ook heeft Babycat Milk een hoog energiegehalte, vanwege de snelle gewichtstoename (zo'n 10 gram per dag) van kittens. Het is sterk aan te bevelen om de kittens dagelijks te wegen hun zijn gewicht nauwkeurig te volgen en controleren. Babycat Milk levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van het kitten zoals het zenuwstelsel, gezichtsvermogen en het hart dankzij onder andere DHA. Door de exclusieve samenstelling lost Babycat Milk snel en makkelijk op, zonder klontjes. Dit kittenmelk bestaat uit een poeder. Los 10 ml melkpoeder op in 20 ml licht gemineraliseerd (kraan) water van ongeveer 70 graden Celsius. Biedt de melk lauwwarm aan volgens de instructies op de verpakking. Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Babycat Milk eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Babycat Milk bevat 300 gram melkpoeder. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550710862
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Babycat Milk
€ 21,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Babycat Milk kittenmelk 300 g
€ 23,70
Royal Canin Babycat Milk kittenmelk 300 g
€ 27,44
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin BabyCat Milk - 300 gram
€ 30,55
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Babycat Milk - Kitten-Kattenvoer - 300 g
€ 30,58