Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Mini Senior 3 kg
woensdag, 29 juni 2022
Prins ProCare Mini Senior 3 kg

Prins ProCare Mini Senior 3 kg

14,75 - 19,99
Bestel nu direct voor € 16,95

ProCare mini senior is een hoogwaardige voeding die ondersteuning biedt aan uw hond op leeftijd. Een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen ontlasten de nieren. De natuurlijke vezels die in de voeding zitten dragen bij aan een optimale stofwisseling. (Dierenwinkelxl.nl)

De procare mini senior support van prins is speciaal gemaakt voor oudere honden van kleine rassen. deze voeding is geschikt voor honden vanaf ongeveer 8 jaar. dit voer bevat glucosamine en chondroïtine, waardoor spieren en gewrichten worden ondersteund. daarnaast zorgen de juiste voedingsvezels voor een goede darmflora. speciaal voor oudere honden zorgen vitamine d, zink en selenium voor een sterk immuunsysteem. dit voer is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.samenstelling:granen, oliën en vetten (zalmolie 0.5%), vlees en dierlijke bijproducten (500mg glucosamine en 500mg chondroïtine), plantaardige bijproducten (fos 0.05%), suiker, gist.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 13%ruw vet: 13%ruwe as: 5%ruwe celstof: 3%koolhydraten: 57%calcium: 1%fosfor: 0,7%kalium: 0,4%magnesium: 0,1%natrium: 0,3% (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Mini Senior hondenvoer is een volledige voeding voor oudere honden van kleine rassen. Deze hoogwaardige hondenbrokken helpen voor: * Het soepel houden van gewrichten * Een optimale stofwisseling * Behoud van het juiste gewicht (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare mini Senior SupportProCare Mini Senior Support is een geperste voeding voor oudere honden van een klein ras vanaf ca. 8 jaar. Deze volledige voeding biedt ondersteuning aan honden op leeftijd. ProCare Mini Senior Support bevat ingrediënten die de nieren ontlasten, bijdragen aan soepele spieren en gewrichten en een evenwichtige darmflora ondersteunen. * 100% Natuurlijk product * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. (Plein.nl)

Prins Procare Senior Mini - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor oudere honden van Prins ProCare Mini Om jouw ouder wordende hond zo gezond mogelijk te houden, is een voeding op maat nodig. Prins ProCare Mini Senior Support is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor oudere kleine honden (8+). Kenmerken van Senior Support Senior Support is een hoogwaardige geperste brok voor honden ouder dan 8 jaar, die honden van deze leeftijd de ondersteuning geeft die ze nodig hebben. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen, een aangepast mineraalgehalte voor een gezonde nierfunctie en de voeding is rijk aan kip en kalkoen, wat boordevol eiwitten zit. Deze eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa en -conditie. Waarom Prins ProCare Mini? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Senior Support is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Mini Senior Fit. Prins ProCare Mini Senior Support bevat 3 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Mini Senior Support is een geperste voeding voor honden van 8 jaar en ouder van een klein ras. De voeding ondersteunt je viervoeter op leeftijd. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595060268
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Senior Support
€ 16,95
Prins - ProCare Mini - Senior Support bestellen
PRI PC SENIOR MINI SUPPORT 3KG N 00001
€ 18,74
PRI PC SENIOR MINI SUPPORT 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Mini Senior hondenvoer 3 kg
€ 19,90
Prins ProCare Mini Senior hondenvoer 3 kg bestellen
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 19,99
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 19,99
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Prins ProCare Mini Senior Support 3 kg
€ 20,85
Prins ProCare Mini Senior Support 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 20,94
Prins Procare Senior Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Senior Support - 3 kg
€ 21,15
Prins ProCare Mini Senior Support - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: