Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypoallergic Senior 10 kg

Prins ProCare Croque Lam & Rijst Hypoallergic Senior 10 kg

47,25 - 54,95
Bestel nu direct voor € 47,25

Prins procare croque senior is een volledige en natuurlijke voeding met lam en rijst, voor oudere honden met een gevoelige huid of vacht. deze brok is hypoallergeen, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie wordt verkleind. daarnaast worden de spieren en gewrichten ondersteund, zodat bewegen soepel blijft. voor het behoud van een gezonde darmflora is fos aan het voer toegevoegd.samenstelling:granen (rijst 25%), vlees en dierlijke bijproducten (gedehydreerd lam 18%, glucosamine 50 0mg, chondroïtine 500 mg), oliën en vetten (zalmolie 0,5%), plantaardige bijproducten (fos 0,05%), gist.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 21%ruw vet: 14,5%ruwe as: 7%ruwe celstof: 4%koolhydraten: 44,5% (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior hondenvoer is een krokante voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. * Hypo-allergeen * Ondersteunt spieren en gewrichten * 100% natuurlijk (Brekz.nl)

Prins Procare Croque Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor gevoelige honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere honden (8+) met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering. Kenmerken van Lamb & Rice Senior Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice Senior vezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. Daarnaast worden de spieren en gewrichten van je oude hond ondersteund om hem gezond en vitaal te houden. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Meer mogelijkheden aan brokvormen * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Lamb & Rice Senior Hypoallergenic is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Wil je liever een geperste brok? Kies dan voor Prins ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergenic. Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergenic is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

ProCare Croque Lam Rijst Hypoallergic SeniorProCare Croque lam en rijst hypoallergeen is een krokante voeding voor oudere honden vanaf ca. 8 jaar met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding is gemaakt met 1 eiwitbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert, en ondersteunt de spieren en gewrichten. * 100% Natuurlijk product * Hypoallergeen * Tarwe glutenvrij * De geselecteerde dierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Ingredinten als zalmolie, glucosamine en chondrotine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. (Plein.nl)

Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergic is krokante voeding voor oudere honden met een gevoelige huid en vacht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595280154
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC H-ALLERGIC SENIOR 10KG N 00001
€ 51,24
PRI PC H-ALLERGIC SENIOR 10KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior hondenvoer 10 kg
€ 53,85
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior hondenvoer 10 kg bestellen
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Senior 10 kg - Hond
€ 53,85
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Senior 10 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Senior 10 kg - Hond
€ 53,85
Prins ProCare Croque Lam & Rijst Senior 10 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Croque Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg
€ 53,85
Prins Procare Croque Senior Lam&Rijst - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Prins ProCare Croque Lam Rijst Hypoallergic Senior 10 kg
€ 53,85
Prins ProCare Croque Lam Rijst Hypoallergic Senior 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergic - 10 kg
€ 58,90
Prins ProCare Croque Lamb & Rice Senior Hypoallergic - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: