Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg

Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg

58,75 - 68,50
Bestel nu direct voor € 58,75

Procare grainfree sensible hypoallergic is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid- en vacht.100% natuurlijk product van nederlandse bodemgraanvrij.sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, mais of andere granen.hypoallergeen.geselecteerde dierlijke eiwitbron van eend vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactiegoede darmflora.voedingsvezels als fructo-oligo-sacchariden zorgen voor een evenwichtige darmflora.omega-3 vetzuren.omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht.smakelijke voeding.zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Sensible Hypoallergic - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Geperste graanvrije brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Grainfree Voor honden met gevoeligheden is het belangrijk dat ze een voeding krijgen wat hier rekening mee houdt. Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Kenmerken van Sensible Hypoallergenic Sensible Hypoallergenic is een hypoallergene voeding, dat wil zeggen dat de geselecteerde eiwitbron - in dit geval eend - de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. Zo is de brok ideaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid en vacht. Om de darmflora nog verder te ondersteunen bevat de voeding vezels zoals FOS. Deze voeding is graanvrij en bevat dan ook geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Waarom Prins ProCare Grainfree? * Graanvrij * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Sensible Hypoallergenic is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergenic is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic hondenvoer is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid- en vacht. * Geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid * Ondersteunt een gezonde darmflora * Draagt bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht (Brekz.nl)

Prins ProCare Graanvrij Sensible HypoallergeenProCare Grainfree Sensible Hypoallergic is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid- en vacht. * 100% Natuurlijk * Graanvrij * Hypoallergeen (Eend als eiwitbron) * Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega-3 vetzuren (0.4%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic is een hoogwaardige, graanvrije voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gevoelige spijsvertering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595183158
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI SENSIBLE HYPOALLERGIC 12KG 00001
€ 58,75
PRI SENSIBLE HYPOALLERGIC 12KG 00001 bestellen
Prins Procare Graanvrij Sensible Hypoallergic - 12 KG
€ 65,75
Prins Procare Graanvrij Sensible Hypoallergic - 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Graanvrij Sensible Hypoallergic - 12 KG
€ 65,75
Prins Procare Graanvrij Sensible Hypoallergic - 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Sensible Hypoallergic - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij
€ 65,75
Prins Procare Sensible Hypoallergic - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij bestellen
Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic hondenvoer 12 kg
€ 67,75
Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic hondenvoer 12 kg bestellen
Prins - ProCare Grainfree - Sensible Hypoallergic
€ 67,75
Prins - ProCare Grainfree - Sensible Hypoallergic bestellen
Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg
€ 67,75
Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic - 12 kg
€ 72,45
Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: