Prins NatureCare Diet Cat Renal Support 200 gr

3,890 - 23,340
Bestel nu direct voor € 3,89

Prins NatureCare Dieet Renal Support KatChronisch nierfalen komt regelmatig voor, vooral bij wat oudere katten. Een nierondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en ondersteunt de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie, oftewel chronisch nierfalen. * Ondersteunt de nierfunctie. Een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte, ondersteunen de nierfunctie. * Bevat omega-3 vetzuren.Omega-3 vetzuren, afkomstig van zalmolie, hebben een ondersteunend effect opde nieren (omega-3 vetzuren 1,4%). * Smakelijke voeding. Katten met nierfalen kunnen een verminderde eetlust hebben. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding en stimuleren de eetlust van de kat. Een aangepast energiegehalte draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht (Plein.nl)

Prins Naturecare Diet Cat Renal Support - Kattenvoer - 200 g direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijk natvoer voor chronisch nierfalen van Prins NatureCare Chronisch nierfalen komt steeds vaker voor bij oudere katten. Met de juiste voeding kan de achteruitgang van de nieren worden vertraagd. Prins NatureCare Diet Renal Support is een 100% natuurlijke natvoeding voor volwassen katten met chronisch nierfalen. Kenmerken van Renal Support Deze volledige dieetvoeding is geschikt voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie. De nierfunctie wordt ondersteunt door een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineralengehalte waaronder een verlaagd fosforgehalte. De voeding bevat ook zalmolie met omega 3-vetzuren die een ondersteunend effect hebben op de nieren. De voeding is smakelijk en stimuleert de eetlust en dankzij een aangepast energiegehalte draagt het natvoer bij aan het behoud van een gezond gewicht. Let op: Renal Support is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts raad te plegen. Gebruik Renal Support niet bij kittens, drachtige of zogende poezen of langdurig gebruik zonder controle van een dierenarts. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins NatureCare Diet Renal Support bevat 200 g. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins NatureCare Diet Renal Support natvoer kat is een volledige hoogwaardige kattenvoeding voor katten die ondersteuning bij nierproblemen kunnen gebruiken. Dit voer kan helpen om de achteruitgang van de nierfunctie te vertragen. In blikken van 200 gram. * Biedt ondersteuning aan katten met chronisch nierfalen * Verlaagd eiwitgehalte * Aangepast mineralengehalte, zoals minder fosfor (Brekz.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595584160
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins NatureCare Diet Renal Support Kattenvoer Nat 200 gr
€ 7,79
Thuiswinkel Waarborg
Prins Naturecare Diet Cat Renal Support - Kattenvoer - 200 g
€ 8,88
Prins NatureCare Diet Renal Support natvoer kat 1 tray (6 x 200 g)
€ 26,29