Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Light Kip 14 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Proplan Light Kip 14 kg

Proplan Light Kip 14 kg

60,99 - 65,60
Bestel nu direct voor € 60,99

Purina Pro Plan All Size Adult Light/Sterilised Optiweight is aangepast aan de voedingsbehoeften van gecastreerde honden of honden met overgewicht te voldoen. Dit ondersteunt hun gezondheid. Om dit voer te ontwikkelen, is er samengewerkt met dierenartsen en voedingsexperts. Het voer ondersteunt de gewichtsafname bij een dieet en ondersteunt daarna het behoud van het ideale gewicht. Het voer bevat slechts een laag gehalte aan vetten, maar bevat tegelijkertijd met 14% kip een verhoogd eiwitgehalte. Deze combinatie helpt jouw hond bij het afvallen, maar zorgt ervoor dat de spiermassa behouden blijft. Daarnaast zitten er in het voer nog complexe koolhydraten en ballaststoffen verwerkt. Deze stoffen geven je hond een verzadigend gevoel tussen de maaltijden door. Het Optiweight bevat alle essentiële mineralen, sporenelementen en vitaminen, die je hond tijdens zijn dieet nodig heeft voor zijn gezondheid. De unieke mix van vitaalstoffen bevordert het verbranden van calorieën. Ondertussen wordt de gewrichtsgezondheid versterkt. Hierdoor kan je hond genoeg spelen, rennen en sporten. Bij ieder dieet hoort namelijk genoeg beweging. De brokjes, bestaande uit hoogwaardige stukjes kip, worden als zeer lekker ervaren. Vooral honden die de voorkeur geven aan gevogelte zullen van dit voer houden. Het recept is ontwikkeld met de laatste wetenschappelijke bevindingen, zodat het voer zeker weten gezond en lekker is en het de gezondheid van uw hond bevordert. Purina Pro Plan All Size Adult Light/Sterilised Optiweight in één oogopslag: Vetarm droogvoer aangepast aan voedingsbehoeften van volgroeide honden Door het unieke recept is het voer uitstekend geschikt voor honden met overgewicht of de neiging ertoe evenals gecastreerde honden Samen met voedingsexperts en dierenartsen ontwikkeld: het recept is met de laatste wetenschappelijke kennis ontwikkeld Vetgereduceerd: vetarm recept met 14% kippenvlees als eiwitbron Ondersteunt het gezonde dieet: door het hoge eiwitgehalte blijft de spiermassa tijdens het afvallen behouden Snel verzadigend gevoel: in het recept zit een evenwichtig gehalte aan ballaststoffen en complexe koolhydraten om uw hond een verzadigend gevoel te geven tussen de maaltijden door Ideale voedingsstofcombinatie Optiweight: ter behoud van de lichamelijke conditie en ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van jouw hond Gezonde gewrichten: de voedingsstoffen van het voer bevorderen de gezondheid van de gewrichten en bevorderen hiermee het acitiviteitsniveau van uw hond Hoogwaardige stukjes kip: lekkere, vetarme eiwitbron Sneller verzadigd gevoel Recept op basis van complexe koolhydraten en voedingsvezels, aangepast om het hongergevoel te verminderen. Verminderd vetgehalte Vetarm recept met 14% kippenvlees. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die de gewrichten helpen behouden en de activiteit bevorderen. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Dog Adult Light Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden met overgewicht of honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn is er de Purina Pro Plan Dog Adult Light voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en vezels, waardoor je hond snel verzadigd is. * Geschikt voor volwassen honden met overgewicht of zijn gesteriliseerd of gecastreerd. * Bevat veel voedingsstoffen. * Laag in calorieën. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Adult Senstive Skin bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. Door de voedingsstoffen en vezels stilt het de honger en eetlust van je hond. De voeding is laag in calorieën en heeft een laag vetgehalte, waardoor het gewichtsverlies en gewichtsbehoud ondersteunt. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Light is verkrijgbaar in 3kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optiweight Adult Light Complete voeding voor volwassen honden van alle rassen met overgewicht en voor gesteriliseerde of gecastreerde honden.Het voer is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. De nutritionele samenstelling van deze hondenvoeding stelt hondeneigenaren in staat de eetlust en honger onder controle te houden, terwijl het behoud van spiermassa en gezonde gewrichten wordt ondersteund.OPTIweight is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. Het hoge eiwit- en complexe koolhydraatgehalte helpt gewichtsverlies en gewichtsbehoud te ondersteunen. De receptuur van de voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel honden met overgewicht als honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. * Ondersteunt gezond gewichtsverlies * Helpt hongergevoel verminderen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Helpt toekomstig gewichtstoename voorkomen (Plein.nl)

Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer is een complete diervoeding voor honden met overgewicht. Een gezond gewicht en een goede spiermassa zijn belangrijk voor de gezondheid en kwaliteit van het leven van uw hond.  * Ondersteunt een gezond gewicht * Helpt lichaamsgewicht te verminderen tot 8% in 6 weken * Bevat essentiële voedingstoffen (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Dog All Size Adult - Light/Sterilised is volledig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen. Dit voer helpt jouw hond met (aanleg tot) overgewicht bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Dit recept biedt bovendien ondersteuning aan de hartfunctie en gewrichten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035122819
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14kg All Size Adult Light/Sterilised Optiweight Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 60,99
14kg All Size Adult Light/Sterilised Optiweight Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Pro Plan All Sized Adult Sterilised/Light - hondenvoer - Kip & Rijst - 14 kg
€ 60,99
Pro Plan All Sized Adult Sterilised/Light - hondenvoer - Kip & Rijst - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan All Sized Adult Sterilised/Light - hondenvoer - Kip & Rijst - 14 kg
€ 60,99
Pro Plan All Sized Adult Sterilised/Light - hondenvoer - Kip & Rijst - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Light Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 61,99
Pro Plan Dog Adult Light Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Pro Plan Optiweight Adult Light 14 kg
€ 61,99
Pro Plan Optiweight Adult Light 14 kg bestellen
Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer 14 kg
€ 64,49
Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised - Kip - 14 kg
€ 69,55
Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised - Kip - 14 kg bestellen
Bekijkt u ook: