Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Kitten 1,5 kg
Friday, 22 September 2023

Prins VitalCare Kitten 1,5 kg

19,490 - 23,490
Bestel nu direct voor € 19,50

De Vital Care Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10-12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Door het hoge energiegehalte is VitalCare Kitten ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Cat Kitten Geef jouw kitten een goede start met VitalCare Cat Kitten van Prins! Deze volledige, knapperige kattenbrok draagt bij aan het immuunsysteem, een gezonde groei en een optimale ontwikkeling van de botten en de gewrichten. Dankzij het hoge energiegehalte, is dit voer ook zeer geschikt voor drachtige en zogende poezen. Eigenschappen Complete, krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10 maanden oud Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa en een aangepaste calcium- en fosforverhouding ondersteunt een gezonde skeletopbouw Hoog vetgehalte om aan de behoefte van jonge kittens te voldoen; daardoor alsmede geschikt voor drachtige en zogende poezen Ondersteunt de weerstand dankzij vitamine D, zink en selenium Met zalmolie ter bevordering van een gezonde en glanzende vacht Geschikt voor Kittens vanaf 4 weken tot circa 10 maanden oud Drachtige en zogende poezen Brokgrootte 7 x 4 mm Inhoud 400 gr 1,5 kg 4 kg 5 kg Samenstelling Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten, (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0,5%), mineralen (natriumchloride), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS). Analytische bestanddelen Vocht 9%, ruw eiwit 34%, ruw vet 22%, ruwe as 7%, ruwe celstof 2%. Mineralen Calcium 1,4%, fosfor 1%, kalium 0,6%, magnesium 0,08%, natrium 0,6%. (Medpets.nl)

Prins VitalCare Kitten kattenvoer is een volledige voeding voor kittens vanaf 4 weken tot ongeveer 10 maanden en voor drachtige en zogende katten. Het voer draagt bij aan: * De spieropbouw * Een gezonde skeletopbouw * Ontwikkeld immuunsysteem (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare KittenVitalCare Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot ca. 10 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een goed werkend immuunsysteem, een gezonde groei en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Het hoge energiegehalte maakt VitalCare Kitten ook buitengewoon geschikt voor drachtige en zogende katten. * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van kittens te voldoen. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Zorgvuldig geselecteerde ingredinten zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Kitten Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Nu tijdelijk verkrijgbaar als Prins Opgroeibox! Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins Vitalcare Kitten is een 100% natuurlijke brokvoeding voor kittens van 1 tot 10 à 12 maanden oud. De voeding is nu tijdelijk ook verkrijgbaar als Opgroeibox. Wat is de Opgroeibox? Dit kittenpakket is ideaal om als cadeau te geven, of om voor jezelf aan te schaffen als je een nieuwe kitten mag verwelkomen in je huishouden. Inbegrepen in deze box zijn: * Een zak Prins Vitalcare Kitten 1,5 kg * Een voucher van €7,50 () voor eenmalige korting op een zak kittenvoer * Maatbeker * Play & Care Cat Kitten beloningspaté * Groeiwijzer * Cadeaubox Kenmerken van de voeding Om er voor te zorgen dat je kitten opgroeit tot een gezonde en evenwichtige volwassen kat, is het van belang om haar de juiste brokken te geven. Prins VitalCare Kitten is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10 à 12 maanden oud. Ook bijzonder geschikt voor drachtige en zogende katten dankzij het hoge energiegehalte. Kenmerken van Kitten Deze volledige maaltijd draagt bij aan een gezonde groei, goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Dit wordt onder andere bereikt dankzij eiwitten voor het ontwikkelen van de spiermassa en een aangepast calcium- en fosforgehalte voor een gezonde skeletopbouw. Het immuunsysteem wordt ondersteunt door vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium. Het verhoogde vetgehalte zorgt ervoor dat de brok voldoet aan alle behoeftes van je kitten. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urineverzurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. VitalCare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595600075
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Kitten
€ 19,50
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Cat Kitten - 1,5 kg
€ 19,55
Prins VitalCare Kitten kattenvoer 1,5 kg
€ 22,44
Prins VitalCare Kitten Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,40
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Kitten Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,49
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Kitten Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 24,49