Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Housecat 10 kg
woensdag, 27 mei 2020
Pro Plan Housecat 10 kg

Pro Plan Housecat 10 kg

49,95 - 49,99
Bestel nu direct voor € 49,95

Purina Pro Plan Cat - Sterilised is smakelijke droogvoeding welke de gezondheid van jouw huistijger ondersteunt. Het voer draagt bij aan de gezondheid van de nierfunctie, het spijsverteringskanaal en darmfunctie. Bovendien heeft de bijzondere textuur van de brokjes een bevorderende werking op de reiniging van het gebit van je kat. (Medpets.nl)

Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor volwassen gecastreerde en gesteriliseerde katten. * Voor volwassen gecastreerde en gesteriliseerde katten * Ondersteunt de spijsvertering * Rijk aan kip voor hoogwaardige eiwitten (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Kat SterilisedPro Plan Kat Sterilised helpt gesteriliseerde en gecastreerde katten gezond te houden. Bevat OPTIRENAL, een unieke samenstelling om de gezondheid van de nieren te ondersteunen.De voordelen van Purina Pro Plan Kat Sterilised: * Is ter ondersteuning van de gezondheid van de nieren * Het helpt gezonde urinewegen te behouden * Het helpt een gezond lichaamsgewicht tebehouden * Het vermindert tandsteen dankzij de knapperige textuur (Plein.nl)

Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. De OPTIDIGEST formule zorgt voor een bewezen bevordering van een gezonde stoelgang dankzij natuurlijke prebiotica.. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033566448; 7613036520157
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Housecat Kip/Rijst - 10 KG
€ 49,95
Pro Plan Housecat Kip/Rijst - 10 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Sterilised - Kip - 10 kg
€ 49,95
Purina Pro Plan Cat - Sterilised - Kip - 10 kg bestellen
Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer 10 kg
€ 49,95
Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer 10 kg bestellen
Pro Plan Kat Sterilised Kip 10 kg
€ 49,95
Pro Plan Kat Sterilised Kip 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 49,99
Pro Plan Cat Sterilised Kip - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: