Home > Hondenvoer > Prins > Prins Fit Selection Lam & Rijst Hond 2 kg
donderdag, 06 oktober 2022
Prins Fit Selection Lam & Rijst Hond 2 kg

Prins Fit Selection Lam & Rijst Hond 2 kg

13,25 - 19,99
Bestel nu direct voor € 15,95

Prins fit selection lam & rijst is een volledige voeding voor de middelgrote hond. door de samenstelling met lam en rijst is deze krokante voeding speciaal geschikt voor dieren met een gevoelige huid en vacht.samenstelling:mais, rijst (25%), gedehydreerde lam (17%), dierlijke vetten, maisgluten, bietenpulp, lignocellulose, gehydrolyseerde lever, zalmolie (0.5%), gist, mineralen (kaliumchloride), yucca schidigera extract (200mg). analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 18%ruw vet: 13%ruwe as: 6%ruwe celstof: 4,5%calcium: 1,4%fosfor: 0,8%kalium: 0,6%magnesium: 0,1%natrium: 0,4% (Dierspecialist.nl)

Prins Fit Selection Lam&Rijst - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor gevoelige honden van Prins Fit Selection Sommige honden hebben last van een gevoelige huid en/of vacht. Bij dit soort honden is het belangrijk dat ze voer krijgen want is afgestemd op hun gevoeligheid. Prins Fit Selection Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid en vacht. Kenmerken van Lamb & Rice Hypoallergenic Lamb & Rice Hypoallergenic is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel, zo biedt het voer ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Behalve de lamsmeel, heeft ook de toegevoegde zalmolie een positief effect op de haren en zal dit zorgen voor en gezonde en glanzende vacht. Als extraatje zorgen ingrediënten zoals bietenpulp en yucca ervoor dat je hond goede ontlasting heeft én dat de ontlasting minder stinkt. Deze voeding bevat géén tarwegluten. Waarom Prins Fit Selection? * Zeer geschikt voor de familiehond * Hoge verteerbaarheid * Smakelijke varianten * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Krokante brokvorm bevordert het kauwen en zeer geschikt voor schrokkers Krokante brok Lamb & Rice Hypoallergenic is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel. Prins Fit Selection Lamb & Rice Hypoallergenic is verkrijgbaar in 2 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Fit Selection Hond Lam&Rijst 2 kgFit Selection is een krokante voeding voor volwassen familiehonden van middelgrote en grote rassen. Deze volledige maaltijd wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel en biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. De smakelijke volledige voeding stimuleert je hond om te kauwen, draagt bij aan een goede vertering en evenwichtige darmflora en helpt je hond fit en gezond te houden. * Goede darmflora. Ingrediënten als bietenpulp en yucca zorgen voor een goede ontlasting en verminderen de geur van de ontlasting. * Glanzende vacht. Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren en ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Hypoallergeen. Geselecteerde dierlijke eiwitbron ondersteunt honden met een gevoeligehuid en vacht, bevat géén tarwegluten. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595087463
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - Fit Selection - Lam & Rijst
€ 15,95
Prins - Fit Selection - Lam & Rijst bestellen
PRI FIT SEL. LAM&RIJST 2KG 00002
€ 17,24
PRI FIT SEL. LAM&RIJST 2KG 00002 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Fit Selection Lam&Rijst - Hondenvoer - 2 kg
€ 19,94
Prins Fit Selection Lam&Rijst - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Prins fit selection lam & rijst - hondenvoer - 2 kg
€ 19,99
Prins fit selection lam & rijst - hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins fit selection lam & rijst - hondenvoer - 2 kg
€ 19,99
Prins fit selection lam & rijst - hondenvoer - 2 kg bestellen
Prins Fit Selection Hond Lam - Rijst 2 kg
€ 20,15
Prins Fit Selection Hond Lam - Rijst 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: