Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Sterilised 1,5 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Prins VitalCare Sterilised 1,5 kg

Prins VitalCare Sterilised 1,5 kg

16,95 - 25,80
Bestel nu direct voor € 16,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare SterilisedVitalCare Sterilised is speciaal geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Extra voedingsvezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te behouden. * 100% Natuurlijk product * Extra voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te handhaven. * Omega-3 vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht. * Bevat een verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte om de kat op een gezond gewicht te houden. L-Carnitine bevordert een optimale vetverbranding. * Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. * Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins VitalCare Cat Sterilised is een lekkere droogvoeding speciaal gemaakt voor volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten. (Medpets.nl)

Prins Vitalcare Cat Sterilised - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor geholpen katten van Prins VitalCare Een gecastreerde of gesteriliseerde kat heeft een lagere energiebehoefte dan een intacte kat. Prins VitalCare Sterilised is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Kenmerken van Sterilised Om te voorkomen dat je geholpen kat last krijgt van overgewicht, bevat deze volledige maaltijd een verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte zodat je kat op een goed gewicht blijft. Ook is er L-carnitine toegevoegd om een optimale vetverbranding te bevorderen. De extra voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel zodat je kat minder honger heeft. Als laatste dragen omega 3-vetzuren bij aan een gezonde en glanzende vacht. Zo blijft jouw kat lichamelijk in topconditie. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Sterilised is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595680077
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC STERILISED 1,5KG 00001
€ 20,94
PRI VC STERILISED 1,5KG 00001 bestellen
Prins - VitalCare - Sterilised
€ 21,95
Prins - VitalCare - Sterilised bestellen
Prins vital care kat adult sterilised - kattenvoer - 1.5 kg
€ 25,80
Prins vital care kat adult sterilised - kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins vital care kat adult sterilised - kattenvoer - 1.5 kg
€ 25,80
Prins vital care kat adult sterilised - kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Prins VitalCare Sterilised Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,85
Prins VitalCare Sterilised Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Cat Sterilised - 1,5 kg
€ 25,90
Prins VitalCare Cat Sterilised - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Sterilised - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,94
Prins Vitalcare Cat Sterilised - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: