Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Super Active 3 kg
Friday, 29 March 2024

Prins ProCare Super Active 3 kg

19,950 - 24,950
Bestel nu direct voor € 22,49

Prins Procare Super Active hondenvoer is hondenvoeding voor actieve en/of drachtige en zogende honden van middelgrote en grote rassen tot 8 jaar. Prins Procare Super hondenvoer bevordert: * Een goede conditie * Een glanzende en gezonde huid en vacht * Een optimale opname van voedingsstoffen (Brekz.nl)

Prins ProCare Super Active HondenvoerProCare Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden. Deze volledige maaltijd houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft jouw hond actief en speels! * Actieve hondBevat een hoger vetgehalte om aan de behoefte van actieve en opgroeiende honden te voldoen * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Gezonde darmfloraVoedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Plein.nl)

Prins Procare Super Active - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Super Active is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. ProCare Super Active houdt je hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Essentiele vetzuren leveren voldoende energie voor jouw actieve hond. De hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Zo blijft jouw hond actief en speels zoals u van hem gewend bent! De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. ProCare Super Active is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een geperste brok. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595030469
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare super - 3 KG
€ 22,49
Prins ProCare Super Active hondenvoer 3 kg
€ 22,90
Prins ProCare Super Active Hondenvoer 3 kg
€ 23,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Active - Hondenvoer - 3 kg
€ 24,94
Prins - ProCare - Super Active
€ 24,95