Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg

70,950 - 77,200
Bestel nu direct voor € 70,95

Prins Procare Sensible Hypoallergic - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Geperste graanvrije brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Grainfree Voor honden met gevoeligheden is het belangrijk dat ze een voeding krijgen wat hier rekening mee houdt. Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Kenmerken van Sensible Hypoallergenic Sensible Hypoallergenic is een hypoallergene voeding, dat wil zeggen dat de geselecteerde eiwitbron - in dit geval eend - de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. Zo is de brok ideaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid en vacht. Om de darmflora nog verder te ondersteunen bevat de voeding vezels zoals FOS. Deze voeding is graanvrij en bevat dan ook geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Waarom Prins ProCare Grainfree? * Graanvrij * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Sensible Hypoallergenic is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergenic is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Graanvrij Sensible HypoallergeenProCare Grainfree Sensible Hypoallergic is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of gevoelige huid- en vacht. * 100% Natuurlijk * Graanvrij * Hypoallergeen (Eend als eiwitbron) * Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Omega-3 vetzuren (0.4%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. * Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic Heeft jouw volwassen hond een gevoelige spijsvertering of een gevoelige huid en vacht? Ondersteun hem dan met ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic van Prins! Deze hoogwaardige, graanvrije voeding bevat eend als enige eiwitbron. Het voer is verrijkt met FOS ter ondersteuning van een evenwichtige darmflora en omega 3-vetzuren ter bevordering van de huid en vacht. Eigenschappen Voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering of een gevoelige huid en vacht Zonder granen (tarwe, rijst, maïs of andere granen) Hypoallergene formule op basis van eend; draagt bij aan het voorkomen van een overgevoeligheidsreactie Voedingsvezels als FOS ondersteunen een evenwichtige darmflora Met omega 3-vetzuren ter bevordering van de conditie van de gevoelige huid en een glanzende vacht Geschikt voor Volwassen honden van alle rassen met een gevoelige spijsvertering. Smaak Eend Brokgrootte Circa 11 mm doorsnede Inhoud 3 kg 12 kg Samenstelling Gedehydreerde eend (30%), aardappelzetmeel, erwt, dierlijke vetten (rund), cichorei, maltodextrine, zalmolie (1%), plantaardige vezels, hydrolysaat van gist, mineralen (kaliumchloride), zonnebloemolie, lecithine en fructooligosacchariden (FOS). Analytische bestanddelen Vocht 9,0%, ruw eiwit 23%, ruw vet 13%, ruwe as 6%, ruwe celstof 2,5%. Mineralen Calcium 1,4%, fosfor 0,9%, kalium 0,6%, magnesium 0,1%, natrium 0,4%. (Medpets.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595183158
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Grainfree - Sensible Hypoallergic
€ 70,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Graanvrij Sensible Hypoallergic - 12 KG
€ 70,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Sensible Hypoallergic - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij
€ 70,95
Prins ProCare Graanvrij Sensible Hypoallergic 12 kg
€ 70,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic - 12 kg
€ 77,20