Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg
Saturday, 20 April 2024

Pro Plan Adult Zalm & Rijst 10 kg

58,490 - 115,990
Bestel nu direct voor € 58,49

Pro Plan Adult Vital Functions met zalm kattenvoer is een complete voeding voor volwassen katten van alle rassen. Het voer ondersteunt de belangrijkste vitale functies van uw kat; hersenen, afweersysteem en de nieren. * Met arginine, antioxidanten en omega 3-vetzuren om gezonde nieren te ondersteunen * Bevordert een sterk afweersysteem * Met hoogwaardige zalm als hoofdingrediënt (Brekz.nl)

Een volwassen kat staat in de bloei van haar leven en stelt zeer specifieke eisen aan haar voeding. Pro Plan Adult kattenvoer is nauwkeurig aangepast aan de voedings- en energiebehoefte van je kat. Op die manier blijft je kat haar leven lang gezond en vitaal. Purina Pro Plan Adult Vital Functions Zalm bevat OptiSenses. Dit is een speciale voedingsstoffenmix met vitamine A, E C en het omega-3 vetzuur EPA. Het is bewezen dat OptiSense een gezonde nierfunctie, een intact immuunsysteem en een sterk gebit kan ondersteunen. Het voer is eiwitrijk met als doel spieren te versterken en een gezond gewicht te bevorderen. Tegelijkertijd kunnen de krokante brokjes de tanden beschermen tegen tandplak en tandsteen. Purina Pro Plan Original Adult Rijk aan Zalm in één oogopslag: Gebalanceerd droogvoer voor volwassen katten Met eiwitten en koolhydraten: goed verteerbaar en zorgen voor een zeer goede opname van voedingsstoffen, zorgen voor kleine hoeveelheid en gezonde ontlasting. Met OptiSenses: speciaal voedingsmengsel voor gezonde zintuigen, ondersteunt de nieren, het immuunsysteem en tanden. Waardevolle granen, natuurlijke prebiotica en rijst: zorgen voor een gemakkelijke vertering en merkbare geurvermindering in de kattenbak. Unieke brokjesvorm en textuur: helpt tandplak en tandsteen tot 40% te verminderen. Hoog eiwitgehalte: voor de vorming van antilichamen en effectieve antioxidanten ter ondersteuning van een snelle afweer. Hoogwaardige zalm: als hoofdbestanddeel zorgt voor meer acceptatie bij je kat. Met omega-vetzuren: kunnen zorgen voor een glanzende en gezonde huid. Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen: om katten een compleet gebalanceerd dieet te bieden op basis van levensfase en activiteitsniveau. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. (Zooplus.nl)



Pro Plan Adult Kat Vital Functions ZalmPro Plan Adult Kat Vital Functions Zalm (voorheen OptiSenses) bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op lange termijn. Het bevat ook Vital Functions, een voedingsmix die wetenschappelijk bewezen het brein voedt om de vitale zintuigen te ondersteunen.De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om de algemene gezondheid van jouw kat te ondersteunen. Het combineert essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E voor een sterk immuunsysteem en een gezonde huid en vacht. De voeding bevat veel eiwitten om sterke spieren en een gezond gewicht te ondersteunen, terwijl de knapperige brokjes, bewezen, de tanden helpen beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen.  * Bevat Vital Functions ter ondersteuning van vitale zintuigen * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gezonde nieren * Ondersteunt een gezond immuunsysteem * Helpt tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613033569890; 7613036508315
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Adult Vital Functions met zalm kattenvoer 10 kg
€ 58,49
Thuiswinkel Waarborg
10kg Original Adult Optisenses Rijk aan Zalm Pro Plan Kattenvoer
€ 58,99
Pro Plan Adult Kat Vital Functions Zalm 10 kg
€ 59,49
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Vital Functions - Katten droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 61,20
Proplan - Adult Zalm
€ 64,99