Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Mini Senior 3 kg
maandag, 24 januari 2022
Prins ProCare Mini Senior 3 kg

Prins ProCare Mini Senior 3 kg

14,75 - 20,91
Bestel nu direct voor € 16,95

ProCare mini senior is een hoogwaardige voeding die ondersteuning biedt aan uw hond op leeftijd. Een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen ontlasten de nieren. De natuurlijke vezels die in de voeding zitten dragen bij aan een optimale stofwisseling. (Dierenwinkelxl.nl)

De procare mini senior support van prins is speciaal gemaakt voor oudere honden van kleine rassen. deze voeding is geschikt voor honden vanaf ongeveer 8 jaar. dit voer bevat glucosamine en chondroïtine, waardoor spieren en gewrichten worden ondersteund. daarnaast zorgen de juiste voedingsvezels voor een goede darmflora. speciaal voor oudere honden zorgen vitamine d, zink en selenium voor een sterk immuunsysteem. dit voer is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.samenstelling:granen, oliën en vetten (zalmolie 0.5%), vlees en dierlijke bijproducten (500mg glucosamine en 500mg chondroïtine), plantaardige bijproducten (fos 0.05%), suiker, gist.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 13%ruw vet: 13%ruwe as: 5%ruwe celstof: 3%koolhydraten: 57%calcium: 1%fosfor: 0,7%kalium: 0,4%magnesium: 0,1%natrium: 0,3% (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Mini Senior hondenvoer is een volledige voeding voor oudere honden van kleine rassen. Deze hoogwaardige hondenbrokken helpen voor: * Het soepel houden van gewrichten * Een optimale stofwisseling * Behoud van het juiste gewicht (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare mini Senior SupportProCare Mini Senior Support is een geperste voeding voor oudere honden van een klein ras vanaf ca. 8 jaar. Deze volledige voeding biedt ondersteuning aan honden op leeftijd. ProCare Mini Senior Support bevat ingrediënten die de nieren ontlasten, bijdragen aan soepele spieren en gewrichten en een evenwichtige darmflora ondersteunen. * 100% Natuurlijk product * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. (Plein.nl)

Prins ProCare Mini Senior Support is een geperste voeding voor honden van 8 jaar en ouder van een klein ras. De voeding ondersteunt je viervoeter op leeftijd. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595060268
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Senior Support
€ 16,95
Prins - ProCare Mini - Senior Support bestellen
PRI PC SENIOR MINI SUPPORT 3KG N 00001
€ 18,74
PRI PC SENIOR MINI SUPPORT 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Mini Senior hondenvoer 3 kg
€ 19,90
Prins ProCare Mini Senior hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Mini Senior Support 3 kg
€ 20,85
Prins ProCare Mini Senior Support 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Senior Support - 3 kg
€ 20,90
Prins ProCare Mini Senior Support - 3 kg bestellen
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 20,91
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 20,91
Prins Procare Senior Support Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: