Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Senior Kip 14 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Proplan Senior Kip 14 kg

Proplan Senior Kip 14 kg

39,38 - 56,90
Bestel nu direct voor € 39,38

Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed - Hondenvoer - Kip 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Medium & Large Adult 7+ met optiage is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Wanneer je hond ouder wordt, zal zijn hersenfunctie verminderen. Purina Pro Plan® Medium & Large Adult 7+ met optiage zorgt ervoor dat de hersenen van je hond langer actief en alert blijven. Purina Pro Plan® Medium & Large Adult 7+ met optiage is een exclusieve mix van voedingsstoffen welke de hersenfunctie verbetert, er voor zorgt dat je hond actief en levendig blijft. Bevordert een gezond gebit en ondersteunt de gewrichten. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Medium Large Adult 7+ Optiage is ontwikkeld voor oudere honden met een minimale leeftijd van zeven jaar, en voldoet aan hun specifieke voedingseisen. De Optiage formule is in samenwerking met dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld en kan bewezen de hersenfunctie van uw hond ondersteunen en verbeteren. Hierdoor kan de oplettendheid evenals het reactievermogen worden verbeterd. Als gevolg hiervan zal jouw hond langer actief blijven en graag willen blijven spelen. Het compleetvoer levert jouw oudere hond alle vitaalstoffen, die hij nodig heeft om zijn gezondheid en welzijn te kunnen garanderen. Mineralen, vitaminen, sporenelementen evenals hoogwaardige visolie zorgen voor een behoud van zijn conditie en ondersteunen daarnaast het gebit en de gewrichten van jouw hond, die dankzij zijn leeftijd onder zware belasting staan. De heerlijke brokjes zijn gevuld met hoogwaardige kip en de grootte en textuur is aangepast aan de kaken van honden van middelgrote en grote rassen. Het voer wordt hierdoor dan ook zeer goed geaccepteerd. Een voortreffelijk voer dat met behulp van de laatste kennis en ontwikkeling is ontwikkeld met als doel het welzijn van jouw hond te verbeteren. Pro Plan Medium Large Adult 7+ Optiage in één oogopslag: Droogvoer voor senioren honden met een minimale leeftijd van 7 jaar, en een gewicht tussen tien en zeventig kilo Ontwikkeld om aan de specifieke voedingsbehoeften van oudere honden met teruglopende hersenactiviteit te voldoen Klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optiage: unieke formule kan bewezen de functie van de hersenen ondersteunen en verbeteren In samenwerking met dierenartsen voedingsspecialisten ontwikkeld: ingrediënten met behulp van de nieuwste wetenschappelijke kennis uitgezocht Voor gezond ouder worden: een gebalanceerd complex aan vitaalstoffen, die de gezondheid van uw oudere hond kan bevorderen Gebitsformule: ingrediënten verzorgen het gebit van uw hond Gezonde gewrichten: specifieke voedingsstoffen aanwezig in het compleetvoer ondersteunen de gezondheid van de gewrichten, die bij senioren honden sterk belast kunnen worden Hoogwaardige stukjes kip: heerlijke bron van proteïnen Hoge acceptatie: Brokjesgrootte en -textuur aan het gebit van middelgrote en grote honden aangepast Droogvoer voor honden van 7 jaar oud met een gewicht tussen 10 en 70 kg Recept speciaal aangepast aan de behoeften van oudere honden die lijden aan verminderde hersenactiviteit.. Klinisch bewezen combinatie van OPTIAGE-voedingsstoffen Exclusieve formule die de hersenfunctie verbetert. Mondhygiëne Bevat ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Smakelijke eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Optiage Medium & Large Adult 7+ hondenvoer is een speciaal afgestemde voeding voor uw oudere hond van 7 jaar of ouder. Het houdt uw hond levendig en beschermd. * Versterkt het immuunsysteem * Vermindert huidreacties * Houdt uw hond langer actief (Brekz.nl)

Pro Plan Optiage Adult 7+ Medium - LargeComplete voeding voor honden van medium en grote rassen vanaf 7 jaar. Purina Pro Plan Medium&Large Adult 7+ met OPTage bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Daarnaast bevat bevat het een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die aantoonbaar de hersenfunctie van senior honden verbetert, waardoor hij actiever en alerter blijft.OPTIage bevat een unieke mix van voedingsstoffen, inclusief middellange keten vetzuren (MCTs) uit botanische oliën. Deze MCTs zijn een alternatieve energiebron voor ouder wordende hersenen wat helpt om je hond alert en speels te houden tijdens zijn senior jaren. De voeding bevat ook voedingsstoffen die een gezonde veroudering van het lichaam bevorderen, zoals verhoogde* hoeveelheden van vitamine C en E voorde ondersteuning van het imuunsysteem van je seniorhond.*Vergeleken met Medium Adult&Large Adult Robust/Athletic * Ondersteunt gezond ouder worden * Volledige tandverzorging * Verbetert nieuwsgierigheid en alertheid * Ondersteunt een gezonde mobiliteit * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium & Large - 7+ Adult is speciale droogvoeding voor senior honden van een middelgroot en groot hondenras. Deze voeding voor honden van 7 jaar en ouder bevat verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan alertheid, mentale kracht en de hersenfunctie van ouder wordende honden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035122796
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro plan optiage 7+ voor medium en grote rassen - 1 ST à 14 KG
€ 39,38
Pro plan optiage 7+ voor medium en grote rassen - 1 ST à 14 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro plan optiage 7+ voor medium en grote rassen - 1 ST à 14 KG
€ 39,38
Pro plan optiage 7+ voor medium en grote rassen - 1 ST à 14 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed - Hondenvoer - Kip 14 kg
€ 39,38
Pro Plan Dog Senior Medium & Large Breed - Hondenvoer - Kip 14 kg bestellen
Proplan - Medium Adult 7+
€ 49,99
Proplan - Medium Adult 7+ bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Medium & Large Adult 7+ Optiage Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 51,99
14kg Medium & Large Adult 7+ Optiage Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Pro Plan Optiage Medium & Large Adult 7+ hondenvoer 14 kg
€ 54,49
Pro Plan Optiage Medium & Large Adult 7+ hondenvoer 14 kg bestellen
Pro Plan Optiage Adult 7+ Medium - Large 14 kg
€ 54,49
Pro Plan Optiage Adult 7+ Medium - Large 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium & Large - 7+ Adult - Kip - 14 kg
€ 60,85
Purina Pro Plan Dog - Medium & Large - 7+ Adult - Kip - 14 kg bestellen
Bekijkt u ook: