Prins ProCare Dieet Gewichtscontole & Diabetes 3 kg

Prins ProCare Dieet Gewichtscontole & Diabetes 3 kg

19,50 - 19,50
Bestel nu direct voor € 19,50

Prins ProCare Dieet Gewichtscontrole&Diabetes HondenvoerProCare Veterinary Diet Gewichtscontrole&Diabetes is een geperste dieetvoeding voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel en helpt uw hond op een verantwoorde manier af te vallen. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt daarnaast voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je hond tijdens het afvallen. * Bij overgewicht. Laag energiegehalte en extra voedingsvezels, L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling * Diabetes. Ter ondersteuning van honden met diabetes mellitus (suikerziekte) en een evenwichtige bloedsuikerspiegel * Hoog eiwit. Hoog eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen (Plein.nl)

Prins Procare Gewichtscontrole & Diabetes - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Bestrijd overgewicht en diabetes met Prins Overgewicht wordt bij honden een steeds groter probleem, een te zwaar lichaam kan meerdere gezondheidsrisico's met zich meedragen. Prins ProCare Veterinary Diet Gewichtscontrole en Diabetes is een 100% natuurlijke, geperste dieetvoeding voor honden met overgewicht en/of diabetes. Kenmerken van Gewichtscontrole en Diabetes Deze dieetvoeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden (tot 8 jaar) die last hebben van overgewicht en/of diabetes. Met deze voeding help je je hond op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteun je tegelijkertijd de regulering van de bloedsuikerspiegel. Het lage energiegehalte in combinatie met de extra voedingsvezels en L-carnitine stimuleren de vetstofwisseling en helpen het hongergevoel te verminderen. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte voor behoud van de spiermassa tijdens het afvallen. Het doel van deze voeding is het verminderen van overgewicht en/of de regulering van de glucosevoorziening (diabetes mellitus). De aanbevolen gebruiksduur is totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt en anders ten hoogste 6 maanden. Het is aan te raden om voor gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Gebruik deze voeding NIET wanneer er sprake is van dracht, lactatie of groei. Is het streefgewicht behaald? Dan kan je overstappen op bijvoorbeeld Prins ProCare Standard Fit. De dieetvoedingen van Prins zijn wetenschappelijk onderbouwd samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Deze brokken zijn veilig langdurig te gebruiken en hebben een uitstekende verteerbaarheid en smakelijkheid. Zoals bij alle Prins producten, zijn ook deze producten 100% natuurlijk, proefdiervrij en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Geperste brok Gewichtscontrole en Diabetes is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Veterinary Diet Weight Reduction & Diabetic. Prins ProCare Veterinary Diet Gewichtscontrole en Diabetes is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

ProCare Gewichtscontrole & Diabetes is een geperste dieetvoeding om je hond verantwoord af te laten vallen. Het heeft een laag energiegehalte en bevat extra voedingsvezels. Het reguleert ook de glucosevoorziening, waardoor het tevens geschikt is voor honden met diabetes. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595800468
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Dieet - Gewichtscontrole & Diabetes
€ 19,50
Prins - ProCare Dieet - Gewichtscontrole & Diabetes bestellen
Prins ProCare Diet Gewichtscontrole&Diabetes Hondenvoer 3 kg
€ 23,40
Prins ProCare Diet Gewichtscontrole&Diabetes Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Gewichtscontrole & Diabetes - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,49
Prins Procare Gewichtscontrole & Diabetes - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Gewichtscontrole & Diabetes - 3 kg
€ 25,60
Prins ProCare Gewichtscontrole & Diabetes - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: