Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg

Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg

46,95 - 56,70
Bestel nu direct voor € 46,95

Vitalcare dieet hypoallergic moderate calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen.dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert.zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding, voedingsvezels zorgen voor een goede darmflora. deze hoog verteerbare voeding heeft een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht, en helpt katten een gezond gewicht te behouden.de voordelen• geselecteerde eiwitbronnen als garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie.• voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (mos) en fructo-oligosaccharide (fos) zorgen voor een evenwichtige darmflora.• omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht (omega-3 vetzuren 0,87%).• zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.• bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht.• zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding. (Dierspecialist.nl)

Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer is speciaal samengesteld voor katten met een voedselovergevoeligheid en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. * Glutenvrij * Verlaagd vetgehalte * Stimuleert een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate CalorieVitalCare Veterinary Diet Hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. Dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid. De voeding helpt katten met een lagere energiebehoefte, zoals gacastreerde katten of katten met een neiging tot overgewicht, op een gezond gewicht te houden.* Evenwichtige darmflora. Voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (MOS) en fructo-oligosaccharide (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Hypoallergeen. Geselecteerde eiwitbronnen als garnalen en aardappel verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie * Optimale gewichtscontrole.Verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen katten met een lagere energiebehoefte, zoals gecastreerde katten of katten met neiging tot overgewicht * Glanzende vacht. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht (omega-3 vetzuren 0,87 * Smakelijke voeding. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als garnalen en aardappel zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Dieet Hypo - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten hebben van nature last van een gevoelige spijsvertering door bijvoorbeeld voedselovergevoeligheid of maagdarmproblemen. Prins VitalCare Diet Hypoallergenic Moderate Calorie is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten vanaf 12 maanden met huid- en/of darmproblemen. Kenmerken van Hypoallergenic Moderate Calorie Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. De voeding bevat namelijk maar één dierlijke eiwitbron (garnaal) en is geheel tarweglutenvrij. Daarnaast zijn er voedingsvezels zoals MOS en FOS toegevoegd voor een evenwichtige darmflora. De voeding is dankzij een verlaagd vetgehalte ideaal voor katten met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde of steriliseerde katten of katten met neiging tot overgewicht. Let op: Hypoallergenic Moderate Calorie is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan dit voeder onbeperkt worden gebruikt. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Diet Hypoallergenic Moderate Calorie is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie is een voeding voor volwassen katten. Het bevat alleen garnaal als dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij waardoor het geschikt is voor dieren met een voedselovergevoeligheid. Daarnaast heeft het een verlaagd vetgehalte zodat het ook geschikt is voor katten die gecastreerd zijn of de neiging hebben tot overgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595760090
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI HYPOALLERGIC MOD.CAL. 5KG 00001
€ 50,94
PRI HYPOALLERGIC MOD.CAL. 5KG 00001 bestellen
Prins - Vital Care - Dieet Hypoallergic Moderate Cat
€ 55,75
Prins - Vital Care - Dieet Hypoallergic Moderate Cat bestellen
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg
€ 55,75
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg
€ 55,75
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg bestellen
Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer 5 kg
€ 55,75
Prins Vitalcare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg
€ 55,75
Prins VitalCare Dieet Hypoallergic Moderate Calorie Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Dieet Hypo - Kattenvoer - 5 kg
€ 55,75
Prins Vitalcare Dieet Hypo - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie - 5 kg
€ 60,65
Prins VitalCare Hypoallergic Moderate Calorie - 5 kg bestellen
Bekijkt u ook: