Proplan Senior Sensitive Zalm & Rijst 3 kg

16,230 - 44,490
Bestel nu direct voor € 16,23

Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Heeft jouw hond vaak last van een gevoelige huid? Speciaal voor medium tot grote senior hondenrassen, is er de Purina Pro Plan Sensitive Skin voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de vacht van je hond. * Geschikt voor senior honden van medium tot grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Sensitive Skin bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. De voedingsstoffen zijn speciaal samengesteld om te zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. De droogvoeding heeft een heerlijke zalmsmaak en bevat veel eiwitten. Om mogelijke huidreacties en voedselovergevoeligheid te helpen verminderen is de voeding samengesteld met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Sensitive Skin is verkrijgbaar in 3 kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan 7+ Adult - Sensitive Skin met OPTDERMA 7+ Adult - Sensitive Skin is speciaal samengesteld voor honden van zeven jaar en ouder met een gevoelige huid. Deze voeding biedt een specifieke hoeveelheid voedingsstoffen voor de behoeften van oudere honden. Het bevat een beperkte hoeveelheid eiwitbronnen om het risico op huidreacties door voedselovergevoeligheid te beperken. Bovendien bevat het een specifieke hoeveelheid voedingsstoffen die essentieel zijn om de huid en de vacht gezond te houden. Bekijk ook andere producten van Purina. Belangrijke voordelen OPTIDERMA bevat een beperkt aantal eiwitbronnen om de mogelijke huidreacties van gevoelige oudere honden te helpen verminderen. Heeft verhoogde vitamine E en C gehaltes voor het oudere immuunsysteem om de eerste tekenen van veroudering helpen tegen te gaan. Een Specifiek gehalte omega 3-vetzuren om de gevoelige huid te helpen ondersteunen. Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen. Geschikt voor Geschikt voor middelgrote en grote hondenrassen vanaf 7 jaar oud met een gevoelige huid. Smaak Zalm Inhoud 3 of 14 kg Samenstelling Zalm (17%), rijst (16%), maïs, gedehydreerd zalmeiwit, maïsglutenmeel, sojameel, maïsgries, gedroogde bietenpulp, gedroogd ei, dierlijk vet, maïszetmeel, mineralen, gedroogde cichoreiwortel, digest, sojaolie, visolie. (Medpets.nl)

Als je hond ouder wordt, veranderen zijn voedingsbehoeften en -eisen. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+ Sensitive Skin (Voorheen OPTIDERMA) is een droogvoer met speciaal geselecteerde proteïnebronnen, waarvan de receptuur speciaal is afgestemd op oudere honden van middelgrote en grote rassen. Het seniorenvoer voorziet in de dagelijkse voedingsbehoefte en is zeer geschikt voor dagelijkse voeding. Het hondenvoer onderscheidt zich door de heerlijke smaak van zalm, die hoogwaardige dierlijke eiwitten en onverzadigde vetzuren inbrengt als belangrijkste ingrediënt. Bovendien bevat het een voedingsstoffencomplex dat de vitaliteit op oudere leeftijd moet ondersteunen. Dit bevat omega vetzuren van toegevoegde visolie ter ondersteuning van huid en vacht. Er zijn geen tarwegluten in verwerkt. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+Sensitive Skin wordt door veel honden zeer goed geaccepteerd dankzij de smaakvolle receptuur. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+ Sensitive Skin in één oogopslag: Compleet droogvoer voor oudere honden (vanaf 7 jaar) van middelgrote en grote rassen (vanaf 10 kg). Zeer gespecialiseerd: aangepast aan de voedingsbehoeften van oudere honden van grote rassen met een neiging tot gevoelige huid Tarwevrij: ook geschikt voor honden met allergieën en intoleranties Vitamine D: helpt bij het behoud van normale botten tanden Met visolie: als extra bron van omega vetzuren ter ondersteuning van huid vacht Met smakelijke zalm: levert hoogwaardige dierlijke eiwitten en waardevolle vetzuren Geselecteerde eiwitbronnen: vermindert het risico op huidaandoeningen of jeuk door voedselintoleranties Normale mobiliteit: met omega-3 vetzuur EPA, onder andere nodig voor een normale gewrichtsstofwisseling. Met vitaminen, mineralen en sporenelementen: complete samenstelling, geschikt als volledige voeding op zich Zonder kunstmatige kleurstoffen Hersluitbare verpakking: met ritssluiting voor langere versheid (Zooplus.nl)

Pro Plan Adult 7+ Medium&Large Sensitive Skin ZalmComplete voeding voor honden vanaf 7 jaar van medium of grote rassen met een gevoelige huid (voorheen OptiDerma).Deze voeding bevat een speciale combinatie van voedingstoffen gericht op de huid, zoals eiwitbronnen uit aminozuren, essentiële vetzuren, B vitaminen en zink, die aantoonbaar een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen.Deze complete, droge voeding is rijk aan zalm, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor gezonde gewrichten en een actief leven voor de seniorjaren van jouw hond. * Geselecteerde eiwitbronnen * Ondersteunt een gezond huid * Ondersteunt gezond ouder worden * Samengesteld zonder tarwegluten* * Bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm*Bevat mogelijk sporen van tarwegluten (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613035125032
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,22
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - 7+ Adult - Sensitive Skin - Zalm - 3 kg
€ 21,95
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin Hondenvoer - 3 kg
€ 25,48
Pro Plan Adult 7+ Medium&Large Sensitive Skin Zalm 3 kg
€ 27,09
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin - Honden Droogvoer - Zalm - 3 kg
€ 27,75