Prins ProCare Croque Junior Performance 2 kg

18,950 - 23,910
Bestel nu direct voor € 23,91

Prins Procare Junior Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor jonge honden van Prins ProCare Croque Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins ProCare Croque Junior Performance is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van (middel)grote rassen. Kenmerken van Junior Performance Junior Performance is een volledige voeding, ideaal voor de opgroeiende hond. De focus van deze brok ligt op een gezonde groei, goedwerkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. Jouw pup wordt voorzien in al zijn behoeftes dankzij het hogere vetgehalte en L-carnitine. De eiwitten uit kip en kalkoen dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa en een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. Het immuunsysteem krijgt een boost dankzij vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium. Zo zal je pup opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassen hond. Wanneer je pup volwassen is, kan je overstappen op de Prins ProCare Croque Super Performance. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt. Let op: meng geen geperste en krokante brokken. Waarom Prins ProCare Croque? * Hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brok (uitermate geschikt voor schrokkers en helpt tandplak/tandsteen voorkomen) * Smakelijke voeding Krokante brok Junior Performance is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins ProCare Croque Junior Performance is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Croque Junior PerformanceProCare Croque Junior Performance is een krokante voeding voor pups en jonge honden, vanaf 4 weken tot ca. 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Daarnaast ondersteunt ProCare Croque Junior Performance de gelijkmatige opbouw van jouw pup. Zo zal jouw pup evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. * 100 % Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de ontwikkeling van de spiermassa, een aangepast calcium-en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins ProCare Croque Junior Performance is een krokante hondenbrok voor jouw pup of jonge hond, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden oud. (Medpets.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595240462
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins procare junior performance - hondenvoer - 2 kg
€ 23,91
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare junior performance - hondenvoer - 2 kg
€ 23,91
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Junior Performance Gevogelte - Hondenvoer - 2 kg
€ 23,94
Prins ProCare Croque Junior Performance Hondenvoer 2 kg
€ 24,65
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Croque Junior Performance - 2 kg
€ 24,75