Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Small Adult Kip 7 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Proplan Small Adult Kip 7 kg

Proplan Small Adult Kip 7 kg

43,99 - 46,65
Bestel nu direct voor € 43,99

Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 7 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van kleine rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini voeding. Voor honden met een actieve levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een snelle stofwisseling en een gezond hart. * Geschikt voor volwassen honden van kleine rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en de gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini is verkrijgbaar in 3kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Small Mini Adult Optibalance werd door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en houdt rekening met de speciale voedingsbehoeften van volwassen honden van kleine en mini-rassen met een gewicht van maximaal 10 kg. De efficiënte voedingsstofcombinatie Optibalance bevat alle belangrijke vitale stoffen, die uw kleine hond nodig heeft en kan zo langdurig voor een goede lichamelijke conditie zorgen. Door de natuurlijke ballaststoffen in het voer kan de darmgezondheid, bewezen, worden ondersteund. Een evenwichtige darmflora kan gelijktijdig ervoor zorgen, dat de vitale stoffen goed kunnen worden verteerd en omgezet. De zinvolle mix uit vitaminen, mineralen, sporenelementen en visolie kan een omvangrijke gebitsverzorging bieden en helpen bij het gezond houden van de gewrichten. Tevens kan de samenstelling eraan bijdragen het hart van uw hond fit en actief te houden. De aan de kaken van kleine honden aangepaste brokjes met hoogwaardige stukjes kippenvlees zijn in een handige, hersluitbare 3 kg vershoudzak verpakt. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste voedingswetenschappelijke kennis, dat bij honden met voorkeur voor gevogelte een hoge acceptatie heeft. Purina Pro Plan Small Mini Adult Optibalance in één oogopslag: Droogvoer voor honden van kleine rassen en mini-rassen met een gewicht van 1 – 10 kg Speciaal ontwikkeld op de voedingsbehoeften van kleine, volwassen honden Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: vooruitstrevende samenstelling volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optibalance: kan langdurig een goede lichamelijke conditie ondersteunen en voor welzijn zorgen Evenwichtige darmflora: natuurlijke ballaststoffen kunnen, bewezen, zorgen voor verbetering van de darmgezondheid Krachtig hart: de samenstelling van het voer kan helpen de hartfunctie te behouden Gebits-formule: de inhoudsstoffen bieden een omvangrijke gebitsverzorging Gezonde gewrichten: vitale stoffen kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten in stand te houden Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Mini brokjes: aangepast aan de kaak van honden van kleine en zeer kleine rassen Vershoudpak: handig en hersluitbaar Droog hondenvoer voor kleine en hele kleine rassen Met een gewicht tussen 1 en 10 kg op volwassen leeftijd. Voor een gezond hart De samenstelling van deze brokjes helpt de hartfunctie van de hond te behouden. Mondhygiëne Deze brokjes bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer is een volledig voer speciaal samengesteld voor volwassen honden van kleine rassen, tot 10 kg. Het voer heeft kip als eerste ingrediënt en bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. * Proplan Small Adult Kip bevat hoge percentages eiwit, vet en vitamine B om aan de hoge energiebehoefte van kleine honden te voldoen. (Brekz.nl)

Pro Plan Adult hondenvoer Small&MiniPro Plan Small&Mini Adult hondenvoer is speciaal samengesteld voor de nutritionele behoeften van volwassen honden van kleine rassen en is ontworpen om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen. De voordelen van Pro Plan Adult Small&Mini: * Ondersteunt het snelle metabolisme van kleine honden * Het vermindert tandplak tot 40% * Bevat uitgebalanceerde mineralen, vitamine D * Het heeft een uitstekende smaak * De speciale kleine brokjes zijn gemakkelijk te kauwen (Plein.nl)

Purina Pro Plan Adult - Small & Mini is speciaal samengestelde droogvoeding die volledig voldoet aan de voedingsbehoeften van volwassen hondjes van mini- en kleine rassen. Door de knapperige structuur van de brokken draagt deze voeding ook bij aan een gezonder gebit en tandvlees. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035123458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 7 kg
€ 43,99
Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
7kg Small & Mini Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 43,99
7kg Small & Mini Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
PRO PLAN HOND SMALL&MINI ADULT Sensitive Digestion - Kip met OPTIDIGESTION - hondenvoer - 7 kg
€ 44,00
PRO PLAN HOND SMALL&MINI ADULT Sensitive Digestion - Kip met OPTIDIGESTION - hondenvoer - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
PRO PLAN HOND SMALL&MINI ADULT Sensitive Digestion - Kip met OPTIDIGESTION - hondenvoer - 7 kg
€ 44,00
PRO PLAN HOND SMALL&MINI ADULT Sensitive Digestion - Kip met OPTIDIGESTION - hondenvoer - 7 kg bestellen
Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer 7 kg
€ 45,49
Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer 7 kg bestellen
Pro Plan Optihealth Adult Small - Mini 7 kg
€ 46,65
Pro Plan Optihealth Adult Small - Mini 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog Adult - Small & Mini - Kip - 7 kg
€ 50,60
Purina Pro Plan Dog Adult - Small & Mini - Kip - 7 kg bestellen
Bekijkt u ook: