Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Puppy Kip 12 kg
donderdag, 18 juli 2019
Proplan Puppy Kip 12 kg

Proplan Puppy Kip 12 kg

43,95 - 63,32
Bestel nu direct voor € 43,95

Purina Pro Plan Medium Puppy is een voeding voor pups van een middelgroot hondenras. Het voer is rijk aan kip en bevat alle voedingsstoffen om een pup gezond op te laten groeien. Deze droogvoeding is ook geschikt voor drachtige en zogende honden. (Medpets.nl)

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Puppy met optistart Rijk aan Kip droge brokken Purina Pro Plan® Medium Puppy met optistart is ontwikkeld voor puppy's van medium rassen, maar is ook geschikt voor drachtige/zogende teven. Het bevat alle voedingsstoffen die puppy's nodig hebben om hen te ondersteunen tijdens het opgroeien naar gezonde, blije volwassen honden. Deze puppy voeding, rijk aan kip en speciaal samengesteld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen, biedt een complete en uitgebalanceerde voeding voor iedere maaltijd. Onze voeding bevat optistart dat helpt een natuurlijke afweer te ondersteunen met een mix van essentiële voedingsstoffen. Deze complete puppy voeding is speciaal samengesteld voor een volledige tandverzorging; Het ondersteunt ook de langdurige gezondheid, gezonde gewrichten en het helpt het in ontwikkeling zijnde immuunsysteem van puppy's efficiënt te reageren. Purina Pro Plan® Medium Puppy met optistart bevat ook colostrum, dat aanwezig is in moeders eerste melk. Bereid met stukken kip van hoge kwaliteit ondersteunt deze complete puppy voeding hen gedurende het opgroeien.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De ontwikkeling en langdurige gezondheid van puppy's hangt in grote mate af van een ideaal aangepaste voeding tijdens de groeifase. Pro Plan Medium Puppy Optistart is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en houdt rekening met de speciale behoeften van puppy's, in het eerste levensjaar, van middelgrote hondenrassen met een volwassen gewicht van 10 – 25 kg. Met de efficiënte voedingsstofcombinatie Optistart wordt jouw puppy met alle belangrijke vitaalstoffen verzorgd, die hij voor een actief en gezond opgroeien nodig heeft. Door het ingrediënt colostrum – een aan natuurlijke antilichamen rijke eerste melk – kan jouw puppy een sterk immuunsysteem opbouwen, zodat zijn gezondheid langdurig kan worden bevorderd en hij voor alle uitdagingen van de dag gewapend is. Tevens kan een zinvolle mix uit vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen en visolie voor een uitgebreide gebitsverzorging zorgen en helpen bij de opbouw van de gewrichten tijdens de groei. De aan de kaak van puppy's van middelgrote rassen aangepaste brokjes met hoogwaardige stukjes kip worden door puppy's met een voorkeur voor gevogelte zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste bevindingen van de wetenschap met het vooruitzicht van optimaal aangepaste voeding voor optimaal welzijn. Pro Plan Medium Puppy Optistart in één oogopslag: Droogvoer voor puppy's van middelgrote rassen met een eindgewicht van 10 - 25 kg Speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften in de groeifase van het eerste levensjaar Door dierenartsen en voedingsspecialiste ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optistart: ondersteunt een gezonde groei Met colostrum: eerste melk, rijk aan antilichamen, ondersteunt de opbouw van een sterk immuunsysteem en zo langdurige gezondheid Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden Gebitsformule: inhoudsstoffen bevorderen een omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Qua grootte aangepaste brokjes: aan de kaak van puppy's van middelgrote rassen aangepast (Zooplus.nl)

Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer is voeding dat speciaal voor de puppy is samengesteld. Door de juiste balans tussen de bouwstoffen en de lekkere ingrediënten is het voer dat goed voor de puppy is, maar ook goed gegeten wordt door de hond.  * Bevat de voedingsstoffen voor een goede start * Bevat ingrediënten voor extra energie (Brekz.nl)

Purina pro plan hond medium puppy met optistart rijk aan kip droge brokkensamenstelling: kip, tarwe, gedehydreerd gevogelte-eiwit, gluten, dierlijk vet, sojameel, rijst, mais, digest, gedroogde bietenpulp, mineralen, visolie, gedroogde colostrum .toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 29 000; vit. d3: 940; vit e: 200; mg/kg: vit. c: 120; ijzersulfaat-monohydraat: 254; calciumjodaat, watervrij: 3,3; kopersulfaat-pentahydraat: 51; mangaansulfaat-monohydraat: 121; zinksulfaat-monohydraat: 430; natriumseleniet: 0,32.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 30,0%; vetgehalte: 19,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,0%volwassen leeftijd puppy gewicht 1.5-3 4-5 6-8 9-1210 80-120 125-145 150 15015 85-145 160-180 200-220 22020 90-155 170-190 220-240 240-24525 100-200 230-250 305-360 360-370voedingsadvies:voeden tijdens de dracht- en zoogperiode: zie de purina pro plan website of vraag uw dierenarts voor meer informatie.voeden tijdens het spenen en de groei: tijdens de 3 tot 6 weken van het spenen begint u met het geven van bevochtigde pro plan puppy, 3 tot 4 keer per dag. voed na het spenen volgens de voedingstabel. verminder geleidelijk aan het vochtig maken van de brokken na de leeftijd van 3 maanden. het behouden van een slanke lichaamsconditie tijdens de groei is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. naar gelang de mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften van uw puppy, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.het eerste jaar van het leven van uw hond is belangrijk voor een langdurige gezondheid. om de natuurlijke afweer van puppy's te helpen versterken voor een optimale start in het leven, hebben de dierenartsen en voedingsspecialisten van purina pro plan puppy met optistart ontwikkeld. met colostrum - de eerste moedermelk die rijk is aan natuurlijke antistoffen- als speciaal ingrediënt, helpt optistart de natuurlijke afweer van puppy's te versterken om de dagelijkse uitdagingen te bestrijden. purina pro plan hond medium puppy met optistart rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.speciaal ingrediënt voor een sterke natuurlijke weerstand en langdurige gezondheid.zorgt er voor dat het ontwikkelende immuunsysteem van uw puppy efficiënt kan reageren.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw puppy.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120402
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium - Puppy - Kip - 12 kg
€ 43,95
Purina Pro Plan Dog - Medium - Puppy - Kip - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Puppy - Kip met Optistart - Hondenvoer - 12 kg
€ 43,99
Pro Plan Medium Puppy - Kip met Optistart - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 43,99
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Puppy Optistart - Kip & Rijst - 12 kg
€ 43,99
Pro Plan Medium Puppy Optistart - Kip & Rijst - 12 kg bestellen
Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer 12 kg
€ 46,95
Pro Plan Optistart Medium Puppy hondenvoer 12 kg bestellen
Proplan - Medium Puppy Chicken
€ 47,99
Proplan - Medium Puppy Chicken bestellen
PP MEDIUM PUPPY 12KG 00001
€ 63,32
PP MEDIUM PUPPY 12KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: