Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Hair & Skin 1,5 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Prins VitalCare Hair & Skin 1,5 kg

Prins VitalCare Hair & Skin 1,5 kg

16,95 - 23,85
Bestel nu direct voor € 19,95

VitalCare Hair & Skin is een hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen (langharige) katten voor een gezonde huid en glanzende vacht. Deze voeding is ook bijzonder geschikt voor katten met een lange vacht. (Dierenwinkelxl.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

VitalCare Hair&Skin KattenvoerVitalCare Hair En Skin is een hoogwaardige voeding speciaal voor volwassen (langharige) katten voor een gezonde, glanzende huid en vacht. Deze voeding is ook bijzonder geschikt voor katten met een lange vacht. * Ingredinten als zalm, lijnzaadolie en zalmolie voeden de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. Speciaal geschikt voor katten met een lange vacht. * Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige ingredinten zorgen voor een smakelijke voeding. * Optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Hair & Skin Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor (langharige) katten van Prins VitalCare Een goede vacht is een weerspiegeling van de gezondheid van je kat. Met de juiste brok houd je de huid en vacht van jouw kat in topconditie. Prins VitalCare Hair & Skin is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar voor een gezonde huid en glanzende vacht. Kenmerken van Hair & Skin Deze volledige maaltijd is voedend voor huid en vacht. Ingrediënten zoals zalm, lijnzaadolie en zalmolie (met omega 3-vetzuren) voeden de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. Natuurlijk ondersteunt de voeding ook de rest van het lichaam, zo zorgen voedingsvezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) voor een evenwichtige darmflora. Deze brok is zeer geschikt voor de kortharige kat, maar ook langharige rassen zullen baat hebben bij deze voeding. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Hair & Skin is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595700072
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Hair & Skin
€ 19,95
Prins - VitalCare - Hair & Skin bestellen
Geen titel
€ 20,94
Geen titel bestellen
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg
€ 23,85
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg
€ 23,85
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg
€ 23,85
Prins VitalCare Hair en Skin 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Hair & Skin Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,94
Prins Vitalcare Cat Hair & Skin Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: