Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg

Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg

46,95 - 53,75
Bestel nu direct voor € 46,95

Vitalcare dieet hypoallergic moderate calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen.dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert.zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding, voedingsvezels zorgen voor een goede darmflora. deze hoog verteerbare voeding heeft een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht, en helpt katten een gezond gewicht te behouden.de voordelen• geselecteerde eiwitbronnen als garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie.• voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (mos) en fructo-oligosaccharide (fos) zorgen voor een evenwichtige darmflora.• omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht (omega-3 vetzuren 0,87%).• zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.• bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht.• zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding. (Dierspecialist.nl)

Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer is speciaal samengesteld voor katten met een voedselovergevoeligheid en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. * Glutenvrij * Verlaagd vetgehalte * Stimuleert een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate CalorieVitalCare Veterinary Diet Hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. Dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid. De voeding helpt katten met een lagere energiebehoefte, zoals gacastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht, op een gezond gewicht te houden.* Evenwichtige darmflora. Voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (MOS) en fructo-oligosaccharide (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie * Optimale gewichtscontrole.Verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde katten of katten met neiging tot overgewicht * Glanzende vacht. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht (omega-3 vetzuren 0,87 * Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie is een voeding voor volwassen katten. Het bevat alleen garnaal als dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij waardoor het geschikt is voor dieren met een voedselovergevoeligheid. Daarnaast heeft het een verlaagd vetgehalte zodat het ook geschikt is voor katten die gecastreerd zijn of de neiging hebben tot overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595760090
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI HYPOALLERGIC MOD.CAL. 5KG 00001
€ 50,94
PRI HYPOALLERGIC MOD.CAL. 5KG 00001 bestellen
Prins - Vital Care - Dieet Hypoallergic Moderate Cat
€ 52,95
Prins - Vital Care - Dieet Hypoallergic Moderate Cat bestellen
Prins Hypoallergic Moderate Calorie - Kattenvoer - 5 kg
€ 52,95
Prins Hypoallergic Moderate Calorie - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Hypoallergic Moderate Calorie - Kattenvoer - 5 kg
€ 52,95
Prins Hypoallergic Moderate Calorie - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer 5 kg
€ 52,95
Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg
€ 52,95
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie - 5 kg
€ 57,70
Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: