Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg

Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg

44,50 - 49,95
Bestel nu direct voor € 45,85

Prins ProCare Croque Super Performance hondenvoer is een volledige voeding voor actieve en/of drachtige en zogende honden van alle rassen tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Prins ProCare Croque Super Performance hondenvoer draagt bij aan: * Een verhoogd energieniveau * Een optimale spijsvertering * Een gezonde spiermassa (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Super PerformanceProCare Croque Super Performance is een krokante voeding voor volwassen honden vanaf 10 maanden tot ca. 8 jaar die in de kracht van hun leven zijn. Deze volledige voeding houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. ProCare Croque Super Performance levert voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. * 100% Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Procare croque super performance is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. de toevoeging van lecithine zorgt voor een optimale vetstofwisseling. procare croque super performance houdt de hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor je actieve hond. de hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. zo blijft de hond actief en speels zoals je van hem gewend bent! door de grote brok is de procare croque super performance zeer geschikt voor de zogenaamde schrokkers'. de grote brok stimuleert het kauwen, een belangrijk onderdeel van de vertering van de voeding!procare croque super performance is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Croque Super Performance is krokante voeding voor actieve en/of drachtige en zogende honden. (Medpets.nl)

Prins ProCare Super Performance is een voeding die speciaal ontwikkeld is voor actieve honden. De brok bevat een verhoogd vetgehalte om te voldoen aan de energiebehoefte van uw hond..... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595230159
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Croque Super Performance hondenvoer 10 kg
€ 45,85
Prins ProCare Croque Super Performance hondenvoer 10 kg bestellen
Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg - Hond
€ 45,85
Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg - Hond
€ 45,85
Prins ProCare Croque Super Performance 10 kg - Hond bestellen
Prins ProCare Croque Super Performance Hondenvoer 10 kg
€ 45,85
Prins ProCare Croque Super Performance Hondenvoer 10 kg bestellen
PRI PC SUPER PERFORMANCE 10KG 00001
€ 48,49
PRI PC SUPER PERFORMANCE 10KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Super Performance - 10 kg
€ 49,55
Prins ProCare Croque Super Performance - 10 kg bestellen
Prins - ProCare Croque - Super Performance
€ 49,95
Prins - ProCare Croque - Super Performance bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: