Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Light Kip 14 kg
dinsdag, 24 mei 2022
Proplan Light Kip 14 kg

Proplan Light Kip 14 kg

50,99 - 61,20
Bestel nu direct voor € 46,32

Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer is een complete diervoeding voor honden met overgewicht. Een gezond gewicht en een goede spiermassa zijn belangrijk voor de gezondheid en kwaliteit van het leven van uw hond.  * Ondersteunt een gezond gewicht * Helpt lichaamsgewicht te verminderen tot 8% in 6 weken * Bevat essentiële voedingstoffen (Brekz.nl)

Pro Plan Optiweight Adult Light Complete voeding voor volwassen honden van alle rassen met overgewicht en voor gesteriliseerde of gecastreerde honden.Het voer is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. De nutritionele samenstelling van deze hondenvoeding stelt hondeneigenaren in staat de eetlust en honger onder controle te houden, terwijl het behoud van spiermassa en gezonde gewrichten wordt ondersteund.OPTIweight is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. Het hoge eiwit- en complexe koolhydraatgehalte helpt gewichtsverlies en gewichtsbehoud te ondersteunen. De receptuur van de voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel honden met overgewicht als honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. * Ondersteunt gezond gewichtsverlies * Helpt hongergevoel verminderen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Helpt toekomstig gewichtstoename voorkomen (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog All Size Adult - Light/Sterilised is volledig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen. Dit voer helpt jouw hond met (aanleg tot) overgewicht bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Dit recept biedt bovendien ondersteuning aan de hartfunctie en gewrichten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035122819
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer 14 kg
€ 46,32
Pro Plan Optiweight All Size Light/Sterilised Adult hondenvoer 14 kg bestellen
Pro plan optiweight voor alle rassen - 1 ST à 14 KG
€ 52,50
Pro plan optiweight voor alle rassen - 1 ST à 14 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro plan optiweight voor alle rassen - 1 ST à 14 KG
€ 52,50
Pro plan optiweight voor alle rassen - 1 ST à 14 KG bestellen
Pro Plan Optiweight Adult Light 14 kg
€ 53,99
Pro Plan Optiweight Adult Light 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised - Kip - 14 kg
€ 62,10
Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised - Kip - 14 kg bestellen
Bekijkt u ook: