Home > Hondensnacks > Rodi > Rodi Worst Kip & Rund 400 gr
zondag, 27 november 2022
Rodi Worst Kip & Rund 400 gr

Rodi Worst Kip & Rund 400 gr

1,89 - 2,20
Bestel nu direct voor € 1,89

Rodi Worst 400 g - Hondensnacks - Kip&Rund direct bestellen in onze webshop! Rodi Worst is een smakelijke en complete hondenvoeding. De worsten kunnen uitstekend gegeven worden als vervanging van de dagelijkse maaltijd, maar zijn ook ideaal te gebruiken als beloning of bij het toedienen van medicijnen. Doordat de producten tijdens het productieproces verhit worden, zijn de Rodi Classic Worsten houdbaar en daardoor uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.. Alle Rodi voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rodi Worst met Rund en KipRodi Worst Kip met Rund is een lekkere hondenworst die gemaakt is van verse kip en runderlever. Doordat de worst is aangevuld met alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst niet alleen geschikt als beloning maar ook als complete dagelijkse maaltijd.De Rodi Worst: * Bestaat uit vers vlees * Is geschikt als maaltijd en hondensnack * Kan worden ingevroren * Gemakkelijk mee te nemen (Plein.nl)

Deze heerlijke snack met kip en rund laat jouw hond smullen! Deze rauwe voeding is gestoomd in de verpakking, waardoor deze niet alleen erg lekker is, maar ook heel gezond! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429742871
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Worst 400 g - Hondensnacks - Kip&Rund
€ 5,88
Rodi Worst 400 g - Hondensnacks - Kip&Rund bestellen
Rodi Worst Kip - Rund 400 gr
€ 6,10
Rodi Worst Kip - Rund 400 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Worst Kip & Rund - 400 g
€ 6,15
Rodi Worst Kip & Rund - 400 g bestellen
Bekijkt u ook: