Prins ProCare Dieet Spieren & Gewrichten 3 kg

Prins ProCare Dieet Spieren & Gewrichten 3 kg

17,95 - 26,50
Bestel nu direct voor € 17,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Dieet Spieren&Gewrichten HondenvoerProCare Veterinary Diet Spieren&Gewrichten is een geperste energierijke dieetvoeding voor volwassen honden met gewrichtsproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat ingrediënten die de gewrichten ondersteunen en een positieve invloed hebben op de beweeglijkheid van jouw hond. * Ondersteunt gewrichten. Ingrediënten als glucosamine, chondroïtine, gelatinehydrolysaat en bèta-glucanen ondersteunen de gewrichten * Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking en dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en een glanzende vacht. * Hoge verteerbaarheid. Zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen (Plein.nl)

ProCare Spieren en Gewrichten is een geperste brokvoeding die de gewrichten van je hond ondersteunt. Het bevat voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de beweeglijkheid van je hond. (Medpets.nl)

Prins Procare Spieren & Gewrichten - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Uitsluitend verkrijgbaar in geselecteerde Pets Place winkels. Een gewrichtsondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de gewrichten en de bewegelijkheid. Daarnaast kan het slijtageproces met een dieetvoeding afgeremd worden. Speciaal voor deze huisdieren heeft Prins Petfoods in samenwerking met dierenartsen een speciale geperste dieetvoeding ontwikkeld, namelijk: ProCare dieet Spieren & Gewrichten. Deze speciaal ontwikkelde dieetvoeding bevat speciale voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de gewrichten. Ingrediënten als glucosamine, chondrotine en gelatinehydrolysaan beschermen het kraakbeen tegen beschadigingen en bevorderen het herstel. Op deze manier worden de gewrichten ondersteund en zorgen ze weer voor soepele spieren en gewrichten. Omega-3 vetzuren, als EPA en DHA, hebben een ontstekingsremmende en pijn verminderende werking en helpen gewrichtsklachten te verminderen. Daarnaast dragen ze bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en glanzende vacht. Door het persproductieproces wordt een geconcentreerde voeding verkregen. Een geperste voeding is tot wel 20% geconcentreerder dan een geëxtrudeerde (krokante) voeding. Dit betekent dat de volume van de te geven voeding minder is. Hierdoor is er een lagere maagbelasting. Door toevoeging van L-carnitine wordt tevens de vetstofwisseling gestimuleerd. De vitaminen en mineralen in ProCare dieet Spieren & Gewrichten ondersteunen het immuunsysteem. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595810467
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 21,94
Geen titel bestellen
Prins - ProCare Dieet - Spieren & Gewrichten
€ 22,25
Prins - ProCare Dieet - Spieren & Gewrichten bestellen
Prins ProCare Diet Spieren&Gewrichten Hondenvoer 3 kg
€ 26,15
Prins ProCare Diet Spieren&Gewrichten Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - 3 kg
€ 26,50
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - 3 kg bestellen
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - Hond - Volledig droogvoer
€ 26,50
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - Hond - Volledig droogvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - Hond - Volledig droogvoer
€ 26,50
Prins ProCare Spieren & Gewrichten - Hond - Volledig droogvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Spieren & Gewrichten - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,24
Prins Procare Spieren & Gewrichten - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: