Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Puppy Kip 12 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Proplan Puppy Kip 12 kg

Proplan Puppy Kip 12 kg

52,49 - 59,25
Bestel nu direct voor € 52,49

De ontwikkeling en langdurige gezondheid van puppy's hangt in grote mate af van een ideaal aangepaste voeding tijdens de groeifase. Pro Plan Medium Puppy Optistart is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en houdt rekening met de speciale behoeften van puppy's, in het eerste levensjaar, van middelgrote hondenrassen met een volwassen gewicht van 10 – 25 kg. Met de efficiënte voedingsstofcombinatie Optistart wordt jouw puppy met alle belangrijke vitaalstoffen verzorgd, die hij voor een actief en gezond opgroeien nodig heeft. Door het ingrediënt colostrum – een aan natuurlijke antilichamen rijke eerste melk – kan jouw puppy een sterk immuunsysteem opbouwen, zodat zijn gezondheid langdurig kan worden bevorderd en hij voor alle uitdagingen van de dag gewapend is. Tevens kan een zinvolle mix uit vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen en visolie voor een uitgebreide gebitsverzorging zorgen en helpen bij de opbouw van de gewrichten tijdens de groei. De aan de kaak van puppy's van middelgrote rassen aangepaste brokjes met hoogwaardige stukjes kip worden door puppy's met een voorkeur voor gevogelte zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste bevindingen van de wetenschap met het vooruitzicht van optimaal aangepaste voeding voor optimaal welzijn. Purina Pro Plan Medium Puppy Optistart in één oogopslag: Droogvoer voor puppy's van middelgrote rassen met een eindgewicht van 10 - 25 kg Speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften in de groeifase van het eerste levensjaar Door dierenartsen en voedingsspecialiste ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optistart: ondersteunt een gezonde groei Met colostrum: eerste melk, rijk aan antilichamen, ondersteunt de opbouw van een sterk immuunsysteem en zo langdurige gezondheid Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden Gebitsformule: inhoudsstoffen bevorderen een omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Qua grootte aangepaste brokjes: aan de kaak van puppy's van middelgrote rassen aangepast Met biest Moedermelk rijk aan antilichamen, helpt het immuunsysteem van de pup te versterken en draagt ??bij aan het welzijn. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die helpen de gewrichten van gezonde honden van grote rassen te behouden. OPTISTART combinatie van voedingsstoffen Draagt ??bij aan een gezonde groei. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor puppy's van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Puppy Medium voeding. Voor puppy's met een gezonde levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een actieve levensstijl en ondersteunt een glanzende vacht. * Geschikt voor puppy's van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Puppy Medium bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Puppy Medium is verkrijgbaar in 3kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Medium Puppy is een voeding voor pups van een middelgroot hondenras. Het voer is rijk aan kip en bevat alle voedingsstoffen om een pup gezond op te laten groeien. Deze droogvoeding is ook geschikt voor drachtige en zogende honden. (Medpets.nl)

Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer is voeding dat speciaal voor de puppy is samengesteld. Door de juiste balans tussen de bouwstoffen en de lekkere ingrediënten is het voer dat goed voor de puppy is, maar ook goed gegeten wordt door de hond.  * Bevat de voedingsstoffen voor een goede start * Bevat ingrediënten voor extra energie (Brekz.nl)

Pro Plan Optistart Puppy MediumComplete voeding voor puppy's van medium rassen.Purina Pro Plan Medium Puppy met OPTIstart® bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. Deze formule bevat OPTIstart®, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt denatuurlijke afweer van de puppy te versterken.Rijk aan kip van hoge kwaliteit. Deze voeding is samengesteld door Purina deskundigen voor totale tandverzorging; en om de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. * Volledige tandverzorging * Efficiënt immuunsysteem * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120402
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Medium Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip - 12 kg
€ 52,49
Pro Plan Medium Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip - 12 kg
€ 52,49
Pro Plan Medium Puppy - Healthy Start - hondenvoer - Kip - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Medium Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 53,99
12kg Medium Puppy Optistart Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 57,99
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium - Puppy - Kip - 12 kg
€ 58,65
Purina Pro Plan Dog - Medium - Puppy - Kip - 12 kg bestellen
Proplan - Medium Puppy Chicken
€ 58,99
Proplan - Medium Puppy Chicken bestellen
Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer met kip 12 kg
€ 59,25
Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer met kip 12 kg bestellen
Pro Plan Optistart Puppy Medium 12kg
€ 59,25
Pro Plan Optistart Puppy Medium 12kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: