Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Lam & Rijst 14 kg
dinsdag, 23 april 2019
Proplan Adult Lam & Rijst 14 kg

Proplan Adult Lam & Rijst 14 kg

44,16 - 70,89
Bestel nu direct voor € 44,16

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Digestion Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Medium Adult Sensitive Digestion met optidigest. Rijk aan Kip droge brokken Als uw hond last heeft van een gevoelige spijsvertering, help hem het meeste uit zijn maaltijden te halen met voeding die speciaal is afgestemd op zijn grootte en spijsvertering. Onze voeding voor honden met een gevoelige spijsvertering is samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen en bevat een combinatie van voedingsstoffen aangepast op zijn leeftijd, grootte en speciale behoeften en heet optidigest. De balans van vitaminen en mineralen is speciaal aangepast voor honden van een medium ras en is ook geschikt voor drachtige en zogende teven.. Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optidigest werd speciaal aan de behoeften van volwassen honden van middelgrote rassen tot 25 kg aangepast, die een gevoelig spijsverteringsstelsel hebben. Het droogvoer is door voedingsexperts en dierenartsen ontwikkeld en ondersteunt door de probiotica in het voer het evenwicht van de darmflora. Zo kunnen eventuele spijsverteringsklachten worden gereduceerd en de consistentie van de ontlasting positief worden beïnvloed. De licht verteerbare receptuur van Pro Plan Medium Adult Optidigest verzorgt uw volwassen hond met alle vitaalstoffen, die hij voor zijn welzijn nodig heeft. Vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen, gedroogde chicoréewortel en visolie kunnen hem fit en actief houden. Tevens kan de voedingsstofopname door de balans van de microflora en de verbeterde spijsvertering positief worden beïnvloed. Een bijzonder behoedzame gaarmethode zorgt ervoor, dat de oorspronkelijke smaak en de waardevolle inhoudsstoffen van het kippenvlees behouden blijven. Bovendien worden de brokjes aan de kaken van middelgrote hondenrassen aangepast, zodat de maaltijd zeer goed wordt geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen met het vooruitzicht van een optimale voeding voor optimaal welzijn. Pro Plan Medium Adult Optidigest in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 – 25 kg Speciaal ontwikkeld voor honden met een zeer gevoelig spijsverteringsstelsel Klinisch geteste voedingsstofcombinatie Optidigest: ondersteunt aantoonbaar een gezonde, evenwichtige darmflora Met probiotica: chicorée-wortel als natuurlijke probiotica-bron draagt bij aan de darmgezondheid Licht verteerbaar: receptuur met kip, die niet belast Behoedzaam gegaard: oorspronkelijke smaak en waardevolle voedingsstoffen blijven behouden Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: inhoudsstoffen volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Hoge acceptatie: smakelijke brokjes, aangepast aan de kaak van middelgrote honden (Zooplus.nl)

Pro Plan Optidigest Medium Adult Sensitive Digestion hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden tot 7 jaar oud. Ideaal voor honden met spijsverteringsproblemen. * Goed voor darmflora en spijsverteringskanaal * Bevat omega-3 en omega-6 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Sensitive Digestion is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van een middelgroot ras met een gevoelige spijsvertering. Deze droogvoeding ondersteunt de gezondheid van de hond. (Medpets.nl)

Purina pro plan hond medium adult met een gevoelige spijsvertering met optidigest rijk aan kip droge brokken samenstelling:gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, maisgries, dierlijk vet, sojameel, rijst, digest, gluten, gedroogde chicoreiwortel, mineralen, gedroogde ei, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 30 000; vit. d3: 975; vit. e : 550; mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 203; calciumjodaat, watervrij: 2,6; kopersulfaat-pentahydraat: 40; mangaansulfaat-monohydraat: 97; zinksulfaat-monohydraat: 343; natriumseleniet: 0,24.technologische toevoegingsmiddelen: mg/kg: bentoniet : 6 000.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 25,0%; vetgehalte: 15,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 3,0%.10-15kg 180-235 205-27015-20kg 235-285 270-33020-25kg 285-330 330-385voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.een goed functionerende spijsvertering is essentieel voor uw hond om alle voedingsstoffen te ontvangen die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en gezond op te groeien. purina pro plan met optidigest, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, verbetert de spijsvertering bij honden met een gevoelige spijsvertering. optidigest bevat een geselecteerde bron van prebiotica waarvan klinisch bewezen is dat het de balans van de darmflora verbetert en een goede kwaliteit van de ontlasting bevordert. purina pro plan hond medium adult met een gevoelige spijsvertering met optidigest rijk aan kip gemakkelijk verteerbaar voor honden met een gevoelige spijsvertering.prebioticum voor een sterke ondersteuning van gezonde darmen.klinisch bewezen verbetering van de balans van de darmflora.zorgvuldig gekookt om al het goede uit de kip te behouden via ons eigen bereidingsproces. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035122734
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Digestion Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 44,16
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Digestion Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult OptiDigest - Rijk aan Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 46,99
Pro Plan Medium Adult OptiDigest - Rijk aan Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult Optidigest - Kip & Rijst - 14 kg
€ 46,99
Pro Plan Medium Adult Optidigest - Kip & Rijst - 14 kg bestellen
Pro Plan Optidigest Medium Adult Sensitive Digestion Kip hondenvoer 14 kg
€ 48,95
Pro Plan Optidigest Medium Adult Sensitive Digestion Kip hondenvoer 14 kg bestellen
Proplan - Medium Adult Sensitive Digestion
€ 49,99
Proplan - Medium Adult Sensitive Digestion bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Sensitive Digestion - Kip - 14 kg
€ 52,95
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Sensitive Digestion - Kip - 14 kg bestellen
PP MEDIUM ADULT S.DIGEST. 14KG 00001
€ 70,89
PP MEDIUM ADULT S.DIGEST. 14KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: