Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Senior Kip 14 kg
Saturday, 20 April 2024

Proplan Senior Kip 14 kg

54,890 - 116,490
Bestel nu direct voor € 54,89

Honden zijn hun leven lang loyale metgezellen en een belangrijk deel van het gezin. Terwijl je geliefde viervoeter langzaam zijn gouden jaren ingaat, kun je zijn verouderingsproces ondersteunen met een aangepaste voeding waardoor hij optimaal van zijn pensioen kan genieten. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+ Age Defence (voorheen: Optiage) is specifiek samengesteld om te voorzien in de behoeften van je middelgrote tot grote viervoeter ouder dan 7 jaar. Dit betekent onder meer een afgestemd vet- en eiwitgehalte, zodat je hond ook in een minder actieve levensfase zijn ideale gewicht behoudt. De eiwitten zijn afkomstig van hoogwaardige stukjes kip, wat tevens bijdraagt aan een goede smaak. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+ Age Defence bevat ook essentiële omega-vetzuren, die noodzakelijk zijn voor een normale hersenfunctie en gewrichtsstofwisseling. Purina Pro Plan Medium Large Adult 7+ Age Defence in één oogopslag: Gecoördineerd droogvoer voor oudere honden vanaf 7 jaar en een gewicht van 10 kg. Complete receptuur: afgestemd op de voedingsbehoefte van senior honden, geschikt voor dagelijkse voeding Aangepast eiwitgehalte: kan helpen de magere spiermassa te behouden Rijk aan kip: zeer smakelijk, bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten Minder vet: vergemakkelijkt gewichtsbeheersing voor senior honden met een verminderde caloriebehoefte Antioxidanten: bevat vitamine C en E, kan een normaal immuunsysteem ondersteunen Vitaal op oudere leeftijd: speciale voedingsstoffenmix met middellange ketentriglyceriden EPA, ondersteunt normale hersenfunctie en -activiteit op hogere leeftijd Vitaalstofrijke samenstelling: bevat vitaminen, mineralen en sporenelementen Tandverzorging: vitamine D helpt bij het behoud van normale tanden botten Omega-vetzuren uit visolie: belangrijk voor normale huidfunctie natuurlijk gewrichtsmetabolisme Met glucosamine: natuurlijk bestanddeel van gewrichten kraakbeen Zonder kunstmatige kleurstoffen (Zooplus.nl)



Pro Plan Medium & Large Adult 7+ Age Defence met kip hondenvoer is een speciaal afgestemde voeding voor de oudere hond van 7 jaar of ouder. Helpt bij het gezond ouder worden. * Ondersteunt het immuunsysteem * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Biedt ondersteuning bij diverse ouderdomsverschijnselen (Brekz.nl)

Pro Plan Adult 7+ Medium&Large Nutrition KipComplete voeding voor honden van medium en grote rassen vanaf 7 jaar. Pro Plan Adult 7+ Medium&Large Nutrition Kip (voorheen OptiBalance) bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Daarnaast bevat bevat het een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die aantoonbaar de hersenfunctie van senior honden verbetert, waardoor hij actiever en alerter blijft.Nutrition bevat een unieke mix van voedingsstoffen, inclusief middellange keten vetzuren (MCTs) uit botanische oliën. Deze MCTs zijn een alternatieve energiebron voor ouder wordende hersenen wat helpt om je hond alert en speels te houden tijdens zijn senior jaren. De voeding bevat ook voedingsstoffen die een gezonde veroudering van het lichaam bevorderen, zoals verhoogde* hoeveelheden van vitamine C en E voorde ondersteuning van het imuunsysteem van je seniorhond.*Vergeleken met Medium Adult&Large Adult Robust/Athletic * Ondersteunt gezond ouder worden * Volledige tandverzorging * Verbetert nieuwsgierigheid en alertheid * Ondersteunt een gezonde mobiliteit * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)

Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed - Hondenvoer - Kip 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Is jouw hond ouder dan 7 jaar? Speciaal voor honden ouder dan 7 jaar, is er de Purina Pro Plan Age Defencee. De voeding helpt je hond om langer actief, vrolijk en alert te blijven. De toegevoegde voedingsstoffen hebben effect op de hersenfunctie van je hond. * Geschikt voor medium tot grote senior hondenrassen vanaf 7 jaar. * Ondersteunt een gezond gewicht. * Helpt het immuunsysteem te ondersteunen. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Age Defence bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. De voedingsstoffen zijn speciaal samengesteld om te zorgen voor een gezond gewicht. De droogvoeding is verrijkt met vitamine E en C, wat het immuunsysteem van je seniorhond ondersteunt. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Age Defence is verkrijgbaar in 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035122796
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium & Large Adult 7+ (Senior) Age Defence - Honden droogvoer- Kip - 14 kg
€ 54,89
Thuiswinkel Waarborg
14kg Medium & Large Adult 7+ Optiage Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 57,49
Pro Plan Medium & Large Adult 7+ Age Defence met kip hondenvoer 14 kg
€ 59,49
Pro Plan Adult 7+ Medium&Large Nutrition Kip 14 kg
€ 59,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed - Hondenvoer - Kip 14 kg
€ 66,95
Proplan - Medium Adult 7+
€ 68,99