Proplan Adult Sensitive Zalm & Rijst 14 kg

Proplan Adult Sensitive Zalm & Rijst 14 kg

51,99 - 59,25
Bestel nu direct voor € 51,99

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Adult Sensitive Skin met optiderma. Rijk aan Zalm droge brokken Purina Pro Plan® Hond Medium Adult Sensitive Skin met optiderma is een hondenvoeding die speciaal is ontwikkeld voor de behoeften van honden met een gevoelige huid. Als uw hond een gevoelige huid heeft, helpt deze complete hondenvoeding, speciaal samengesteld om hun speciale behoeften te ondersteunen en hun gevoeligheid aan te pakken. Optiderma is een combinatie van specifieke voedingsstoffen die helpt de huid en een natuurlijk, gezonde vacht te ondersteunen. Het bevat ook zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, om mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid te helpen verminderen. Deze complete hondenvoeding is rijk aan zalm en bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft in zijn dagelijks leven om zijn gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen. Het ondersteunt ook gezonde gewrichten. Help uw hond bij de dagelijkse uitdagingen en help hem zijn gevoelige huid te ondersteunen met Purina Pro Plan® Hond Medium adult met optiderma.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden met een gevoelige huid Een gezonde huid is van groot belang voor het welzijn van uw hond. Voor meer gevoelige honden is het beter het aantal eiwitbronnen in de voeding zo laag... (Dierenwinkelxl.nl)

De klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optiderma is speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen honden van middelgrote rassen tot 25 kg die een gevoelige huid of huidproblemen hebben. De voeding is door voedingsexperts en dierenartsen ontwikkeld en daarom kan het droogvoer aantoonbaar een glanzende vacht en de gezondheid van de huid ondersteunen. Tevens kan zalm als hoogwaardige eiwitbron ervoor zorgen dat eventuele huidreacties door intoleranties worden gereduceerd. De glutenvrije receptuur van Purina Pro Plan Medium Adult Optiderma voorziet jouw volwassen hond compleet van alle vitaalstoffen die hij voor een actief leven nodig heeft. Vitaminen, mineralen, sporenelementen, gedroogde chicoréewortel en visolie kunnen hem fit houden en bovendien een bijdrage leveren aan het gezond houden van de gewrichten. De smakelijke brokjes zijn aangepast aan de kaken van middelgrote honden en worden zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevende voeding die is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen dat kan zorgen voor een optimaal welzijn. Purina Pro Plan Medium Adult Optiderma in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 – 25 kg Speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige en/of jeukende huid of met roosproblemen Klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optiderma: ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht Hoogwaardig eiwit: zalm als eiwitbron kan het het risico op huidreacties bij voedselintoleranties verminderen Glutenvrij Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur, volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Gezonde gewrichten: de voedingsstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden Hoge acceptatie: smakelijke brokjes, aangepast aan de kaakgrootte van middelgrote hondenrassen Combinatie van OptiDerma voedingsstoffen klinisch getest Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht. Hoogwaardig eiwit Zalm als eiwitbron om mogelijke huidreacties als gevolg van voedselintoleranties te verminderen. Met zalm Heerlijke bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Gezonde gewrichten Voedingsstoffen die gezamenlijke gezondheid te bevorderen (Zooplus.nl)

Pro Plan Optiderma Adult Sensitive Skin MediumComplete voeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige huid.Purina Pro Plan Dog Medium Adult Sensitive Skin met OPTIderma® bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien - plus voedingsstoffen voor het ondersteunen van een gezonde huid en glanzende vacht. Deze voeding bevat een speciale combinatie van voedingstoffen gericht op de huid, zoals eiwitbronnen uit aminozuren, essentiële vetzuren, B vitaminen en zink, die aantoonbaar een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen.Deze complete, droge voeding is rijk aan zalm, met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, om mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid te helpen verminderen. * Geselecteerdeeiwitbronnen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Ondersteunt een gezond huid * Bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm * Samengesteld zonder tarwegluten**Bevat mogelijk sporen van tarwegluten (Plein.nl)

Pro Plan Optiderma Medium Adult Sensitive Skin hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor uw middelgrote (10-25 kg) volwassen hond  tot 7 jaar oud die last heeft van een gevoelige huid. * Versterkt het immuunsysteem * Vermindert huidreacties * Bevat specifieke omega-3 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin is een volledige dierenvoeding voor honden van een middelgroot ras die een gevoelige huid hebben. Deze voeding bevat speciale voedingsstoffen die bijdragen om de huid en vacht gezond te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120464
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 14 kg
€ 51,99
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 14 kg
€ 51,99
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Honden Droogvoer - Zalm - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 14 kg
€ 52,50
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Sensitive Zalm - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Proplan - Medium Adult Sensitive Skin
€ 52,99
Proplan - Medium Adult Sensitive Skin bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Medium Adult Optiderma Zalm & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 52,99
14kg Medium Adult Optiderma Zalm & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Pro Plan Optiderma Adult Sensitive Skin Medium 14 kg
€ 55,49
Pro Plan Optiderma Adult Sensitive Skin Medium 14 kg bestellen
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Adult hondenvoer 14 kg
€ 55,49
Pro Plan Optiderma Medium Sensitive Skin Adult hondenvoer 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Sensitive Skin - Zalm - 14 kg
€ 59,25
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Sensitive Skin - Zalm - 14 kg bestellen
Bekijkt u ook: