Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic Senior 15 kg

Prins ProCare Lam & Rijst Hypoallergic Senior 15 kg

65,65 - 69,40
Bestel nu direct voor € 65,65

Prins ProCare Lamb & Rice Senior hondenvoer is een geperste voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. * Helpt de kans op overgevoeligheidsreacties verminderen * Ondersteunt de spieren en gewrichten * Ook geschikt voor honden met glutenovergevoeligheid (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Lamb&Rice Senior HypoallergicProCare Lamb&Rice Senior is een geperste voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding is hypoallergeen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert, en ondersteunt de spieren en gewrichten om jouw seniorhond gezond en fit te houden * Hypoallergeen * Ondersteunt het imuunsysteem * Ondersteunt de spieren en gewrichten (Plein.nl)

Prins Procare Hypo-Allergic Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg Hypo-Allergic direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor oudere honden (8+) met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering. Kenmerken van Lamb & Rice Senior Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice Senior vezels zoals FOS (fructo oligosacchariden) die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er ook zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. Daarnaast worden de spieren en gewrichten van je oude hond ondersteund om hem gezond en vitaal te houden. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Lamb & Rice Senior is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergenic. Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic bevat 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic is een hypoallergene voeding voor oudere honden vanaf 8 jaar oud met een gevoelige huid of vacht door voedselallergie. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595150457
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Lamb & Rice Senior hondenvoer 15 kg
€ 65,65
Prins ProCare Lamb & Rice Senior hondenvoer 15 kg bestellen
Prins Procare Hypoallergic Senior - Lam & Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,65
Prins Procare Hypoallergic Senior - Lam & Rijst - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Hypoallergic Senior - Lam & Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,65
Prins Procare Hypoallergic Senior - Lam & Rijst - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Prins Procare Hypoallergeen Lam - Rijst Senior 15 kg
€ 65,65
Prins Procare Hypoallergeen Lam - Rijst Senior 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Hypo-Allergic Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg Hypo-Allergic
€ 65,65
Prins Procare Hypo-Allergic Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg Hypo-Allergic bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic - 15 kg
€ 73,35
Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: