Prins Fit Selection Puppy & Junior Hond 10 kg

Prins Fit Selection Puppy & Junior Hond 10 kg

36,75 - 40,55
Bestel nu direct voor € 39,95

Prins Fit Selection Puppy & Junior hondenvoer is geschikt voor puppy's en jonge honden van 1- 12 maanden van alle rassen. De voeding zit boordevol bouwstoffen en de benodigde energie die uw jonge hond nodig heeft. * Rijk aan eiwitten * Smakelijke voeding met verse kip * Hoog vetgehalte (Brekz.nl)

Prins Fit Selection Hond Puppy&Junior 10 kgFit Selection Puppy&Junior is speciaal geschikt voor de opgroeiende familiehond en bevat alle bouwstoffen en energie die pups en jonge honden nodig hebben. Met een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen en met L-carnitine voor een optimale vetverbranding. Rijk aan kip en daardoor extra smakelijk, met vitaminen en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen en zalmolie voor een gezonde en glanzende vacht. * Bevat zalmolie voor een gezonde en glanzende vacht * Bevat vitaminen en mineralen om het immuunsysteem te ondersteunen * Met een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen (Plein.nl)

Prins Fit Selection Puppy & Junior - Hondenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor jonge hond van Prins Fit Selection Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins Fit Selection Puppy & Junior is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van kleine rassen. Kenmerken van Puppy & Junior Puppy & Junior is een ideale voeding voor de opgroeiende familiehond en zit boordevol alle bouwstoffen én energie die een jonge hond nodig heeft. Deze voeding draagt onder andere bij aan een gezonde groei, goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. Zo bevat de brok een verhoogd vetgehalte en L-carnitine voor een optimale vetverbranding. De eiwitten in de voeding dragen bij aan de ontwikkeling van de spieren en het aangepaste calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw. Zo zal jouw pup opgroeien tot een gezonde en evenwichtige volwassen hond. Waarom Prins Fit Selection? * Zeer geschikt voor de familiehond * Hoge verteerbaarheid * Smakelijke varianten * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brokvorm bevordert het kauwen en zeer geschikt voor schrokkers Krokante brok Puppy & Junior is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins Fit Selection Puppy & Junior bevat 2 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins fit selection puppy & junior is een volledige voeding voor opgroeiende honden. dit voer bevat een verhoogd vetgehalte, waardoor een optimale groei kan plaatsvinden. door l-carnitine is de vetverbranding optimaal en wordt overgewicht voorkomen. daarnaast worden spieren en botten ondersteund door eiwitten, calcium en fosfor.samenstelling:gedehydreerd gevogeltemeel (24%), mais, tarwe, gevogeltevet, rijst, gedroogde bietenpulp, maisgluten, gehydrolyseerde lever (gevogelte), zalmolie (0.5%), gist, l-carnitine, fructo-oligosaccharide (fos).analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 24%ruw vet: 17%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2,5%koolhydraten: 40,6% (Dierspecialist.nl)

Prins Fit Selection Puppy & Junior is compleet hondenvoer dat alle bouwstoffen en energie bevat voor jouw puppy of jonge hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595084455
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins Fit Selection Puppy & Junior Hondenvoer 10 kg
€ 39,95
Prins Fit Selection Puppy & Junior Hondenvoer 10 kg bestellen
Prins Fit Selection Puppy - Hondenvoer - 10 kg
€ 39,95
Prins Fit Selection Puppy - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Puppy - Hondenvoer - 10 kg
€ 39,95
Prins Fit Selection Puppy - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Prins Fit Selection Hond Puppy&Junior 10 kg
€ 39,95
Prins Fit Selection Hond Puppy&Junior 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Puppy & Junior - Hondenvoer - 10 kg
€ 39,95
Prins Fit Selection Puppy & Junior - Hondenvoer - 10 kg bestellen
PRI FIT SEL.PUPPY&JUNIOR 10KG 00002
€ 40,74
PRI FIT SEL.PUPPY&JUNIOR 10KG 00002 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Puppy & Junior - 10 kg
€ 44,50
Prins Fit Selection Puppy & Junior - 10 kg bestellen
Bekijkt u ook: