Renske Mighty Omega Plus Adult / Senior Kip & Rijst 15 kg

Renske Mighty Omega Plus Adult / Senior Kip & Rijst 15 kg

46,25 - 56,95
Bestel nu direct voor € 46,25

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Renske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer KipRenske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer Kip is een gezonde, smakelijke voeding op basis van vers bereide kip. De vers bereide kalkoen in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Daarnaast is deze voeding glutenvrij en geschikt vanaf 3 maanden. * 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen * Met vers bereide kip&rijst * Glutenvrij * HypoallergeenLet op; niet geschikt voor zeer kleine honden vanwege het formaat van de brok. (Plein.nl)

Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Renske Renske is een familie bedrijf dat ruim 25 jaar gelden is opgericht uit liefde voor dieren. Wij waren op zoek naar het allerbeste voor onze eigen honden. Als je dat je eigen hondjes kunt geven, waarom die van een ander dan niet? Daarbij jij gunt jouw hond of kat toch ook het beste van het beste? ingrediënten Renske zoekt naar ingrediënten die producten nog beter maken; niet naar middelen zodat het maar goedkoper kan. Alles gebeurt hier vanuit de liefde en passie voor de dieren. Daarnaast moet alle voeding moet zo vers mogelijk zijn; dat wil je tenslotte zelf ook op je bordje. Dat betekent dat het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten vers vlees of verse vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond of kat ontstaat. Mighty Omega Plus M.O.P. staat voor Mighty Omega Plus. Omega-3 zorgt voor een goede hormoonhuishouding en daarmee voor een volle, gezonde vacht en een mooie huid. Omega-3 voedt de neurotransmitters, dit werkt gunstig op het gedrag van je hond. Hierdoor kunnen o.a. de werkprestaties en het gedrag verbeteren. Deze brok is minder geschikt voor kleine honden vanwege het formaat.. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Renske Mighty Omega 3 Plus Adult Senior kip rijst hondenvoer is een volledige en 100% natuurlijke voeding voor volwassen en senior honden van alle rassen, bereid met verse kip. * Licht verteerbaar, glutenvrij, graanvrij en hypoallergeen * Hoog gehalte aan omega 3 vetzuren * Draagt bij aan een gezonde huid en stralende vacht (Brekz.nl)

Met deze voeding van Renske kun je je hond een verantwoorde en complete voeding voorzetten. De Mighty Omega 3 Plus (M.O.P.) voeding zit boordevol Omega vetzuren en is licht verteerbaar. Verkrijgbaar in de smaakcombinaties kip & rijst en lam & rijst. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8717185291025
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,25
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,25
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Geen titel
€ 51,95
Geen titel bestellen
Renske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer Kip 15 kg
€ 54,14
Renske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer Kip 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg
€ 54,49
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Renske Mighty Omega 3 Plus Adult Senior kip rijst hondenvoer 15 kg
€ 54,75
Renske Mighty Omega 3 Plus Adult Senior kip rijst hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega 3 Plus - Adult/Senior - Kip - 15 kg
€ 56,95
Renske Mighty Omega 3 Plus - Adult/Senior - Kip - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: