Prins ProCare Graanvrij Adult Pro Energy 12 kg

Prins ProCare Graanvrij Adult Pro Energy 12 kg

63,95 - 64,85
Bestel nu direct voor € 63,95

ProCare Grainfree Adult Pro Energy hondenvoer is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden van alle rassen. Daarnaast is de voeding geschikt voor drachtige en zogende honden. * Voor honden met voedselovergevoeligheid * Bevat extra energie voor actieve honden * Omega vetzuren en zalmolie ondersteunen huid en vacht (Brekz.nl)

Prins ProCare Graanvrij Pro EnergyProCare Grainfree Adult Pro Energy is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden van alle rassen. Daarnaast is de voeding geschikt voor sport, drachtige en zogende honden. * 100% Natuurlijk product * Graanvrij * Eiwitten dragen bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa van uw hond. Ze zorgen voor een goede conditie van de spieren. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. * Zalmolie is rijk aan omega-3 vetzuren. Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Zorgvuldig geselecteerde ingredinten zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins Procare Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor energieke honden van Prins ProCare Grainfree Een actieve hond heeft natuurlijk voeding nodig waar hij energie van krijgt. Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy is een 100% natuurlijke, graanvrije geperste brokvoeding voor opgroeiende en actieve honden van 6 maanden tot 8 jaar oud. Kenmerken van Adult Pro Energy Bij Adult Pro Energy ligt de focus op een hoogwaardige graanvrije voeding. Deze brok bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoeften van jouw actieve hond te voldoen, ook is er L-carnitine toegevoegd voor een optimale vetverbranding. Om ook de spieren te ondersteunen, heeft de voeding eiwitten die bijdragen aan de groei, instandhouding en conditie. Zo zorgt deze voeding voor een speelse en actieve hond, met een gezond gewicht en een glanzende vacht. Deze voeding is graanvrij en bevat dan ook geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Waarom Prins ProCare Grainfree? * Graanvrij * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Adult Pro Energy is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy is een graanvrije hondenbrok die speciaal is samengesteld voor opgroeiende actieve, drachtige of zogende honden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595182151
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy hondenvoer 12 kg
€ 63,95
Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy hondenvoer 12 kg bestellen
Prins - ProCare Grainfree - Adult Pro Energy
€ 63,95
Prins - ProCare Grainfree - Adult Pro Energy bestellen
Prins - ProCare Grainfree Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg
€ 63,95
Prins - ProCare Grainfree Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins - ProCare Grainfree Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg
€ 63,95
Prins - ProCare Grainfree Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Prins ProCare Graanvrij Pro Energy 12 kg
€ 63,95
Prins ProCare Graanvrij Pro Energy 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij
€ 63,95
Prins Procare Adult Pro Energy - Hondenvoer - 12 kg Graanvrij bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy - 12 kg
€ 68,80
Prins ProCare Grainfree Adult Pro Energy - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: