Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic 5 kg

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic 5 kg

44,95 - 66,05
Bestel nu direct voor € 44,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat is speciaal voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maag-darmproblemen. * Helpt overgevoeligheidsreacties voorkomen  * Stimuleert een evenwichtige darmflora * Goed verteerbaar (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Huid & Darmkanaal - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten hebben van nature last van een gevoelige spijsvertering door bijvoorbeeld voedselovergevoeligheid of maagdarmproblemen. Prins VitalCare Diet Skin & Intestinal Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten vanaf 12 maanden met huid- en/of darmproblemen. Kenmerken van Skin & Intestinal Hypoallergenic Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. De voeding bevat namelijk maar één dierlijke eiwitbron (eend) en één koolhydraatbron. Daarnaast zijn er voedingsvezels zoals MOS en FOS toegevoegd voor een evenwichtige darmflora. De omega 3-vetzuren in de brok zullen de conditie van de gevoelige huid verbeteren en zorgen voor een glanzende vacht. Let op: Skin & Intestinal Hypoallergenic is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan dit voeder onbeperkt worden gebruikt. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Diet Skin & Intestinal Hypoallergenic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Dieet Skin&Intestinal Hypoallergeen KattenvoerVitalCare Veterinary Diet Skin&Intestinal hypoallergenic is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevatéén eiwitbron en één koolhydraatbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. VitalCare dieet Skin&Intestinal hypoallergenic draagt bij aan een evenwichtige darmflora en verbetert de conditie van de gevoelige huid. * Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als eend en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie. * Goede darmflora. Voedingsvezels als MOS en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren (0.8%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * Hoge verteerbaarheid. Zeer goed verteerbare ingredienten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen. (Plein.nl)

Prins VitalCare Skin & Intestinal Hypoallergic is een voeding voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid. Door de samenstelling van speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen en toevoeging van prebiotica en omega 3-vetzuren is de voeding ook geschikt voor dieren met maag-darmproblemen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595730093
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 48,94
Geen titel bestellen
Prins VitalCare Dieetvoeding Skin & Intestinal Hypoallergenic 5 kg - Kat
€ 58,80
Prins VitalCare Dieetvoeding Skin & Intestinal Hypoallergenic 5 kg - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Dieetvoeding Skin & Intestinal Hypoallergenic 5 kg - Kat
€ 58,80
Prins VitalCare Dieetvoeding Skin & Intestinal Hypoallergenic 5 kg - Kat bestellen
Prins - Vital Care - Skin & Intestinal
€ 59,95
Prins - Vital Care - Skin & Intestinal bestellen
Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kattenvoer 5 kg
€ 59,95
Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Huid & Darmkanaal - Kattenvoer - 5 kg
€ 59,95
Prins Vitalcare Huid & Darmkanaal - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Prins VitalCare Diet Skin&Intestinal Hypoallergeen Kattenvoer 5 kg
€ 59,95
Prins VitalCare Diet Skin&Intestinal Hypoallergeen Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Skin & Intestinal Hypoallergic - 5 kg
€ 70,00
Prins VitalCare Skin & Intestinal Hypoallergic - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: