Purina One Sensitive Kalkoen en Rijst Kat 1,5 kg

Purina One Sensitive Kalkoen en Rijst Kat 1,5 kg

8,25 - 8,95
Bestel nu direct voor € 8,25

De Sensitive brokken met kalkoen van Purina One zijn speciaal voor alle katten met een gevoelige spijsvertering. Symptomen van een gevoelige spijsvertering zijn o.a. dunne ontlasting en stinkende ontlasting. Purina One ondersteunt de spijsvertering en zorgt voor stevige en minder geurende ontlasting binnen 14 dagen. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina One Sensitive Kalkoen en Rijst kattenvoer is een heerlijk droogvoer met kalkoen en rijst en is erg geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering. * Bevordert een stevige ontlasting * Bevat natuurlijke vezels * Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen (Brekz.nl)

Purina One Sensitive KalkoenVeel katten staan bekend als kieskeurige eters, maar soms wordt dit veroorzaakt door een gevoelige spijsvertering en specifieke smaakvoorkeuren. Purina One Sensitive kattenvoeding met Bifensis is speciaal ontwikkeld voor de gezondheid en het welzijn van katten met een gevoelige spijsverteringHet bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd en verwerkt zijn. Deze ingrediënten worden gemakkelijk geabsorbeerd door het spijsverteringsstelsel, waardoor verteerbaarheid en een adequate consistente ontlasting worden bevorderd. Dankzij de heerlijke smaak en geselecteerde eiwitbronnen wordt voedseltolerantiebevorderd. * Beperkt aantal eiwitbronnen om te helpen met voedingstolerantie * Hoge verteerbaarheid dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten * Gemaakt met smaakvolle ingrediënten om de eetlust van uw kat te stimuleren * Gezonde huid en glanzende vacht door Omega 6-vetzuren en zink * Stevige ontlasting met 24% * minder geur in 14 dagen dankzij natuurlijke vezels ***Onderzoek van Purina ** zie samenstelling (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035608047
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina One - Sensitive Kalkoen / Rijst
€ 8,25
Purina One - Sensitive Kalkoen / Rijst bestellen
Purina One Sensitive Kalkoen en Rijst kattenvoer 1,5 kg
€ 11,90
Purina One Sensitive Kalkoen en Rijst kattenvoer 1,5 kg bestellen
Purina One Sensitive Kalkoen 1,5 kg
€ 12,69
Purina One Sensitive Kalkoen 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: