Prins ProCare Croque Super Performance 2 kg

15,950 - 24,160
Bestel nu direct voor € 15,95

Procare croque super performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. de toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling. procare croque super performance houdt de hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor je actieve hond. de hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. zo blijft de hond actief en speels zoals je van hem gewend bent! door de grote brok is de procare croque super performance zeer geschikt voor de zogenaamde schrokkers'. de grote brok stimuleert het kauwen, een belangrijk onderdeel van de vertering van de voeding!procare croque super performance is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Super Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor actieve honden van Prins ProCare Croque Soms ben je gewoon op zoek naar een goede basisbrok die past bij jouw actieve hond. Prins ProCare Croque Super Performance is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen (middel)grote honden met een hoog energiegebruik. Kenmerken van Super Performance Super Performance is goed geschikt voor honden van 10 maanden tot 8 jaar oud die in de kracht van hun leven zijn. Dankzij het verhoogde vetgehalte en de toevoeging van L-carnitine wordt een optimale vetverbranding bevorderd en wordt jouw actieve hond in al zijn behoeften voorzien. Daarnaast zorgt zalmolie, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren, voor een gezonde en glanzende vacht. Om ook de spiermassa en -conditie te behouden zitten er zorgvuldig geselecteerde eiwitten in het voer. Al met al zorgt deze brok ervoor dat jouw hond in topconditie blijft. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Super Performance is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins ProCare Croque Super Performance is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Super PerformanceProCare Croque Super Performance is een krokante voeding voor volwassen honden vanaf 10 maanden tot ca. 8 jaar die in de kracht van hun leven zijn. Deze volledige voeding houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ProCare Croque Super Performance levert voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. * 100% Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595230463
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC SUPER PERFORMANCE 2KG N 00001
€ 19,94
Prins procare super performance - hondenvoer - 2 kg
€ 24,16
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare super performance - hondenvoer - 2 kg
€ 24,16
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg
€ 24,19
Prins ProCare Croque Super Performance Hondenvoer 2 kg
€ 24,65