Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic 15 kg

Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic 15 kg

58,75 - 85,65
Bestel nu direct voor € 58,75

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic hondenvoer is speciale voeding voor honden van middelgrote en grote rassen met een gevoelige huid en vacht. * Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten * Glutenvrij * Ondersteunt de gewrichten, de spijsvertering en vacht (Brekz.nl)

Prins Procare Protection Hypoallegenic Lam - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Protection Voor honden met een gevoelige huid en vacht is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid en vacht. Kenmerken van Lamb Hypoallergenic Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid en vacht. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor een gezonde hartfunctie, soepele gewrichten en een gezonde huid en glanzende vacht. Deze Schüssler celzouten zijn geen echte zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen) die ervoor zorgen dat lichaamscellen van bouwstoffen worden voorzien en goed kunnen functioneren. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare Protection? * Voor honden van (middel)grote rassen * Unieke ingrediënten zoals pre- en probiotica * De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok met speciale brokvorm, bevordert het kauwen * Hoge verteerbaarheid * Ideaal voor honden die actief zijn in de sport Geperste brok Lamb Hypoallergenic is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Protection Croque Lamb Hypoallergenic. Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Protection Hypoallergic Lam HondenvoerProCare Protection Hypoallergic Lam is een geperste voeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding bevatéén eiwitbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten dragen daarnaast bij aan een gezonde hartfunctie, soepele gewrichten en een gezonde huid en glanzende vacht.Verrijkt met kruidenextracten en Schüsslercelzouten Honden van (middel)grote rassen kunnen te maken hebben met een zwaardere belasting van hun lichaam, zoals de gewrichten en/of spijsvertering. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten zorgen voor de juiste ondersteuning. * Hypoallergeen De geselecteerdedierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. ProCare Protection Lamb Hypoallergic bevat géén tarwegluten. * Gezonde hartfunctie Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. * Soepele spieren en gewrichten Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van uw actieve hond. * Glanzende vacht Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. (Plein.nl)

De ProCare Protection Lam Hypoallergic van Prins bestaat uit een geperste brok en is geschikt voor gevoelige volwassen honden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595193157
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC LAMB PREBIOTIC 15KG N 00001
€ 58,75
PRI PC LAMB PREBIOTIC 15KG N 00001 bestellen
Prins Procare Protection Lamb Hypoallergic 15 KG
€ 70,51
Prins Procare Protection Lamb Hypoallergic 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Protection Lamb Hypoallergic 15 KG
€ 70,51
Prins Procare Protection Lamb Hypoallergic 15 KG bestellen
Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic hondenvoer 15 kg
€ 77,95
Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergenic hondenvoer 15 kg bestellen
Prins - ProCare Protection Lamb Hypoallergic
€ 77,95
Prins - ProCare Protection Lamb Hypoallergic bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Protection Hypoallegenic Lam - Hondenvoer - 15 kg
€ 77,95
Prins Procare Protection Hypoallegenic Lam - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Prins ProCare Protection Hypoallergic Lam Hondenvoer 15 kg
€ 77,95
Prins ProCare Protection Hypoallergic Lam Hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Protection Lam Hypoallergic - 15 kg
€ 89,60
Prins ProCare Protection Lam Hypoallergic - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: