Prins ProCare Mini Puppy & Junior Hond 3 kg

Prins ProCare Mini Puppy & Junior Hond 3 kg

14,50 - 18,46
Bestel nu direct voor € 14,50

Prins ProCare Mini Puppy & Junior hondenvoer is een voeding voor pups en jonge honden van kleine rassen vanaf de leeftijd van 4 weken tot 12 maanden. Dit voer bevordert: * Een gezonde groei * Een goed werkend immuunsysteem * De ontwikkeling van soepele gewrichten (Brekz.nl)

Prins ProCare Mini Puppy En JuniorProCare Mini Puppy&Junior Perfect Start is een geperste voeding voor pups en jonge honden van een klein ras, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast ondersteunt ProCare Mini Puppy&Junior Perfect Start de gelijkmatige groei van jouw pup * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins ProCare Mini Puppy & Junior Perfect Start is een geperste voeding voor pups en jonge honden van een klein hondenras. Geschikt voor honden vanaf 4 weken tot 12 maanden oud. (Medpets.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Puppy & Junior Mini - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor jonge honden van Prins ProCare Mini Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins ProCare Mini Puppy & Junior Perfect Start is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van kleine rassen. Kenmerken van Puppy & Junior Puppy & Junior is een volledige voeding, ideaal voor de opgroeiende hond. De focus van deze brok ligt op een gezonde groei, goedwerkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. Om ook de darmflora gezond te houden, is de voeding verrijkt met prebiotica (FOS) en probiotica (Bacillus subtilis). Jouw pup wordt voorzien in al zijn behoeftes dankzij het hogere vetgehalte en L-carnitine. De eiwitten uit kip en kalkoen dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa en een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. Zo zal je pup opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassen hond. Wanneer je pup volwassen is, kan je overstappen op de Prins ProCare Super Active of ProCare Standard Fit. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt. Let op: meng geen geperste en krokante brokken. Waarom Prins ProCare Mini? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter * Speciaal voor honden van kleine rassen Geperste brok Puppy & Junior is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Mini Puppy & Junior Perfect Start bevat 3 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595040260
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Puppy & Junior mini
€ 14,50
Prins - ProCare Mini - Puppy & Junior mini bestellen
Prins ProCare Mini Puppy & Junior hondenvoer 3 kg
€ 17,45
Prins ProCare Mini Puppy & Junior hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Mini Puppy - Junior 3 kg
€ 18,40
Prins ProCare Mini Puppy - Junior 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Puppy & Junior Perfect Start - 3 kg
€ 18,45
Prins ProCare Mini Puppy & Junior Perfect Start - 3 kg bestellen
Prins Procare Mini Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,46
Prins Procare Mini Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Mini Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,46
Prins Procare Mini Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Geen titel
€ 18,49
Geen titel bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy & Junior Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,49
Prins Procare Puppy & Junior Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: