ProPlan Adult Large Breed Athletic Kip & Rijst 14 kg

ProPlan Adult Large Breed Athletic Kip & Rijst 14 kg

44,99 - 57,99
Bestel nu direct voor € 44,99

Grote hondenrassen met een atletische lichaamsbouw hebben een speciaal aangepaste voeding nodig, die hun behoefte aan energie en voedingsstoffen optimaal dekt. Pro Plan Large Athletic Adult is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en garandeert door de vitaalstof-formule Optibalance een gezond en actief leven voor sportieve honden met een gewicht van 25 tot 70 kg. De mix aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en visolie in het voer zorgen voor welzijn. Het voer biedt een omvangrijke gebitsverzorging en kan helpen gewrichten gezond te houden, die bij atletische honden zeer sterk belast zijn. Met kwalitatief hoogwaardige stukjes kip is de speciaalvoeding licht verteerbaar en kan voor een uitstekende opname van de voedingsstoffen zorgen. De smakelijke brokjes zijn aan de kaken van grote honden aangepast en worden door gevogelteliefhebbers zeer goed geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen met het vooruitzicht van een optimaal op de bouw en leeftijd afgestemd voer voor een optimale gezondheid. Pro Plan Large Athletic Adult Optibalance in één oogopslag: Droogvoer voor grote hondenrassen met een atletische lichaamsbouw en een gewicht van 25 – 70 kg Speciaal op de voedingsbehoeften bij een actieve stofwisseling en veel beweging aangepast Door dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld: vooruitstrevend receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingsstofcombinatie Optibalance: ondersteunt langdurig een goede lichamelijke conditie en zorgt voor welzijn Optimale voedingsstofopname: licht verteerbaar, beïnvloedt positief de opname en omzetting van de voedingsstoffen in het voer Gezonde gewrichten: vitaalstofmix kan helpen de gezondheid van de bij grote, actieve rassen bijzonder belaste gewrichten te behouden Gebitsformule: inhoudsstoffen bieden een omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Grote brokjes: aan de kaak van grote honden aangepast Voedingsstoffencombinatie OptiBalance Ondersteunt de specifieke behoeften van honden met een robuuste constitutie en draagt ??bij aan het welzijn van het dier. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die de gewrichten van grote, gezonde honden helpen behouden. Mondhygiëne Deze brokjes bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Dog Adult Large Breed Athletic - Hondenvoer - Kip 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Large Athletic Adult met optibalance™ Rijk aan Kip droge brokken Kies Purina Pro Plan® Hond Large Athletic Adult met optibalance™ voor honden van grote rassen met een atletische bouw om hun voedingsbehoeften te ondersteunen. optibalance™ is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende ras-groottes en leeftijden en helpt ze gezond en gelukkig te houden als onderdeel van een actieve levensstijl. Purina Pro Plan® Hond Large Athletic Adult met optibalance™ helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten en ondersteunt gezonde gebitsverzorging. Het hondenvoer ondersteunt ook een hoge opname van de voedingsstoffen om er voor te zorgen dat uw hond bij iedere voeding alles binnen krijgt dat hij nodig heeft. Deze complete hondenvoeding, bereid met stukken kip van hoge kwaliteit, bevat alles wat een hond met een atletische lichaamsbouw nodig heeft voor zijn dagelijkse gezondheidsbehoeften.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een atletische lichaamsbouw. PRO PLAN Adult Large Athletic is speciaal geformuleerd voor grotere volwassen honden met een atletische lichaamsbouw. Met lam als... (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Optibalance Adult Large AthleticComplete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een atletische lichaamsbouw.Purina Pro Plan Large Athletic Adult met OPTIbalance biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een actieve levensstijl en om in zijn behoefte te voorzien.OPTIbalance is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden met een atletische lichaamsbouw. De voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en biedt superieure opname van voedingsstoffen om aan de behoeftes van honden te voldoen. De voedingsbehoeften van grote honden variëren afhankelijk van hun lichaamsvorm - zowel robuust als atletisch. Deze voeding is speciaal afgestemd op de grote, slankere lichaamsmassa en hogere energievereisten van grote, atletische honden.Het recept is geformuleerd om te helpen het gebit en de gewrichten in topconditie te houden. * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Superieure opname van voedingsstoffen * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal voor grote, atletische hondenrassen (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed is speciaal samengesteld droogvoer voor grote, volwassen honden. Dit recept is afgestemd op de voedingsbehoefte van honden met een atletische of robuuste lichaamsbouw. De brokken hebben een heerlijke kipsmaak. (Medpets.nl)

Purina pro plan hond large adult athletic met optihealth rijk aan kip droge brokken samenstelling: gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, dierlijk vet, sojameel, gedroogde bietenpulp, rijst, gluten, digest, mineralen, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen:ie/kg: vit. a: 20 000; vit. d3: 650; vit. e: 550; mg/kg: vit. c: 140; ijzersulfaat-monohydraat: 209; calciumjodaat, watervrij: 2,7; kopersulfaat-pentahydraat: 42; mangaansulfaat-monohydraat: 100; zinksulfaat-monohydraat: 354; natriumseleniet: 0,24.met antioxidantenanalytische bestanddelen: eiwit: 27,0%; vetgehalte: 17,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,5%.25-35 kg 410-515 515-64535-45 kg 515-610 645-76545-60 kg 610-740 765-92560-70 kg 740-820 925-103070-90 kg 820-970 1030-1215voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.bij purina pro plan geloven we dat een optimale voeding de basis is van optimale gezondheid en welzijn. purina pro plan met optihealth, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een vooruitstrevende voeding aan die een lange termijn effect heeft op de gezondheid van honden. optihealth is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende groottes en lichaamsbouw, die hun specifieke behoeftes ondersteunt en helpt om hen in topvorm te houden. purina pro plan hond large adult athletic met optihealth rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw hond.superieure opname van de voedingsstoffen om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.samengesteld voor honden van grote rassen met een atletische lichaamsbouw.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120440
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Adult Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 14 kg
€ 44,99
Pro Plan Adult Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 14 kg
€ 44,99
Pro Plan Adult Large Athletic Honden Droogvoer - Kip - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Large Athletic Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 46,49
14kg Large Athletic Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Large Breed Athletic - Hondenvoer - Kip 14 kg
€ 47,95
Pro Plan Dog Adult Large Breed Athletic - Hondenvoer - Kip 14 kg bestellen
Proplan - Large Athletic Adult Chicken
€ 48,49
Proplan - Large Athletic Adult Chicken bestellen
Pro Plan Optibalance Adult Large Athletic 14 kg
€ 49,95
Pro Plan Optibalance Adult Large Athletic 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Athletic - Kip - 14 kg
€ 52,50
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Athletic - Kip - 14 kg bestellen
PP LARGE ADULT ATHLETIC 14KG 00001
€ 57,99
PP LARGE ADULT ATHLETIC 14KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: