Home > Kattenvoer > Prins > Prins Vitalcare Dieet Renal Support 5 kg
zaterdag, 04 december 2021
Prins Vitalcare Dieet Renal Support 5 kg

Prins Vitalcare Dieet Renal Support 5 kg

44,95 - 46,50
Bestel nu direct voor € 46,50

Prins Vitalcare Dieet Renal Support is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van katten met nierproblemen. * Bevat licht verteerbare eiwitten * Bevat verlaagd fosfor- en natriumgehalte * Ondersteunt de natuurlijke afweer van uw kat (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Dieet Renal Support - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor chronische nierfalen van Prins VitalCare Chronisch nierfalen komt steeds vaker voor bij oudere katten. Met de juiste voeding kan de achteruitgang van de nieren worden vertraagd. Prins VitalCare Diet Renal Support is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten met chronisch nierfalen. Kenmerken van Renal Support Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie. De nierfunctie wordt ondersteunt door een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineralengehalte waaronder een verlaagd fosforgehalte. De voeding bevat ook zalmolie met omega 3-vetzuren die een ondersteunend effect hebben op de nieren. De voeding is smakelijk en stimuleert de eetlust en dankzij een aangepast energiegehalte draagt de brok bij aan het behoud van een gezond gewicht. Let op: Renal Support is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts raad te plegen. Gebruik Renal Support niet bij kittens, drachtige of zogende poezen of langdurig gebruik zonder controle van een dierenarts. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Diet Renal Support is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Chronisch nierfalen komt regelmatig voor, vooral bij wat oudere katten. een nierondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen.prins ontwikkelde daarom prins vitalcare dieet renal support, een volledige voeding speciaal voor katten met chronisch nierfalen. speciaal geschikt voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie.de voordelen• hoogwaardige, licht verteerbare eiwitten.• lager gehalte aan eiwit, mineralen en fosfor om de nieren minder te belasten.• een lager gehalte natrium om een verhoogde bloeddruk te voorkomen.• hoger gehalte aan ondersteunende voedingsstoffen als kalium en omega-3 vetzuren.• katten met nierfalen kunnen een verminderde eetlust hebben. zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding en stimuleren de eetlust van de kat.• vitaminen en mineralen zoals vitamine d, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem.• aangepast energiegehalte. door een verminderde eetlust kunnen katten met nierproblemen te maken hebben met gewichtsverlies. een aangepast energiegehalte zorgt voor een smakelijke voeding en draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht. (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Renal Support is een smakelijke dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de nieren. Het bevat een laag fosforgehalte en een verlaagd eiwitgehalte. De gebruikte eiwitten zijn van hoogwaardige kwaliteit. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595770099
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer 5 kg
€ 46,50
Prins Vitalcare Dieet Renal Support kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Dieetvoeding Renal Support 5 kg. - Kat
€ 46,50
Prins VitalCare Dieetvoeding Renal Support 5 kg. - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Dieetvoeding Renal Support 5 kg. - Kat
€ 46,50
Prins VitalCare Dieetvoeding Renal Support 5 kg. - Kat bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Dieet Renal Support - Kattenvoer - 5 kg
€ 46,50
Prins Vitalcare Dieet Renal Support - Kattenvoer - 5 kg bestellen
PRI RENAL SUPPORT 5KG N 00001
€ 48,94
PRI RENAL SUPPORT 5KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Renal Support - 5 kg
€ 51,65
Prins VitalCare Renal Support - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: