Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Puppy Small Kip 3 kg
Friday, 19 April 2024

Proplan Puppy Small Kip 3 kg

21,750 - 69,750
Bestel nu direct voor € 21,75

Pro Plan Healthy Start Puppy Small - MiniPurina Pro Plan Small&Mini Puppy met Healthy start® (voorheen Pro Plan Optistart) bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Deze formule bevat Healthy start®, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijkeafweer van de puppy te versterken. De voeding is samengesteld door Purina deskundigen voor totale tandverzorging; en om de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)

Pro Plan Small & Mini Puppy Healthy Start met kip hondenvoer is volledig voer voor puppy's van kleine rassen die een volwassen gewicht van 10 kilo of minder hebben. * Bevat natuurlijke afweerstoffen * Met alle nodige vitaminen en mineralen * Ondersteunt de gewrichten tijdens de groei (Brekz.nl)

Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor puppy's van kleine rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Healthy Start voeding. Voor puppy's met een actieve levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een snelle stofwisseling en een gezond hart. * Geschikt voor puppy's van kleine rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en de gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Healthy Start bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Healthy Start is verkrijgbaar in 3kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613033283772; 7613035114340
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Healthy Start Puppy Small & Mini - Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 21,75
Proplan - Small&Mini Pup
€ 23,49
Pro Plan Healthy Start Puppy Small - Mini 3 kg
€ 26,25
Pro Plan Small & Mini Puppy Healthy Start met kip hondenvoer 3 kg
€ 27,20
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 28,98