Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Graanvrij Senior Fit 3 kg
maandag, 10 augustus 2020
Prins ProCare Graanvrij Senior Fit 3 kg

Prins ProCare Graanvrij Senior Fit 3 kg

19,25 - 25,16
Bestel nu direct voor € 19,25

Prins ProCare Senior FitProCare Grainfree Senior Fit is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor oudere honden vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar. * 100% Natuurlijk product * Graanvrij * Ingredinten als zalmolie, glucosamine en chondrotine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen. Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van de oudere hond. * Oudere honden kunnen te maken hebben met gewichtsverlies. Aangepast energie- en eiwitgehalte draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins ProCare Grainfree Senior Fit is een graanvrije voeding voor oudere honden vanaf 8 jaar oud. Het voer is geschikt voor alle rassen. (Medpets.nl)

Prins Procare Senior Fit - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Geperste graanvrije brokken voor oudere honden van Prins ProCare Grainfree Om jouw ouder wordende hond zo gezond mogelijk te houden, is een voeding op maat nodig. Prins ProCare Grainfree Senior Fit is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor oudere honden (8+). Kenmerken van Senior Fit Senior Fit is een hoogwaardige graanvrije geperste brok voor honden ouder dan 8 jaar. Deze voeding is speciaal gemaakt om honden op deze leeftijd volledig te ondersteunen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de nieren en dragen bij aan soepele gewrichten en spieren, een gezond immuunsysteem en een evenwichtige darmflora. Deze voeding is graanvrij en bevat dan ook geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Waarom Prins ProCare Grainfree? * Graanvrij * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Senior Fit is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Grainfree Senior Fit is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Procare grainfree senior fit is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor oudere honden vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar.100% natuurlijk product van nederlandse bodemgraanvrij.sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, mais of andere granen.soepele spieren & gewrichten.ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond.helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen.zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie.immuunsysteem.vitaminen en mineralen zoals vitamine d, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van de oudere hond.behoudt gezond gewicht.oudere honden kunnen te maken hebben met gewichtsverlies. aangepast energie- en eiwitgehalte draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht. l-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595185466
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Grainfree - Senior Fit
€ 19,25
Prins - ProCare Grainfree - Senior Fit bestellen
Prins ProCare Graanvrij Senior Fit 3 kg
€ 23,15
Prins ProCare Graanvrij Senior Fit 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Grainfree Senior Fit - 3 kg
€ 23,20
Prins ProCare Grainfree Senior Fit - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Fit - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij
€ 23,24
Prins Procare Senior Fit - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij bestellen
PRI SENIOR FIT 3KG 00001
€ 24,24
PRI SENIOR FIT 3KG 00001 bestellen
Prins Fit Senior - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,16
Prins Fit Senior - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Senior - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,16
Prins Fit Senior - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: