Prins ProCare Mini Lam & Rijst Hond 3 kg

22,500 - 23,700
Bestel nu direct voor € 22,50

ProCare mini Lam & Rijst is een hoogwaardige voeding voor honden met allergische klachten. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig lamsmeel, welke ondersteuning biedt aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergenic Honden die gevoelig op eten reageren, hebben een aangepaste voeding nodig. De ProCare mini Lamb & Rice Hypoallergenic van Prins is een hypoallergene voeding en vrij van tarwegluten. Deze voeding is speciaal samengesteld voor honden van een klein ras tot 8 jaar oud. Het voer bevat lamsmeel als enige eiwitbron, die bijdraagt op het verminderen van de kans op een overgevoeligheidsreactie. De zalmolie in het droogvoer ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. Daarnaast is een goede darmflora erg belangrijk, de voedingsvezels, waaronder FOS, dragen bij aan een goede vertering en evenwichtige darmflora. Als laatst kan nog gezegd worden dat de voeding rijk is aan vitaminen en mineralen, waaronder vitamine D, zink en selenium die het immuunsysteem ondersteunen. Eigenschappen Hypoallergene voeding voor honden van een klein ras Met lamsmeel als enige eiwitbron, die bijdraagt om de kans op een overgevoeligheidsreactie ver minderen De zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht Ondersteunt een gezonde darmflora en goede vertering Met vitaminen en mineralen die het immuunsysteem ondersteunen Vrij van tarwegluten Geschikt voor Volwassen honden tot 8 jaar oud van een klein ras met een voedselallergie of voedingsintolerantie Smaak Lam Brokgrootte Circa 7 mm Inhoud 3 of 7,5 kg Samenstelling Granen (rijst 25%), vlees en dierlijke bijproducten (gedehydreerd lam 18%), olie?n en vetten (zalmolie 0.5%), plantaardige bijproducten (FOS 0.05%), gist. Analytische bestanddelen Ruw eiwit 18.0 %, ruw vet 13.0 %, ruwe as 6.0 %, ruwe celstof 2.5 %. Mineralen Calcium 1.3%, fosfor 0.9%, kalium 0.4%, magnesium 0.1%, natrium 0.2%. (Medpets.nl)

Prins ProCare Mini met lam & rijst is een geperste voeding voor kleine volwassen honden tot ca. 8 jaar, die een allergie voor bepaalde voedingsstoffen hebben. * Hypoallergeen: lam helpt de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins ProCare Hypoallergeen Mini Lam&Rijst 3 kgProCare Mini Lamb&Rice is een hypoallegene geperste voeding voor gevoelige volwassen honden van een klein ras. Deze volledige voeding wordt gemaakt op basis van lam en biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Voedingvezels zorgen voor een evenwichtige darmflora. * HypoallergeenLam helpt de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen * Gezonde darmfloraVoedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595170264
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 22,50
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergenic - 3 kg
€ 22,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Lamb&Rice 3 kg
€ 23,70
Prins ProCare Mini met lam & rijst hondenvoer 3 kg
€ 25,45
Prins ProCare Hypoallergeen Mini Lam&Rijst Hondenvoer 3 kg
€ 26,40