Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Ageing +12 2 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Royal Canin Ageing +12 2 kg

Royal Canin Ageing +12 2 kg

20,99 - 25,95
Bestel nu direct voor € 20,99

Ouder wordende katten hebben andere voedingsbehoeften dan hun jeugdige soortgenoten. Daarom is het belangrijk dat de voeding van je ouder wordende kat aangepast wordt aan haar leeftijd. ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ is geschikt voor katten ouder dan 12 jaar en speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van seniorkatten zoals de jouwe in gedachten. Bij het ouder worden kan de smaak en het reukvermogen van je kat afnemen. Hierdoor kan haar eetlust verminderen. ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ bevat zeer smakelijke brokjes met een unieke textuur (knapperig van buiten, zacht van binnen) die de eetlust van je oudere kat stimuleren. Oudere katten hebben een voeding nodig die hen helpt zo lang mogelijk vitaal te blijven. ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten dat jouw ouder wordende kat ondersteunt. Het gematigde fosforgehalte in ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ helpt de nieren van je oudere kat te ondersteunen. ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen. Dit helpt de urinewegen van je oudere kat te ondersteunen. ROYAL CANIN® Ageing 12+ is ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Ageing 12+ in één overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor katten vanaf 12 jaar De uitgebreide formule ondersteunt veroudering en biedt alle voedingsstoffen die nodig zijn voor zijn/haar leeftijd. De knapperige brokken in kussenvorm zijn aan de buitenkant heerlijk krokant, zacht aan de binnenkant en zorgen voor afwisseling. Smakelijk: dankzij de dubbele textuur van de brokken, kan verminderde voedselinname worden voorkomen Gezond ouder worden: een speciaal antioxidantcomplex kan de effecten van veroudering verminderen en het immuunsysteem versterken Genoeg energie: de aangepaste energie-inhoud levert genoeg energie voor de dag en kan het behoud van het ideale gewicht bevorderen Ondersteunt de nieren: een aangepast fosfor- en mineraalgehalte kan de nier- en urinewegfunctie ondersteunen Voor huid en vacht: Omega-vetzuren kunnen een gezonde huid en een glanzende vacht bevorderen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Passend natvoer voor Royal Canin Ageing 12+ droogvoer vind je hier: Royal Canin Ageing 12+ in Saus Royal Canin Ageing 12+ in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Ageing 12+ kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding voor katten vanaf 12 jaar. De voordelen: * Stimuleert de eetlust * Ondersteunt gezond ouder worden * Ondersteunt de nierfunctie (Brekz.nl)

Kattenvoer voor ondersteuning van de oudere kat vanaf 12 jaar Royal Canin Ageing 12+ is heerlijk droogvoer voor oudere katten. Dit lekkere kattenvoer ondersteunt de nierfunctie en stimuleert de eetlust van oudere katten. Ook ondersteunt dit voer de urinewegen en beschermt het tegen ouderdomsverschijnselen. (Medpets.nl)

De Royal Canin Ageing 12+ is speciaal ontwikkeld voor kattan vanaf 12 jaar. Bij het ouder worden neemt de activiteit af met gewichtsvermindering an afbouw van de spiermassa tot gevolg. Gebitsproblemen en een dalend... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Ageing 12+ - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw ouder wordende kat Ouder wordende katten hebben andere voedingsbehoeften dan hun jeugdige soortgenoten. Daarom is het belangrijk dat de voeding van je ouder wordende kat aangepast wordt aan haar leeftijd. Senior Ageing 12+ van Royal Canin is geschikt voor katten ouder dan 12 jaar en speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van seniorkatten zoals de jouwe in gedachten. Gezond ouder worden Bij het ouder worden kan de smaak en het reukvermogen van je kat afnemen. Hierdoor kan haar eetlust verminderen. Royal Canin Senior Ageing 12+ bevat zeer smakelijke brokjes met een unieke textuur (knapperig van buiten, zacht van binnen) die de eetlust van je oudere kat stimuleren. Oudere katten hebben een voeding nodig die hen helpt zo lang mogelijk vitaal te blijven. Senior Ageing 12+ bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten dat jouw ouder wordende kat ondersteunt. Het gematigde fosforgehalte in Senior Ageing 12+ helpt de nieren van je oudere kat te ondersteunen. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen. Dit helpt de urinewegen van je oudere kat te ondersteunen. Royal Canin Senior Ageing 12+ is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Senior Ageing 12+ eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Senior Ageing 12+ is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg en 4 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550786218
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg - Ageing 12+ - Royal Canin Kattenvoer
€ 23,98
2kg - Ageing 12+ - Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Ageing 12+ kattenvoer 2 kg
€ 24,70
Royal Canin Ageing 12+ kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg
€ 25,90
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg bestellen
Royal Canin - Ageing 12+
€ 25,95
Royal Canin - Ageing 12+ bestellen
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg
€ 26,34
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg
€ 26,34
Royal Canin Ageing 12+ - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ageing 12+ - Kattenvoer - 2 kg
€ 27,48
Royal Canin Ageing 12+ - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: