Prins ProCare Mini Puppy & Junior Hond 3 kg

18,950 - 21,250
Bestel nu direct voor € 18,95

Prins ProCare Mini Puppy & Junior hondenvoer is een geperste voeding voor pups en jonge honden van kleine rassen vanaf de leeftijd van 4 weken tot ca. 12 maanden. * Bevat een hoger eiwitgehalte en vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen * Probiotica helpen een evenwichtige darmflora te ondersteunen * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren (Brekz.nl)

Prins ProCare Mini Puppy&JuniorProCare Mini Puppy&Junior is een geperste voeding speciaal voor pups en jonge honden van een klein ras, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast is de voeding verrijkt met prebiotica en probiotica voor een evenwichtige darmflora. Zo groeit je pup gezond op tot een volwassen hond! * Opgroeiende hondBevat een hoger eiwitgehalte en vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen * Verrijkt met probioticaProbiotica helpen een evenwichtige darmflora te ondersteunen * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren (Plein.nl)

Prins Procare Puppy & Junior Mini Gevogelte - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! ProCare Mini Puppy & Junior is een geperste voeding speciaal voor pups en jonge honden van een klein ras, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast is de voeding verrijkt met prebiotica en probiotica voor een evenwichtige darmflora. Zo groeit je pup gezond op tot een volwassen hond! Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595040260
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Puppy & Junior mini
€ 18,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare mini puppy/junior - Default Title
€ 21,25
Prins ProCare Mini Puppy & Junior hondenvoer 3 kg
€ 21,90
Prins ProCare Mini Puppy&Junior Hondenvoer 3 kg
€ 22,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Puppy & Junior Mini Gevogelte - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,94