Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Housecat 10 kg
zaterdag, 25 juni 2022
Pro Plan Housecat 10 kg

Pro Plan Housecat 10 kg

49,99 - 59,10
Bestel nu direct voor € 49,99

Pro Plan Sterilised Adult 1+ met kip kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen gecastreerde en gesteriliseerde katten. * Voor volwassen gecastreerde en gesteriliseerde katten * Ondersteunt de spijsvertering * Rijk aan kip voor hoogwaardige eiwitten (Brekz.nl)

Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. De OPTIDIGEST formule zorgt voor een bewezen bevordering van een gezonde stoelgang dankzij natuurlijke prebiotica.. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optidigest Sterilised Adult KipEen volledige en droge voeding wetenschappelijk samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen katten. De voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. OPTIDigest®, aantoonbare ondersteuning van een gezonde spijsvertering dankzij natuurlijke prebiotica.De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om gesteriliseerde/gecastreerde katten te helpen om gezond te blijven tijdens hun volwassen jaren. Het eiwitgehalte, vetgehalte en koolhydraatgehalte is speciaal aangepast om gesteriliseerde/gecastreerde katten te helpen om het ideale lichaamsgewicht te behouden. De knapperige brokjes textuur heeft bewezen de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen. * Bevat OPTIdigest® voor een gezonde spijsvertering * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren * Helpt gezonde urinewegen te behouden bij gesteriliseerde of gecastreerde katten * Helpt een gezond lichaamsgewicht te behouden (Plein.nl)

Volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten hebben bijzondere voedingsbehoeften waar je rekening mee moet houden. PURINA PRO PLAN Sterilized met Kip is hierop afgestemd en helpt o.a. bij het gewichtsbeheer. Het energie- en voedingsstofgehalte is aangepast zodat je kat het ideale gewicht makkelijker kan behouden. Het droogvoer wordt bereid met veel kip voor goed verteerbare, hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk voor het behoud van slanke spieren. De speciale Optidigest-formule met natuurlijke prebiotica kan een normale spijsvertering ondersteunen. De knapperige consistentie van de brokjes kan bijdragen aan de tandverzorging aangezien de mechanische verwijdering van aanslag tijdens het kauwen wordt ondersteund. PURINA PRO PLAN Sterilised met Kip in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten vanaf 1 jaar Gewichtsbeheer: afgestemd gehalte aan vet, eiwit en koolhydraten ter ondersteuning van het gewichtsbeheer na sterilisatie/castratie Kip als hoofdingrediënt: goed verteerbaar, levert hoogwaardige eiwitten Optidigest-formule: met natuurlijke prebiotica ter ondersteuning van een normale spijsvertering. Ondersteunt de urinewegen: afgestemde samenstelling ter bevordering van gezonde urinewegen Krokante brokjes: de consistentie van het voer kan de tandverzorging ondersteunen en helpen de opbouw van aanslag en tandsteen te voorkomen Evenwichtig en volwaardig: ideaal als dagelijks voer Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's Zeer smaakvol: word ook door veel kieskeurige katten geaccepteerd (Zooplus.nl)

Purina Pro Plan Cat - Sterilised is smakelijke droogvoeding welke de gezondheid van jouw huistijger ondersteunt. Het voer draagt bij aan de gezondheid van de nierfunctie, het spijsverteringskanaal en darmfunctie. Bovendien heeft de bijzondere textuur van de brokjes een bevorderende werking op de reiniging van het gebit van je kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033566448; 7613036520157
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Sterilised - Optidigest Kip
€ 49,99
Proplan - Sterilised - Optidigest Kip bestellen
Pro Plan Sterilised Adult Katten Droogvoer - Kip - 10 kg
€ 51,84
Pro Plan Sterilised Adult Katten Droogvoer - Kip - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Sterilised Adult Katten Droogvoer - Kip - 10 kg
€ 51,84
Pro Plan Sterilised Adult Katten Droogvoer - Kip - 10 kg bestellen
Pro Plan Sterilised Adult 1+ met kip kattenvoer 10 kg
€ 53,49
Pro Plan Sterilised Adult 1+ met kip kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 53,99
Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Pro Plan Optidigest Sterilised Adult Kip 10 kg
€ 54,99
Pro Plan Optidigest Sterilised Adult Kip 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
PURINA PRO PLAN Sterilised met Kip Kattenvoer - 10 kg
€ 56,99
PURINA PRO PLAN Sterilised met Kip Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Sterilised - Kip - 10 kg
€ 59,10
Purina Pro Plan Cat - Sterilised - Kip - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: