Purina One Sterilcat Rund en Tarwe Kat 3 kg

16,750 - 47,950
Bestel nu direct voor € 17,99

De Sterilcat brokken met rund van Purina One zijn speciaal voor alle gesteriliseerde of gecastreerde katten. Sterilisatie en castratie leidt tot hormonale veranderingen die invloed hebben op de stofwisseling en het gewicht. Purina One helpt de gezonde stofwisseling te behouden en ondersteund de gewichtsbeheersing. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina One Sterilcat met rund kattenvoer is een smakelijke voeding speciaal afgestemd op gecastreerde/gesteriliseerde katten van volwassen leeftijd. De voordelen van dit product: * Aangepast eiwit- en vetgehalte * Helpt het darmmicrobioom gezond houden * Stimuleert de stofwisseling (Brekz.nl)

Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Rund Granen 3 kg direct bestellen in onze webshop! Purina, voor echte foodies Na sterilisatie kunnen er hormonale veranderingen optreden in het lichaam die invloed kunnen hebben op de stofwisseling, gewichtstoename en kunnen mogelijk leiden tot vaker voorkomen van problemen met de urinewegen. PURINA ONE® Sterilcat is kattenvoer met een aangepast voedingsstoffenprofiel voor gecastreerde en gesteriliseerde katten. Helpt gezondheid en welzijn te behouden De voeding helpt spiermassa op te bouwen en het gewicht van je poezenvriend onder controle te houden. Ook helpt de voeding haar urinewegen gezond te helpen houden. De voeding bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, die zorgen voor een hoge opname van voedingsstoffen. Daarnaast bevat deze voeding een actief ingrediënt, waarvan is bewezen dat het tandsteenopbouw tot 40% vermindert. * Ontworpen om een gezonde stofwisseling te helpen behouden na sterilisatie/castratie. * Gewichtsbeheersing wordt ondersteund door een verhoogde verhouding eiwitten/vetten wanneer gevoed volgens de voedingsrichtlijnen. * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen. * Bewezen dat het de vorming van tandsteen tot 40% vermindert. * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Purine ONE Adult sterilcat is verkrijgbaar in 800g en 3kg. . Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina One Sterilcat Rund - TarweSterilisatie leidt tot hormonale veranderingen die invloed kunnen hebben op de stofwisseling, gewichtstoename en kunnen mogelijk leiden tot vaker voorkomen van problemen met de urinewegen.Purina One Sterilcat met Bifensis is geformuleerd met een aangepast voedingsstoffenprofiel voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.De exclusieve formule heeft aangepaste eiwit- en vetwaarden om de stofwisseling van jouw gesteriliseerde kat gezond te helpen houden. Het helpt spiermassa op te bouwen en het gewicht van je kat onder controle te houden. Ook helpt de formule, met uitgebalanceerde mineralen, haar urinewegen gezond te helpen houden. * Ontworpen om een gezonde stofwisseling te helpen behouden na sterilisatie/castratie * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten * Gewichtsbeheersing wordt ondersteund door een verhoogde* verhouding eiwitten/vetten wanneer gevoed volgens de voedingsrichtlijnen*+15% versus Purina ONE Adult * Bewezen dat het de vorming van tandsteen tot 40%* vermindert*Onderzoek van Purina (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613035611610
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina One - Sterilcat Rund / Tarwe
€ 17,99
Purina One Sterilcat met rund kattenvoer 3 kg
€ 19,70
Thuiswinkel Waarborg
Purina ONE Sterilcat - Kattenvoer - Rund & Tarwe - 3kg
€ 21,06
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Sterilcat - Kattenvoer - Rund Granen 3 kg
€ 23,98
Purina One Sterilcat Rund - Tarwe 3 kg
€ 24,96