Home > Kattenvoer > Prins > Prins NatureCare Adult Eend Hond 250 gr
vrijdag, 27 januari 2023
Prins NatureCare Adult Eend Hond 250 gr

Prins NatureCare Adult Eend Hond 250 gr

2,89 - 3,30
Bestel nu direct voor € 2,99

Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond is een natuurlijke graanvrije worst met kalkoen (70%) geschikt voor volwassen honden en pups met overgevoeligheid. De voordelen van dit product: * Gezonde variatie op droogvoeding * Vermindert kans op overgevoeligheidsreactie * Ondersteunt gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Prins NatureCare Adult Kalkoen hypoallergeen volledige vleesvoedingDeze voeding is bijzonder geschikt voor honden met huid en vachtproblemen. NatureCare Adult kalkoen hypoallergeen bevat enkel kalkoen als dierlijke eiwitbron. (Plein.nl)

Prins NatureCare Turkey is graanvrije vleesvoeding met kalkoen als enige eiwitbron. Dit hondenvoer draagt bij aan een glanzende vacht, een gezonde huid en een evenwichtige darmflora. (Medpets.nl)

Prins Nature Care Adult 250 g - Hondenvoer - Kalkoen direct bestellen in onze webshop! Gezonde volledige vleesvoeding voor je hond Ben je op zoek naar een 100% natuurlijke en volledige vleesmaaltijd voor de hond, die niet in de koeling hoeft? Dan is Prins NatureCare een goede keuze. Deze volledige vleesmaaltijd in worstvorm kan je eenvoudig meenemen en makkelijk in stukjes snijden. Ideaal als afwisseling op de dagelijkse voeding of als beloning tijdens het trainen. Vleesvoeding voor buiten de koeling Prins NatureCare bestaat voor 70% uit vers vlees of gevogelte. Voor deze voeding is enkel de beste kwaliteit kip, kalkoen of lam gebruikt, aangevuld met ingrediënten zoals groenten, oliën, vitaminen en mineralen. Door de speciale bereidingswijze zijn de worsten ongeopend (!) buiten de koeling houdbaar. NatureCare heeft meerdere voordelen, zo is de voeding volledig graanvrij, het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Er is zalmolie toegevoegd voor een glanzende vacht. De toevoeging van inuline en FOS zorgen voor een gezonde darmflora. NatureCare is geschikt voor alle honden, van pup tot senior en bevat per smaak maar één eiwit, zo is de worst ideaal voor honden die gevoelig zijn voor een bepaalde eiwitbron. Net als alle andere Prins producten, is ook NatureCare 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Gebruiksaanwijzing NatureCare is na het openen twee dagen in de koelkast houdbaar. Verdeel een dagportie NatureCare altijd over meerdere maaltijden per dag. Snijd de worst in stukjes voordat je deze aan je hond voert. Uiteraard moet er altijd vers drinkwater ter beschikking zijn. Prins Nature Care bevat 250 g en is verkrijgbaar in de smaken kalkoen, lam en kip. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595520168
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - NatureCare Dog - Kalkoen
€ 2,99
Prins - NatureCare Dog - Kalkoen bestellen
Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond 250 gr
€ 5,94
Prins NatureCare Kalkoen worst voor de hond 250 gr bestellen
Prins Naturecare Dog Kalkoen Hypoallergeen 250 gr
€ 6,89
Prins Naturecare Dog Kalkoen Hypoallergeen 250 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins NatureCare - Turkey - 250 g
€ 7,25
Prins NatureCare - Turkey - 250 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Nature Care Adult 250 g - Hondenvoer - Kalkoen
€ 7,88
Prins Nature Care Adult 250 g - Hondenvoer - Kalkoen bestellen
Bekijkt u ook: