Prins ProCare Croque Super Performance 2 kg

Prins ProCare Croque Super Performance 2 kg

15,50 - 21,40
Bestel nu direct voor € 15,50

Prins ProCare Super Performance is een voeding die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden. De brok bevat een verhoogd vetgehalte om te voldoen aan de energiebehoefte van uw hond... (Dierenwinkelxl.nl)

Procare croque super performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. de toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling. procare croque super performance houdt de hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor je actieve hond. de hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. zo blijft de hond actief en speels zoals je van hem gewend bent! door de grote brok is de procare croque super performance zeer geschikt voor de zogenaamde schrokkers'. de grote brok stimuleert het kauwen, een belangrijk onderdeel van de vertering van de voeding!procare croque super performance is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Super Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor actieve honden van Prins ProCare Croque Soms ben je gewoon op zoek naar een goede basisbrok die past bij jouw actieve hond. Prins ProCare Croque Super Performance is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen (middel)grote honden met een hoog energiegebruik. Kenmerken van Super Performance Super Performance is goed geschikt voor honden van 10 maanden tot 8 jaar oud die in de kracht van hun leven zijn. Dankzij het verhoogde vetgehalte en de toevoeging van L-carnitine wordt een optimale vetverbranding bevorderd en wordt jouw actieve hond in al zijn behoeften voorzien. Daarnaast zorgt zalmolie, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren, voor een gezonde en glanzende vacht. Om ook de spiermassa en -conditie te behouden zitten er zorgvuldig geselecteerde eiwitten in het voer. Al met al zorgt deze brok ervoor dat jouw hond in topconditie blijft. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Super Performance is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins ProCare Croque Super Performance is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595230463
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Croque - Super Performance
€ 15,50
Prins - ProCare Croque - Super Performance bestellen
PRI PC SUPER PERFORMANCE 2KG N 00001
€ 19,94
PRI PC SUPER PERFORMANCE 2KG N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg
€ 20,74
Prins Procare Super Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Prins Procare Super Performance - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,40
Prins Procare Super Performance - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Performance - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,40
Prins Procare Super Performance - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: