Prins ProCare Mini Lam & Rijst Hond 3 kg

22,490 - 23,700
Bestel nu direct voor € 22,50

ProCare mini Lam & Rijst is een hoogwaardige voeding voor honden met allergische klachten. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig lamsmeel, welke ondersteuning biedt aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Mini met lam & rijst is een geperste voeding voor kleine volwassen honden tot ca. 8 jaar, die een allergie voor bepaalde voedingsstoffen hebben. * Hypoallergeen: lam helpt de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins ProCare Hypoallergeen Mini Lam&Rijst 3 kgProCare Mini Lamb&Rice is een hypoallegene geperste voeding voor gevoelige volwassen honden van een klein ras. Deze volledige voeding wordt gemaakt op basis van lam en biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Voedingvezels zorgen voor een evenwichtige darmflora. * HypoallergeenLam helpt de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen * Gezonde darmfloraVoedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595170264
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 22,50
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Lamb&Rice 3 kg
€ 23,70
Prins ProCare Mini met lam & rijst hondenvoer 3 kg
€ 25,44
Prins ProCare Hypoallergeen Mini Hondenvoer Lam&Rijst 3 kg
€ 26,40