Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg
woensdag, 29 juni 2022
Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg

Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg

50,99 - 56,75
Bestel nu direct voor € 50,99

Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer is een volledige droogvoeding voor volwassen katten vanaf 1 jaar.  * Bevordert gezond immuunsysteem * Ondersteuning van vitale zintuigen * Bescherming van de nieren (Brekz.nl)

Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op lange termijn. Het bevat ook OPTIsenses™, een voedingsmix die wetenschappelijk bewezen het brein voedt om de vitale zintuigen te ondersteunen.De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om de algemene gezondheid van jouw kat te ondersteunen. Het combineert essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E voor een sterk immuunsysteem en een gezonde huid en vacht. De voeding bevat veel eiwitten om sterke spieren en een gezond gewicht te ondersteunen, terwijl de knapperige brokjes, bewezen, de tanden helpen beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen.  * Bevat OPTIsenses™ ter ondersteuning van vitale zintuigen * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gezonde nieren * Ondersteunt een gezond immuunsysteem * Helpt tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen (Plein.nl)

Volwassen katten zijn in de bloei van hun leven en stellen heel bijzondere eisen aan hun voeding. Pro Plan Adult kattenvoer is exact op de voedingsstof- en energiebehoefte van uw kat afgestemd. Zo blijft uw kat een leven lang gezond en vitaal. Pro Plan Adult Rijk Aan Zalm bevat OptiRenal, een speciale voedigsstofmix met vitamine C, E, ß-caroteen, arginine en Omega-3-vetzuren EPA. OptiSenses kan, bewezen, de nierfunctie verbeteren als het verouderingsproces van de nieren trager wordt en een levenslange nierfunctie wordt ondersteund. De exclusieve receptuur is speciaal ter bescherming van de nieren van volgroeide katten ontwikkeld: een van de grootste gezondheidszorgen van kattenbezitters. Purina Pro Plan Original Adult Rijk aan Zalm in één oogopslag: Gebalanceerd droogvoer voor volwassen katten Met OptiSenses: speciaal voedingsmengsel voor gezonde zintuigen, ondersteunt de nieren, het immuunsysteem en tanden. Met eiwitten en koolhydraten: goed verteerbaar en zorgen voor een zeer goede opname van voedingsstoffen, zorgen voor kleine hoeveelheid en gezonde ontlasting. Hoog eiwitgehalte: voor de vorming van antilichamen en effectieve antioxidanten ter ondersteuning van een snelle afweer. Hoogwaardige zalm: als hoofdbestanddeel zorgt voor meer acceptatie bij je kat. Waardevolle granen, natuurlijke prebiotica en rijst: zorgen voor een gemakkelijke vertering en merkbare geurvermindering in de kattenbak. Met Omega-vetzuren: kunnen zorgen voor een glanzende en gezonde huid. Unieke brokjesvorm en textuur: helpt tandplak en tandsteen tot 40% te verminderen. Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen: om katten een compleet gebalanceerd dieet te bieden op basis van levensfase en activiteitsniveau. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. (Zooplus.nl)

Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! PRO PLAN® bevat specifieke combinaties van ingrediënten, wetenschappelijk ontwikkeld om verschil te maken in de levenslange gezondheid van katten. De Original Adult Salmon bevat OPTISenses™. Dit is een samenstelling speciaal ontwikkeld om de vitale zintuigen te ondersteunen. Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Cat - Adult is complete droogvoeding voor volwassen katten. De formule is afgestemd op de volledige voedingsbehoefte van jouw kat en ondersteunt de algehele gezondheid. Het voer draagt onder andere bij aan de nierfunctie, de huid en vacht, het immuunsysteem en een optimaal gewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613033569890; 7613036508315
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Adult Zalm
€ 50,99
Proplan - Adult Zalm bestellen
Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer 10 kg
€ 51,49
Pro Plan Original Adult 1+ met zalm kattenvoer 10 kg bestellen
Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst 10 kg
€ 51,49
Pro Plan Optisenses Orginal Adult Zalm - Rijst 10 kg bestellen
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 51,49
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 51,49
Pro Plan Adult Katten Droogvoer - Zalm - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Original Adult Optisenses Rijk aan Zalm Pro Plan Kattenvoer
€ 51,99
10kg Original Adult Optisenses Rijk aan Zalm Pro Plan Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg
€ 52,50
Pro Plan Cat Original Adult Zalm - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Cat - Adult - Zalm - 10 kg
€ 60,70
Purina Pro Plan Cat - Adult - Zalm - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: