Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Small Adult Kip 3 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Proplan Small Adult Kip 3 kg

Proplan Small Adult Kip 3 kg

18,45 - 22,50
Bestel nu direct voor € 18,75

Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer is een volledig voer speciaal samengesteld voor volwassen honden van kleine rassen, tot 10 kg. Het voer heeft kip als eerste ingrediënt en bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. * Proplan Small Adult Kip bevat hoge percentages eiwit, vet en vitamine B om aan de hoge energiebehoefte van kleine honden te voldoen. (Brekz.nl)

Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Small & Mini Adult met optibalance is een complete hondenvoeding voor honden van kleine rassen en bevat een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen die helpt gezonde gewrichten te ondersteunen voor een actieve levensstijl. De specifiek aangepaste hoeveelheden voedingsstoffen ondersteunen ook de snellere stofwisseling van honden van kleine rassen. De receptuur van dit hondenvoer is speciaal samengesteld om een gezond hart te helpen ondersteunen en helpt bij een volledige tandverzorging door de opbouw van tandplak met 36% te verminderen.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina pro plan hond small (Dierspecialist.nl)

Purina Pro Plan Adult - Small & Mini is speciaal samengestelde droogvoeding die volledig voldoet aan de voedingsbehoeften van volwassen hondjes van mini- en kleine rassen. Door de knapperige structuur van de brokken draagt deze voeding ook bij aan een gezonder gebit en tandvlees. (Medpets.nl)

Pro Plan Adult hondenvoer Small&MiniPro Plan Small&Mini Adult hondenvoer is speciaal samengesteld voor de nutritionele behoeften van volwassen honden van kleine rassen en is ontworpen om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen. De voordelen van Pro Plan Adult Small&Mini: * Ondersteunt het snelle metabolisme van kleine honden * Het vermindert de tandplak tot 40% * Het bevat uitgebalanceerde mineralen, vitamine D * Het ondersteunt gezonde tanden en tandvlees * Het bevat een uitstekende smaak * De speciale kleine brokjes zijn gemakkelijk te kauwen * Het is geschikt voor de kaken van kleine honden (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035114920; 7613035114937
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer 3 kg
€ 21,70
Pro Plan OptiBalance Small & Mini Adult hondenvoer 3 kg bestellen
Pro Plan Adult Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 22,41
Pro Plan Adult Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 22,41
Pro Plan Adult Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,44
Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Proplan - Small & Mini - Adult
€ 22,50
Proplan - Small & Mini - Adult bestellen
Geen titel
€ 22,88
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog Adult - Small & Mini - Kip - 3 kg
€ 23,55
Purina Pro Plan Dog Adult - Small & Mini - Kip - 3 kg bestellen
Pro Plan Optibalance Adult Small - Mini 3 kg
€ 24,89
Pro Plan Optibalance Adult Small - Mini 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: