Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg
vrijdag, 21 januari 2022
Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg

Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg

44,99 - 58,30
Bestel nu direct voor € 44,99

Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. De Original Adult Salmon bevat OPTISenses™. Dit is een samenstelling speciaal ontwikkeld om de vitale zintuigen te ondersteunen. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op lange termijn. Het bevat ook OPTIsenses™, een voedingsmix die wetenschappelijk bewezen het brein voedt om de vitale zintuigen te ondersteunen.De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om de algemene gezondheid van jouw kat te ondersteunen. Het combineert essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E voor een sterk immuunsysteem en een gezonde huid en vacht. De voeding bevat veel eiwitten om sterke spieren en een gezond gewicht te ondersteunen, terwijl de knapperige brokjes, bewezen, de tanden helpen beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen.  * Bevat OPTIsenses™ ter ondersteuning van vitale zintuigen * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gezonde nieren * Ondersteunt een gezond immuunsysteem * Helpt tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen (Plein.nl)

Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer is een volledige droogvoeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar.  * Bevordert gezond immuunsysteem * Ondersteuning van vitale zintuigen * Bescherming van de nieren (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Cat - Adult is complete droogvoeding voor volwassen katten. De formule is afgestemd op de volledige voedingsbehoefte van jouw kat en ondersteunt de algehele gezondheid. Het voer draagt onder andere bij aan de nierfunctie, de huid en vacht, het immuunsysteem en een optimaal gewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033569890; 7613036508315
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg
€ 44,99
Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst 10 kg
€ 47,49
Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst 10 kg bestellen
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 47,49
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 47,49
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg bestellen
Proplan - Adult Zalm
€ 47,99
Proplan - Adult Zalm bestellen
Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer 10 kg
€ 51,49
Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Adult - Zalm - 10 kg
€ 58,30
Purina Pro Plan Cat - Adult - Zalm - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: