Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) 10 kg

53,540 - 121,990
Bestel nu direct voor € 53,54

De natuur heeft jouw kat met vier belangrijke beschermingssystemen uitgerust. Zij werken samen ter bevordering van zijn gezondheid en welzijn: huid en vacht, spijsvertering, urineweg- en immuunsysteem. Actuele onderzoeksresultaten bevestigen dat aanvullende voedingsstoffen in de voeding helpen om deze systemen harmonisch samen te laten werken en daardoor de bescherming te optimaliseren. Pro Plan met "Natural Feline Protection" versterkt de beschermende werking van al deze systemen van jekat. Kitten Rijk aan Kip: Purina Pro Plan Kitten Rijk aan Kip. Voor kittens en voor drachtige en zogende katten, met OptiStart voor een gezond immuunsysteem, de optimale basis voor een gezond kattenleven. Adult Rijk aan Kip: Purina Pro Plan Adult Rijk aan Kip Kattenvoer van Purina voor volwassen katten tot 7 jaar. Bevat kip en rijst, met Natural Feline Protection en OptiRenal voedingsstofmix voor gezonde nieren. Sla nu je slag! Je bestelling van Pro Plan katten droogvoer is nu extra voordelig! Let op: deze aanbieding geldt alleen onder artikelnummer 986903 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. Voor meer informatie over een variant, klik op de onderstaande link: Sterilised Zalm Sterilised Rijn aan Kalkoen Kitten/Junior Kip Rijst Light Kalkoen Adult Kip Rijst Sterilised Konijn Adult Delicate Kalkoen (Zooplus.nl)

Pro Plan Sterilised Adult Vital Functions met zalm kattenvoer is een complete droogvoeding voor volwassen gecastreerde of gesteriliseerde katten. * Ondersteunt het immuunsysteem * Biedt ondersteuning aan nieren en hersenen * Helpt uw kat op een gezond gewicht te houden (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Kat Sterilised Vital Functions ZalmPro Plan Adult Kat Sterilised Vital Functions Zalm (voorheen OptiSenses Sterilised) is een volledige en droge diervoeder wetenschappelijk samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen katten. Pro Plan Sterilised Vital Functions bevat alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op de lange termijn. Het bevat ook Vital Functions, een voedingsmix die wetenschappelijk bewezen het brein voedt om de vitale zintuigen te ondersteunen.  De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd om gesteriliseerde/gecastreerde katten te helpen om gezond te blijven tijdens hun volwassen jaren. Het eiwitgehalte, vetgehalte en koolhydraatgehalte is speciaal aangepast om gesteriliseerde/gecastreerde katten te helpen om het ideale lichaamsgewicht te behouden. De knapperige brokjes textuur heeft bewezen de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen. * Bevat Vital Functions ter ondersteuning van vitale zintuigen * Samenstelling speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van gezonde nieren * Helpt gezonde urinewegen te behouden bij gesteriliseerde of gecastreerde katten * Helpt een gezond lichaamsgewicht te behouden (Plein.nl)

Pro Plan Cat Sterilised Sensitive Zalm - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je kat Is jouw kat gesteriliseerd of gecastreerd? Speciaal voor deze katten is er de Purina Pro Plan Sterilised Sensitive. De voeding bevat toegevoegde voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Deze voedingsstoffen zorgen voor een gezonde spijsvertering. * Geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt een goede spijsvertering. Gezonde ingrediënten Om je kat te helpen een ideaal lichaamsgewicht te behouden, is het eiwitgehalte, vetgehalte en koolhydraatgehalte speciaal aangepast. De textuur van de brokjes helpen je kat om tandplak en tandsteen te voorkomen. Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Sterilised Sensitive is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613033566523; 7613036517164
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Extra voordelig! 9 + 1 kg gratis / 12 + 2 kg gratis Purina Pro Plan katten droogvoer - Sterilised Adult Renal Plus Zalm (10 kg)
€ 53,54
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Sterilised Adult Vital Functions - Katten droogvoer - Zalm - 10 kg
€ 54,36
Pro Plan Sterilised Adult Vital Functions met zalm kattenvoer 10 kg
€ 61,49
Pro Plan Adult Kat Sterilised Vital Functions Zalm 10 kg
€ 61,49
Proplan - Sterilised - Optisenses Zalm
€ 64,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Sterilised Sensitive Zalm - Kattenvoer - 10 kg
€ 69,95