Prins ProCare Croque Senior Superior 2 kg

Prins ProCare Croque Senior Superior 2 kg

15,95 - 21,85
Bestel nu direct voor € 15,95

Procare croque senior superior is een hoogwaardige voeding die ondersteuning biedt aan de hond op leeftijd. een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen ontlasten de nieren. door de toevoeging van glucosamine en chondroitine wordt het kraakbeen extra ondersteund en de gewrichten soepel gehouden. de natuurlijke vezels die in de voeding zitten dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht waardoor je oudere hond zich prima kan blijven bewegen.procare croque senior superior is een ideale voeding voor de oudere hond vanaf ca. 8 jaar. (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer is een ideale voeding voor oudere honden met een leeftijd vanaf circa 8 jaar * Ondersteunt kraakbeen en gewrichten * Draagt bij aan een optimale stofwisseling * Een 100% natuurlijk product (Brekz.nl)

Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor oudere honden van Prins ProCare Croque Om jouw ouder wordende hond zo gezond mogelijk te houden, is een voeding op maat nodig. Prins ProCare Croque Senior Superior is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere (middel)grote honden (8+). Kenmerken van Senior Superior Senior Superior is een hoogwaardige krokante brok voor honden ouder dan 8 jaar, die honden van deze leeftijd de ondersteuning geeft die ze nodig hebben. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen, vezels zoals FOS (fructo oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora en vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium die het immuunsysteem ondersteunen. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Senior Superior is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Wil je liever een geperste brok? Kies dan voor Prins ProCare Senior Support. Prins ProCare Senior Superior is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Senior Croque Superior 2 kgProCare Croque Senior Superior is een krokante voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar. Deze volledige voeding biedt ondersteuning aan honden vanaf 8 jaar. ProCare Croque Senior Superior bevat ingrediënten die de nieren ontlasten, bijdragen aan soepele spieren en gewrichten en een evenwichtige darmflora ondersteunen. * 100% Natuurlijk product * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595260460
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC SENIOR SUPERIOR 2KG N 00001
€ 19,94
PRI PC SENIOR SUPERIOR 2KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer 2 kg
€ 20,20
Prins ProCare Croque Senior Superior hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,24
Prins Procare Senior Croque Superior Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Prins ProCare Senior Croque Superior 2 kg
€ 21,85
Prins ProCare Senior Croque Superior 2 kg bestellen
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,85
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,85
Prins Procare Superior Senior - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: