Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic 1,5 kg

25,950 - 30,000
Bestel nu direct voor € 25,95

Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic De VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic van Prins is speciaal samengesteld voor volwassen katten met een overgevoelige huid en vacht, of gevoelige spijsvertering. De voeding is verrijkt met kruidenextracten & Schüsser celzouten en de voeding bevat hoogwaardige voedingsvezels die bijdragen aan een gezonde darmflora. De eiwitten in de voeding dragen bij aan het verminderen van de overgevoeligheidsreactie. Eigenschappen Hypoallergene voeding voor katten Draagt bij aan een evenwichtige darmflora Rijk aan omega 3-vetzuren voor een glanzende vacht Draagt bij aan het verminderen van overgevoeligheid Geschikt voor Volwassen katten met een gevoelige huid en vacht, of gevoelige spijsvertering Smaak Zalm Varianten Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic - 1,5 kg Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic - 5 kg Samenstelling Gehydrolyseerde zalmeiwitten (20%), zoete aardappel, gedehydreerde zalm (16%), dierlijke vetten, erwteneiwit, erwten, eipoeder, zalmolie (3.5%), gehydrolyseerde lever, bietenpulp, gist, gedroogde chicorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), gedroogd antarctisch krill (een natuurlijke bron van EPA en DHA) (1.3%), cellulose, aspergillusmeel (een bron van FOS, GOS en MOS) (0.5%), lecithine, mineralen (calciumcarbonaat), kruidenextracten & Schüssler celzouten (dioscorea, polygonatum, morus fruit, cornu cervi deglatinatum, psoralea, cnidium, cyperus, gallus, crataegus, Schüssler celzouten nr. 6, 7, 8 en 10) (0.075%), cranberries. . Analyse Vocht 8.0%, Ruw eiwit 32.0%, Ruw vet 20.0%, Ruwe as 8.0%, Ruwe celstof 2.5% (Medpets.nl)

Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic KattenvoerPrins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic is een voeding speciaal voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. Deze voeding is verrijkt met kruidenextracten&Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van jouw kat, is rijk aan zalm en bevat hoogwaardige voedingsvezels die bijdragen aan een gezonde darmflora. De voeding bevat speciale mineralen (hexametafosfaat) die de vorming van tandplaque helpen te verminderen. * HypoallergeenGeselecteerde dierlijke eiwitbron (zalm) vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie * Evenwichtige darmfloraGoede darmflora. Voedingsvezels als FOS, MOS en GOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega 3-vetzurenOmega 3-vetzuren (2,8%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huiden zorgen voor een glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Protection Grainfree - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Protection Sommige katten hebben van nature last van een gevoelige spijsvertering. Een voeding met maar één eiwitbron kan de reactie op een overgevoeligheidsreactie verminderen. Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud met gevoelige spijsvertering, huid en vacht. Kenmerken van Protection Sensible Grainfree Hypoallergenic Deze volledige maaltijd bevat slechts één geselecteerde eiwitbron, in dit geval zalm. Door een exclusieve eiwitbron te gebruiken wordt de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd. De rest van het lichaam wordt ondersteund met voedingsvezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora. Ook dragen omega 3-vetzuren bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen ze voor een glanzende vacht. De brok bevat speciale mineralen (hexametafosfaat) die de vorming van tandplak helpen te verminderen. Als laatste is de voeding verrijkt met kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van jouw kat. Waarom Prins VitalCare Protection? * Ideaal voor katten van elke leeftijd * Rijk aan zalm of kip * Unieke ingrediënten voor onder andere een gezonde darmflora, huid en vacht, weerstand en een gezond gebit * De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning * Unieke samenstelling van antioxidanten zorgt voor bescherming van de kat tijdens haar hele leven * Houdt rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals kieskeurigheid en extra ondersteuning van bepaalde organen * Hoge verteerbaarheid Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergenic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595593070
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins Cat Sensible Graanvrij 1.5 kg
€ 25,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic - 1,5 kg
€ 26,05
Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic Kattenvoer 1,5 kg
€ 29,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Protection Sensible Grainfree Hypoallergic Kattenvoer 1,5 kg
€ 30,00
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Protection Grainfree - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 30,94