Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Puppy Small Kip 3 kg
maandag, 26 september 2022
Proplan Puppy Small Kip 3 kg

Proplan Puppy Small Kip 3 kg

19,75 - 23,91
Bestel nu direct voor € 20,99

Pro Plan Optistart Small & Mini Puppy hondenvoer is volledig voer voor puppies van kleine rassen die een volwassen gewicht van 10 kilo of minder hebben. * Bevat natuurlijke afweerstoffen * Bevordert de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen * Smakelijk coating, zelfs smakelijk voor de meest kieskeurig pup (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Dog Small & Mini Puppy is een volledig diervoeder voor puppy's van minirassen en kleine rassen. Het is geconcentreerde voeding die verwerkt is in kleine brokjes en kan vanaf 2 maanden gevoerd worden aan pups. (Medpets.nl)

Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Small & Mini Puppy met optistart Rijk aan Kip droge brokken Dit complete hondenvoer bevat een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende ras-groottes en leeftijden en helpt ze gezond en gelukkig te houden. Alles wat wij doen heeft het doel om het leven van honden en hun eigenaren te verbeteren. Om puppy's een geweldige start te geven, hebben Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen Purina Pro Plan® Small & Mini Puppy met optistart ontwikkeld. Deze hondenvoeding is ontwikkeld voor puppy's van kleine rassen. Met als speciaal ingrediënt colostrum (wat aanwezig in de eerste moedermelk), helpt Optistart puppy's van kleine rassen de natuurlijke afweer te versterken om de dagelijkse uitdagingen te bestrijden en een gezond immuunsysteem op te bouwen voor een langdurige gezondheid.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optistart Puppy Small - MiniPurina Pro Plan Small&Mini Puppy met OPTIstart® bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Deze formule bevat OPTIstart®, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijke afweer van de puppy te versterken. De voeding is samengesteld door Purina deskundigen voor totale tandverzorging; en om de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033283772; 7613035114340
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Small&Mini Pup
€ 20,99
Proplan - Small&Mini Pup bestellen
Pro Plan Optistart Small & Mini Puppy hondenvoer 3 kg
€ 22,70
Pro Plan Optistart Small & Mini Puppy hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Small & Mini - Puppy - 3 kg
€ 23,90
Purina Pro Plan Dog - Small & Mini - Puppy - 3 kg bestellen
Pro Plan Puppy Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 23,91
Pro Plan Puppy Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Puppy Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 23,91
Pro Plan Puppy Small & Mini Honden Droogvoer - Kip - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 23,94
Pro Plan Dog Puppy Small & Mini Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg bestellen
Pro Plan Optistart Puppy Small - Mini 3 kg
€ 26,89
Pro Plan Optistart Puppy Small - Mini 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: