Prins VitalCare Dieet Struvite & Calciumoxalate 5 kg

Prins VitalCare Dieet Struvite & Calciumoxalate 5 kg

44,75 - 53,40
Bestel nu direct voor € 44,75

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

VitalCare Dieet Struvite & Calciumoxalate is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegproblemen. Deze volledige dieetvoeding is speciaal geschikt voor het oplossen van struvietblaasgruis en ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate voor de kat is speciaal ontwikkeld voor katten met urinewegproblemen. * Ondersteunt immuunsysteem * Helpt bij het oplossen van blaasgruiskristallen * Helpt bij het genezen en het voorkomen van blaasgruis (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Struviet Calcimoxola - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor katten met blaasgruis van Prins VitalCare Blaasproblemen komen veel voor bij katten. Een goede brok is dan van belang om het blaasmilieu gezond te houden. Prins VitalCare Struvite & Calciumoxalate is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten vanaf 12 maanden speciaal geschikt voor het oplossen van struvietblaasgruis en ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. Kenmerken van Struvite & Calciumoxalate Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor volwassen katten met urinewegproblemen. De brok is speciaal geschikt voor het oplossen van struvietblaasgruis en ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. Dit alle dankzij een speciaal aangepaste mineralenbalans en een verlaagd eiwitgehalte. Ook zijn er cranberries toegevoegd, die bijdragen aan een gezond milieu in de blaas. VitalCare Struvite & Calciumoxalate is bijzonder geschikt bij aandoeningen van de lagere urinewegen. Het helpt bij het oplossen van struvietblaasgruis en voorkomt opnieuw vorming hiervan. Daarnaast voorkomt deze voeding de vorming van calciumoxalaat blaasgruis. Let op: Struvite & Calciumoxalate is een tijdelijke dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur voor het oplossen van struvietblaasgruis is 5 tot 12 weken. Ter vermindering van herhaalde struvietblaasgruisvorming en calciumoxalaatvorming is de aanbevolen gebruiksduur ten hoogstens 6 maanden. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Geef de voeding niet aan kittens, drachtige of zogende poezen, ander vormen van blaasgruis, hart- en/of nierproblemen. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Struvite & Calciumoxalate is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Dieet Struvite&Calciumoxalate KattenvoerVitalCare Veterinary Diet Struvite&Calciumoxalate is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegproblemen. Deze volledige dieetvoeding is speciaal geschikt voor het oplossen van struvietblaasgruis en ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. * Struvietblaasgruis oplossend. Dankzij een optimale samenstelling wordt het oplossen van struvietblaasgruis mogelijk gemaakt. * Struviet en calciumoxalaat voorkomend. Een speciaal aangepaste mineralenbalans en verlaagd eiwitgehalte helpen herhaling op calciumoxalaat en struviet te voorkomen. * Ondersteunt een gezond milieu in de blaas. Toevoeging van ingredienten als cranberries draagt bij aan een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins VitalCare Struvite & Calciumoxalate is een dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegproblemen. Het helpt struvietstenen op te lossen en het kan gegeven worden ter voorkoming van herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595750091
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI STRUVITE/CALCIUMOX. 5KG N 00001
€ 48,74
PRI STRUVITE/CALCIUMOX. 5KG N 00001 bestellen
Prins - Vital Care - Dieet Struvite
€ 52,50
Prins - Vital Care - Dieet Struvite bestellen
Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate kattenvoer 5 kg
€ 52,50
Prins Vitalcare Dieet Struvite & Calciumoxalate kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Dieetvoeding Struvite & Calciumoxalaat 5 kg - Kat
€ 52,50
Prins VitalCare Dieetvoeding Struvite & Calciumoxalaat 5 kg - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Dieetvoeding Struvite & Calciumoxalaat 5 kg - Kat
€ 52,50
Prins VitalCare Dieetvoeding Struvite & Calciumoxalaat 5 kg - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Struviet Calcimoxola - Kattenvoer - 5 kg
€ 52,50
Prins Vitalcare Struviet Calcimoxola - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Prins VitalCare Diet Struvite&Calciumoxalate Kattenvoer 5 kg
€ 52,50
Prins VitalCare Diet Struvite&Calciumoxalate Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Struvite & Calciumoxalate - 5 kg
€ 57,35
Prins VitalCare Struvite & Calciumoxalate - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: